12 yıl once

Daha bunun üstüne ne yorumu evleniyor senden de rahatsiz olmus artik anlasin istemedigimi diye sana birini bulalim bile demis

Yorum mu istiyorsun!

Adam sana ufaktan yol vermiş ve üstüne de sana koca bulalım demiş. Bu yorumun üstüne daha yorum yapılmaz.

Arkadaşım benim anladığım kadarıyla bu ksii karakteri sağlam bı adam.yillar geçtikçe de olgunlaşmış,o gençlik yıllarındaki toy insan gitmiş aşkı da o yıllarda kalmış.sana şunu söyleyeyim bu adam o kiza söz vermiş siz ne yaparsanız yapın o kızı bırakmaz o.Yol verin..Kendinizi incitmeyin daha fazla.cok uzulursunuz.dileyin sizde o da mutlu olsun..

A kişisi bence şey, hmmm hani korku filmlerinde karakter ölür gömerler ama öte dünyadan tekrar çağırırlar ya... Zombi gibi geri gelir ya, sureti aynıdır ama kişiliği hiçbir zaman aynı kişi olmaz. İşte "A" o

Bir Demet Akalın'dan "İlahi Adalet" şarkısını çalmadığı kalmış arkanızdan. Yorumluk bir şey yok yani, sizi gözden çıkarmış.

Karakteri çok sağlam ve çok çalışkan, genç yaşında 2 ev alıp birisini anne babasına veriyor diğerinde de kendine ayırıyor. Vefa duygusu cok yuksek

A kişisindeki genel değişim nedir sizce ?

yoruma gerek var mı sence? karşındaki erkek salak değil sen de bırak artık yakasını

Mune ablacım bu kişinin sahte olduğunu düşünüyorum yoksa bir kadın asla bu kadar değişik olamaz diye düşünüyorum.

Yakamdan düşse biktim diye düşünüyor bugun olanlara gore gozunde yuzsuz pozisyonuna dusmussunuz
Genç yaşta 2 daire almış ta adamı öve öve bitiremiyor. Halen daha nisanli adam icin bana karşı ne hissediyor diye soruyor. Bir sonra ki soruları acaba beni kuma alır mı diye olursa şaşırmam ben bu kadar yüzsüzlüğü hiç görmedim.

Sorar mi sorar valla
12 sene once evi yokken niye istememis adami

Bu ne biçim konu .Adam anca birlikte olur sizle en fazla ötesi olmaz

Konuyu hemen hemen okudum ve doğrusu hala bu denli umutlu olmanıza şaşırdım. Sizi kırmak istemem ancak Çelik’in şu şarkısı geldi aklıma:

Artık devir değişti eee tabii çelik de değişti
Kısa kes artık bitti senin modan geçti
Şimdi O kadın moda bye bye

Daha fazla bu adamin oyuncagi olma derim.isyerine gidip gidip umut dilenip kendini kucuk dusurme ,onurunu kurtar bari..Adam catla yapip duruyor sana.Kizla foto bile paylasmis.Yaza dugun var demis.Bundan sonra planin ne diye catla yapmis.

Son düzenleme:
Baya baya fırsatçılık akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…