- 20 Mayıs 2023
- 116
- 5
- 13
- 24
- Konu Sahibi herseyicokdusunenbiri
-
Kesinlikle prefestonel yardım alın psikolog pedagog psikiyatri gibi… siz yasakladıkça cazip gelecek uzman destek almalı benceKendisi uzun zamandır k-pop fanı ve takip ettiği kişiler eşcinselliği özendiren cinsten. Ergenliğe girdi bilgisini de verdikten sonra diyeceğim şu.
Instagramdan bu grubu sevenlerle (StrayKids) sevgili oluyor kız kıza yani aynı cinsiyetle ve onlara bağlanıyor. Fotoğraf ses gönderimi de var.Bu diyaloglarda cinsellik de var. Okula gitmek istemiyor sınıftaki arkadaşlarıyla hep kavgalı (kız imam-hatip ortaokulu) Annem kaç kere yakaladı belli sebeplerden dolayı tekrar telefon verdiğimizde böyle yapıyor vermesek gidiyor anneannemin telefonundan giriyor ya da laptoptan ya da arkadaşından annem tekrar girme dediği halde uyardığı halde bu akşam yine girip konuşmuş. Şifresini değiştirdim. Anne baba ayrı baba ile haftasonu görüşüyor baba evde olmadığı için anneden korkmuyor hoş babadan da çok çekinmiyor . Şimdi bizim ne yapmamız lazım onu bu bataklıktan kurtarmak için ?
Daha önce de aynı konuyu açtınız kimse kpop fanı oldu diye eşcinsel olmaz kardeşinizin lezbiyen olduğunu ve bunun özenti veya bir hastalık olmadığını kabul edin artıkKendisi uzun zamandır k-pop fanı ve takip ettiği kişiler eşcinselliği özendiren cinsten. Ergenliğe girdi bilgisini de verdikten sonra diyeceğim şu.
Instagramdan bu grubu sevenlerle (StrayKids) sevgili oluyor kız kıza yani aynı cinsiyetle ve onlara bağlanıyor. Fotoğraf ses gönderimi de var.Bu diyaloglarda cinsellik de var. Okula gitmek istemiyor sınıftaki arkadaşlarıyla hep kavgalı (kız imam-hatip ortaokulu) Annem kaç kere yakaladı belli sebeplerden dolayı tekrar telefon verdiğimizde böyle yapıyor vermesek gidiyor anneannemin telefonundan giriyor ya da laptoptan ya da arkadaşından annem tekrar girme dediği halde uyardığı halde bu akşam yine girip konuşmuş. Şifresini değiştirdim. Anne baba ayrı baba ile haftasonu görüşüyor baba evde olmadığı için anneden korkmuyor hoş babadan da çok çekinmiyor . Şimdi bizim ne yapmamız lazım onu bu bataklıktan kurtarmak için ?
Evet okudum mesajlarınıkpop ile alakali oldugunu dusunmuyorum.
Belki kendi disinda fan buldugu icin yakin arkadaslardir.
Sevgili olduklarina Emin misin ?
Hastalık denedim zaten ben ?Daha önce de aynı konuyu açtınız kimse kpop fanı oldu diye eşcinsel olmaz kardeşinizin lezbiyen olduğunu ve bunun özenti veya bir hastalık olmadığını kabul edin artık
12 yaş cinsel bir yönelim için erken geliyor bana. Benim de 11 yaşında bir kızım var arkadaşlarından çevresinden ve arkadaş ailelerden benzer şeyler duyabiliyorum. Normal şartlarda cinsel nir eğilim olmasıyla beraber şu an bu yaş grubu gençler arasında bir popülerite sebebiyle özentilik olabiliyor. Özellikle anne baba arasında kopuk bir ilişki yaşayan ve sosyal anlamda da yeterli seviyede ilerleyenseniz çocuklar bu şekilde kendilerine bir kimlik oluşturmaya çalışabiliyor. Tehlikeli bir durum çünkü çocuk aslında olmadığı bir kalıba sokmaya çalışıyor kendini.yasak koymak, sifre degistirmek gibi cozumler size iyice mesafe koymasiyla sonuclanir. o yaslarda baski gorunce tepkisi bu olacak.
escinsellik ozenilen bir durum degil ayrica.
Bence dini hassasiyeti olan bir uzman ile önce siz görüşüp fikir alın nasıl davranız gerektiği ile alakalı.. Anne babadan korkmayla, telefon yasaklamayla olacak şeyler değil, bunlar ancak sizden bi şeyleri gizlemesine sebep olur..Kendisi uzun zamandır k-pop fanı ve takip ettiği kişiler eşcinselliği özendiren cinsten. Ergenliğe girdi bilgisini de verdikten sonra diyeceğim şu.
Ergenlikte yasak hep caziptir, arkadaş sözü aile sözünden daha değerlidir, arkadaş grubuna dahil olmak onun için çok değerlidir bu yüzden yaptıklarının doğruluğunu yanlışlığını sorgulamaz.Kendisi uzun zamandır k-pop fanı ve takip ettiği kişiler eşcinselliği özendiren cinsten. Ergenliğe girdi bilgisini de verdikten sonra diyeceğim şu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?