- Konu Sahibi paradiseislander
Bendeki bu değil canım. Lıtunis ismi. İçinde aparatı var ucuna ilacı koyup içeri yerleştirip fırlatıyırsunFitil dediğim şu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendeki bu değil canım. Lıtunis ismi. İçinde aparatı var ucuna ilacı koyup içeri yerleştirip fırlatıyırsunFitil dediğim şu
Vayy demek fırlatmalısı da varmışBendeki bu değil canım. Lıtunis ismi. İçinde aparatı var ucuna ilacı koyup içeri yerleştirip fırlatıyırsun![]()
Yaaa maşaallah subhanallahArkadaşlar ben 9 haziranda transfer olmuştum yarın test günümdü dayanamadım bugün test verdim sonuç pozitif çok şükür rabbim hepimize nasip etsin inşallah
SormaVayy demek fırlatmalısı da varmış
Allah sonumuzu hayır etsinHer yanımız hormon
Ben de yaptım yapıyorum ev işleriniHanımlar merhaba, benim de dün transferim yapıldı. Transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz acaba? Bana doktorum her gün yürüyüş yap ev işlerini kendin yapabilirsin dedi ama kararsız kaldım
İnşaallah tutunurlarBen de yaptım yapıyorum ev işlerini
İlk 2 gün pek yapmadım sadece
ÂMİN canımİnşaallah tutunurlar![]()
Benimki 25 mg karından da oluyorKalçadan değil mi o. Benim kalçadan canım
Hayırlı olsun darısı başımızaArkadaşlar ben 9 haziranda transfer olmuştum yarın test günümdü dayanamadım bugün test verdim sonuç pozitif çok şükür rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Çok iyi olmuş darısı başımıza inşallah stres yaptıkça daha kötü oluyoruz zaten en güzeli akışına bırakmak10 haziranda transfer oldum ne vitaminlerimi kullandim nede vaktinde ilaclarimi kullandim 3 gün evde uzanip dinlenmedimde alisverise gittim avmlere gittim uzun araba yolculugu yaptim bugun 8.gunum kan degerim 318 cikti Pozitif cikdi arkadaslar...
Siz yinede bana uymayin benimkisi sadece bi onceki tedavimde cok dikkat ettim hergun avokado ve bircok sey yaptim tutunmasi icin gunde 3 litre sular sevmedigim halde hergun nerdeyse balik yedim cig badem cig cekirdek havuc ananas ne varsa denedim negatif olunca bu sefer küstüm herhalde kendime umursamadim bu sefer bsyi hatta esim dedi düsmesi icin cabaliyorsun herhaldeama cok sukur pozitifff
Proluton mu adı ney canımBenimki 25 mg karından da oluyor
Canım bende 20 dakka yattım tuvalete çıktım. 1 saat sonunda çıktım hastaneden hızlı hareketler yapma duşda yarın ayakta al dediler ilaçlara aynen devam. Evde ara ara dolaştım onun dışında uzandım.. Sana neler dediler. Tuvalete hemen mi çıktın, hastanede ne kadar kaldın? Sana ne önerdiler?Hanımlar merhaba, benim de dün transferim yapıldı. Transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz acaba? Bana doktorum her gün yürüyüş yap ev işlerini kendin yapabilirsin dedi ama kararsız kaldım
Vücut embriyoyy yabancı görüp dısarı atmasın dşte sanırım veriliyor. Bana da Prendol kortizon verdi kalp atışına kadarMerhaba insallah pazartesi benimde var transferim bide doktorum transfer gunu bagisiklik serumu verecekmis nasil bisey o ne ise yariyor
Ben yarım saat sonra tuvalete kalktım sonrasında da 1 saatlik yolculuk yaptım bana her gün en az yarım saat yürüyüş yap dedi ağır iş yapma dedi evde günlük işlerini yapabilirsin sürekli yatma dedi ilaçlara da aynen devamCanım bende 20 dakka yattım tuvalete çıktım. 1 saat sonunda çıktım hastaneden hızlı hareketler yapma duşda yarın ayakta al dediler ilaçlara aynen devam. Evde ara ara dolaştım onun dışında uzandım.. Sana neler dediler. Tuvalete hemen mi çıktın, hastanede ne kadar kaldın? Sana ne önerdiler?
Aslında unutmak lazım. Yorulmadan devam edelim bol dua ile. Nasip edecek olan Allahım edecek tabi. Nerde oldun canım transferiBen yarım saat sonra tuvalete kalktım sonrasında da 1 saatlik yolculuk yaptım bana her gün en az yarım saat yürüyüş yap dedi ağır iş yapma dedi evde günlük işlerini yapabilirsin sürekli yatma dedi ilaçlara da aynen devam
Duş ile ilgili bir sey dedi mi doktorun?? ben duş almadığım gün kötü hissediyorumBen yarım saat sonra tuvalete kalktım sonrasında da 1 saatlik yolculuk yaptım bana her gün en az yarım saat yürüyüş yap dedi ağır iş yapma dedi evde günlük işlerini yapabilirsin sürekli yatma dedi ilaçlara da aynen devam