12 Haziran Transfer Yapılanlar

Kızlar bir şey sormak istiyorum. progestan iğne yaptım bugün karından, şişlik ve ağrı var. Sizde de oldu mu böyle bir şey? Eczacının verdiği enjektör 5ml lik, küçük iğne ucu da vermiş yanında onu kullandım. Acaba enjektörden mi oluyor yoksa ilacın özelliği mi merak ettim. Duruma göre enjektörü değiştireceğim.

Merhaba ben de 9Haziranda oldum merakla bekliyorum

Kızlar bir şey sormak istiyorum. progestan iğne yaptım bugün karından, şişlik ve ağrı var. Sizde de oldu mu böyle bir şey? Eczacının verdiği enjektör 5ml lik, küçük iğne ucu da vermiş yanında onu kullandım. Acaba enjektörden mi oluyor yoksa ilacın özelliği mi merak ettim. Duruma göre enjektörü değiştireceğim.
Canım o enjektörü değiştir bir de o iğne kastan yapılması gerekiyor, göbekten olmuyor

Canım o enjektörü değiştir bir de o iğne kastan yapılması gerekiyor, göbekten olmuyor
Hiç bi neden yok diyor doktor.Bütün testler yapıldı hiç bir şey çıkmadı.Sadece benim iki tüpümde tıkalı eğer bu seferde olmazsa laparoskopi yapılacak.
Hayırlı olsun canım insallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebişin tüp bebeğin tüplerle ilgili olmadiğini iki tüpün de olmasa bile tüp bebek olur dıyolar tüpleriniz neden tıkalı hidrosalpenks mı Bende tek tüplüyüm

Subkutan diyor, göbekten yapılacakmış. Daha doğrusu 2türlü de oluyotmuş. ben göbekten kendim yapabildiğim için göbekten yap dedi dr ama enjektör hacmi büyük iğnesi küçük olsa da.
Yarın yine de sorayım ben doktoruma, yanlış anlamış olmayayım diye

Progestan kullanma kılavuzunda şu yazıyırmuş
PROGESTAN DEX deri altı (subkutan enjeksiyon) veya kas içine (intramusküler enjeksiyon) uygulanabilir. Doktorunuz veya sağlık uzmanı tarafından uygun tavsiye ve eğitimleri aldıktan sonra 25 mg PROGESTAN DEX’i deri altı yoluyla uygulayabilirsiniz.
Yani derialtı da oluyormuş P paradiseislander içim rahatladı prospektüse bakınca

PROGESTAN DEX deri altı (subkutan enjeksiyon) veya kas içine (intramusküler enjeksiyon) uygulanabilir. Doktorunuz veya sağlık uzmanı tarafından uygun tavsiye ve eğitimleri aldıktan sonra 25 mg PROGESTAN DEX’i deri altı yoluyla uygulayabilirsiniz.
Yani derialtı da oluyormuş P paradiseislander içim rahatladı prospektüse bakınca
Bize hastanede diğer türlü tarif ettilerdi o yüzden hep kaptan yaptık

Subkutan diyor, göbekten yapılacakmış. Daha doğrusu 2türlü de oluyotmuş. ben göbekten kendim yapabildiğim için göbekten yap dedi dr ama enjektör hacmi büyük iğnesi küçük olsa da.
Yarın yine de sorayım ben doktoruma, yanlış anlamış olmayayım diye
Sor bakalım bi
Zaten acılı bi iğne yaa
Zulüm 😊

Merhabalar. Bugün 3.gün embriyosu olarak iki embriyo transfer edildi. Halen hastanedeyim çok yeni. Birbirimize destek olalım istedim
Merhaba canım ben de perşembe transfer olacağım. Sen ne kadar süre hastanede kaldın işlem ne kadar sürdü çok heyecanlı ve stresliyim 😍

Hayırlı olsun canım insallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebişin tüp bebeğin tüplerle ilgili olmadiğini iki tüpün de olmasa bile tüp bebek olur dıyolar tüpleriniz neden tıkalı hidrosalpenks mı Bende tek tüplüyüm
Amin inşallah canım çok sağol😍🙏Şimdi ben yabancı ülkede yaşıyorum .Bazı sağlık terimlerini anlayamıyorum.Bana dediği zamanında enfeksiyondan dolayı tıkanmış olabilir nedeni için kesin net birşey diyemem diyor.Sizin niçin tıkanmış?

Ben de baktım prospektüse ama hep kas içine diyor
Farklı mı bu ilaç

Eklentiler

• DSC_0279.webp
    DSC_0279.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 48
  • DSC_0279.webp
    DSC_0279.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 51
Back
X