12 haftalık hamileyim, adıyamanda mahsur kaldım. Kanamam başladı sağlık sistemi çalışmıyor hastane yıkık doktorlar yok.

Katibe Hanim

Prensim geliyor🧿
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
78
266
23
33
12 haftalık hamileyim, adıyamanda mahsur kaldım. Kanamam başladı sağlık sistemi çalışmıyor hastane yıkık doktorlar yok. Kanamam oluyor ve çok fazla acilenn bebeğimle benım yardıma ihtiyacım var
Bebekte bende iyiyiz arkadaslar adanaya saatler sonra geçtik kanamam için ilaç verıldı allah razı olsun

Son düzenleme:
Katibe merhaba😥 herhangi bir rahatsızlığın var mı? Kanaman yaşanılan olaylardan mı kaynaklı oldu ? Yanında birileri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olursunuz numaramıda verin adıyaman merkezdeyim
verdim adiyaman merkezde aracınızda olduğunuzu tam konum bilmediğimi söyledim. en kısa sürede ulaşmaya çalışacağız dediler. inanın çok üzgünüm. rabbim yardımcınız olsun dayanmaya çalışın ne olur

verdim adiyaman merkezde aracınızda olduğunuzu tam konum bilmediğimi söyledim. en kısa sürede ulaşmaya çalışacağız dediler. inanın çok üzgünüm. rabbim yardımcınız olsun dayanmaya çalışın ne olur
Ellerine sağlık canım bende profilimde paylaşmıştım.Yurt dışındayım arayamadım bir yeri.İnşallah tez vakitte ulaşılırlar 🤲🏻🥺

Instagramda ebe ayse hesabı var ben msj attım ama saglikcilar ile irtibatta ve konuya daha hakim belki birine ulaşabilir gören yazabilir mi

Afad 112 acil uygulaması gibi bişey vardı durumlarda görmüştüm bulamadım. Uygulamayı indirip konum atın

Back
X