• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 Haziran Transfer Yapılanlar

Teşekkür ederim 3 kalpte atıyor♥️
Ayyy canim masallah Allah nazarlardan saklasin kötü gözden uzak tutsun insallah ... bidaha ne zaman gidiyorsun bana cok gec verdi randevuyu bide canim alttanmi bakdi karindanmi ... Basin agrisin ücüne isim düsünmekden o tatli anlari göresin insallah 😀

Ayyy canim masallah Allah nazarlardan saklasin kötü gözden uzak tutsun insallah ... bidaha ne zaman gidiyorsun bana cok gec verdi randevuyu bide canim alttanmi bakdi karindanmi ... Basin agrisin ücüne isim düsünmekden o tatli anlari göresin insallah 😀
Amiiin amiin canım inşallah♥️ Karından baktı senin nasıl baktı? Şimdiden kendimce isimler düşünüyorum 🥰

Canim sen bugunmu gidiyordun doktora naptin
Yarın gideceğim canım bakalım kese içinde bebişi görüp kalbini duyacak mıyız? Akşam yemeğinden beri sağ kasığımda yanma ve bacağıma vuran ağrı var umarım sorun yoktur.

H Hamra06 kalp atışını duyduk 2-3 sn kadar, uzun dinletmiyorlarmış. Minnoşu da gördük. Nasıl mutluyum anlatamam

Kızlar sesiniz çıkmıyor hiç, neler yapıyorsunuz?

Benimde yarina randevum var sesli kalplerini dinlicez korku girdi yine bana bsy oldumu acaba diye... zaten guzel gecsede sadece o gun kendimi iyi hissediyorum birgun sonra yine kara düsüncelere giriyorum... seneye bu zamanlar gelsede kucaklarimizda bebislerimizle ,desekki bosuna üzülüp hamileligin tadini cikartamamişiz😀

Back
X