12 Haziran Transfer Yapılanlar

Grubumuzdan güzel haberler gelmeye başlamış.Hadi yolu açtınız inş hepimiz pozitif haberleri veririz.Benim test günüm perşembe ama ben pazartesi yaptıracağım.Varsa sürpriz yaparım eşime yok sa kendimi hazırlarım biraz.Az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum

Grubumuzdan güzel haberler gelmeye başlamış.Hadi yolu açtınız inş hepimiz pozitif haberleri veririz.Benim test günüm perşembe ama ben pazartesi yaptıracağım.Varsa sürpriz yaparım eşime yok sa kendimi hazırlarım biraz.Az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum
3.gun embr. Cikmayabilir 5. Günse seninki cikar yani bende 8.gun verdim 5.gun embr. Cikti bende

Bende aynı düşünüyorum 👌

Evet canım fitil kulla ıyorum ama lutunis. Günde 4 tane. Onun dışında sulandırıcı iğne. Prendol estrofem ve bir gün ara ile proluton iğne 🙈 sen ne kullanıyorsun
Prolutex prednol estrofem oksapar tetrafox kullaniyorim fitilie oglen baslayacam jel gibi degil nasil yapayim yani fitili attiktan sonra kac dakika yatmak lazim yurumek gerekiyormh sonrdan

Aslında unutmak lazım. Yorulmadan devam edelim bol dua ile. Nasip edecek olan Allahım edecek tabi. Nerde oldun canım transferi
Duş ile ilgili bir sey dedi mi doktorun?? ben duş almadığım gün kötü hissediyorum 🥴
Diyarbakır bahçeci de oldum. Ilık suyla alabilirsin dedi. Sıcak su biraz sıkıntılıymış havalarda zaten sıcak en iyisi ılık su ☺️

Prolutex prednol estrofem oksapar tetrafox kullaniyorim fitilie oglen baslayacam jel gibi degil nasil yapayim yani fitili attiktan sonra kac dakika yatmak lazim yurumek gerekiyormh sonrdan
Canım fitili kullanınca en az 1 ssat yat dedi doktor hatta ben iki saat yatıyorum. Garanti olsun diye yürüme sadece yat en az 1 saat

Back
X