12. haftadan sonra bebeğini kaybedenler, birbirimize destek olalım

9ay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
5.885
3.889
Arkadaşlar 3. aydan sonra bebeğini kaybeden birileri var mı? Erken düşük de çok zor tabiki ama özellikle 3. aydan sonrasını sormamın sebebi, normal doğum yapıp, tamamen oluşmuş bebeğimi gördükten sonra kaybetmeyle baş etmeye çalışıyor olmam.

Ben 21. haftada bebeğimi kaybettim. Tam 4 sene sonra 6. tüp bebekle kavuşmuştuk. O kadar çok istenen, beklenen bir bebekti ki... Bir kaç yeni doğan kıyafeti, 1-2 oyuncak ve boş bir beşikle kalakaldım.

Yüreğim yanıyor. Üzüntümün boyutlarını tarif edecek kelime bulamıyorum.

Benim gibi olan başka birileri var mı? Yeniden hamile kaldınız mı? Nasıl baş ettiniz bu kayıpla?

Gelin birbirimize destek olalım.

Kesinlikle yalniz degilsin . Bende dunyada bir tek benim basima geldi saniyordum . Fakat o kadar cok hikaye dinledim ki neler varmis bile dedim.. Allah sabir versin hepimize bu aciyi unutturak baska aci vermesin.. Hicbiri bizim elimizde olan seyler degil nasil uzun sure ne kadar istesekte hamile kalamadiysak buda ayni onun gibi birsey..

• Beğen
Reactions: 9ay
Kesinlikle yalniz degilsin . Bende dunyada bir tek benim basima geldi saniyordum . Fakat o kadar cok hikaye dinledim ki neler varmis bile dedim.. Allah sabir versin hepimize bu aciyi unutturak baska aci vermesin.. Hicbiri bizim elimizde olan seyler degil nasil uzun sure ne kadar istesekte hamile kalamadiysak buda ayni onun gibi birsey..

Evet elimizde değil o sebeple teslimiye göstermek kalıyor geriye sadece. Herkes ne kadar iyi başa çıktın diyor. Çok iyi görünüyormuşum. Ama içimde çok derin bir acı var. Bir anda gözlerim doluyor. Bugün tam 42 gün oldu. Ve ben bebeğimi çok özlüyorum.

Kendimi hem fiziksel hem de ruhsal anlama en iyi konuma getirmeye çalışıyorum ki tekrar hamile kalabileyim. İnşallah Allah en kısa sürede yenide nasip eder. Yenisi küçük Selim'imim yerine geçmeyecek tabiki ama acımı dindirecek.

Siz ne aşamadasınız?

Bu arada foruma yazan kimse olmadı. Belki de gerçekten az rastlanan bir durum yada insanlar pek konuşmak istemiyor.

Ben uzun sure gecmis olmasina ragmen bir kere olduysa neden bir daha olmasinki diyorum hep.. Bi turlu hamile kalamiyorken daha umutsuzdum, bence yine de her seye ragmen sansliyiz.. Zaten iyi gorunmek daha iyi, surekli anlatip aglayinca konuyu kapatmaya calisiyorlar .. en iyisi hic acmamak.. ne konusmanij ne aglamanin faydasi var. bana dr um ya bu kapidan disari cikip yeni bebegine kavusmaya gidersin yada kapinin oldugunu reddedip surekli duvarlara carparak aci cekersin demisti , o an cok anlamsiz gelse de suan en dogru seyleri o soylemis diyorum.. Benim durumuma gelince hala bi umut her ay bekliyorum ama sanirim tup bebege gitmem sart.. Adet olmayi bekliyorum ve iyi bi dr bulmam gerekiyor..

Arkadaşlar 3. aydan sonra bebeğini kaybeden birileri var mı? Erken düşük de çok zor tabiki ama özellikle 3. aydan sonrasını sormamın sebebi, normal doğum yapıp, tamamen oluşmuş bebeğimi gördükten sonra kaybetmeyle baş etmeye çalışıyor olmam.

Ben 21. haftada bebeğimi kaybettim. Tam 4 sene sonra 6. tüp bebekle kavuşmuştuk. O kadar çok istenen, beklenen bir bebekti ki... Bir kaç yeni doğan kıyafeti, 1-2 oyuncak ve boş bir beşikle kalakaldım.

Yüreğim yanıyor. Üzüntümün boyutlarını tarif edecek kelime bulamıyorum.

Benim gibi olan başka birileri var mı? Yeniden hamile kaldınız mı? Nasıl baş ettiniz bu kayıpla?

Gelin birbirimize destek olalım.
Canim cok uzuldum yaa
Sok oldum okuyunca arada sana bakiyorum napiyosun hamilelik nasil gidiyo diye simdi tablona baktim insallah buay gelmistir bebegin atesin sabitlenmis
Allah bir daha yasatmasin ne kadar aci gercekten insan hamileyken dogurana eline alana kadar emin olamiyo zaten o ihtimal hep var
Rabbim isteyen herkesin kucagini hayirlisiyla en kisa zamanda doldursun

Canim cok uzuldum yaa
Sok oldum okuyunca arada sana bakiyorum napiyosun hamilelik nasil gidiyo diye simdi tablona baktim insallah buay gelmistir bebegin atesin sabitlenmis
Allah bir daha yasatmasin ne kadar aci gercekten insan hamileyken dogurana eline alana kadar emin olamiyo zaten o ihtimal hep var
Rabbim isteyen herkesin kucagini hayirlisiyla en kisa zamanda doldursun

Canım selam. Rabbim çok büyük. İnşallah geçmişte kaldı o günler. Tabloma bir daha bakar mısın? :KK66:

Canım selam. Rabbim çok büyük. İnşallah geçmişte kaldı o günler. Tabloma bir daha bakar mısın? :KK66:
çok güzel görünüyo tablon hayırlısıyla bu sefer sağlılla tamamına erdirsin rabbim
tedaviylemi kendiliğnden mi geldi bebiş 33.gündeki kan sonucun kaç çıktı canım

• Beğen
Reactions: 9ay
X