Eski eşim için dedim o lafları , baba parasıyla işi oturmuş eski eşiminEe ne oldu şimdi adam kötü oldu yine demi gömdün hemen bırak artık şu adamı hayatında başka biri var yahu bunu anlamak çok zor olmasa gerek ne bekliyorsun ki adam çiçekle kapına mi gelecekti doğum günün diye sen zamanında bırakıp gitmişin 12 sene geçmiş şimdi başka biri var bırak artık bu işin peşini
eski eşim için dedi o lafları , baba parası olmadan iş yapamaz oTek başına bir şey yapamayacağını düşündüğünüz kişi için neden tekrar bir şans vermeyi düşündünüz ilginç doğrusu....
Bu adam 20 li yaşlarının başında benim bulamadığım kitabı bulmak için, ağır grip olduğu halde kış vakti tüm Ankarayı dolaştı ve o kitabı bana getirdi. Aslında aşk faso fiso değil. Eskisi gibi hissederse dünyanın en şanslı kişisi olurum .Yani erkek aşkı genelde fasa fiso aslında
Şartlar kime uygunsa onu seçiyorlar ille de sevdiğimle evleneyim gibi dertleri yok çoğunun
Kültürüme uysun ,işi olsun, memur olsun, annem sevsin vb kafalarına uygun gördğklerinde bu olsun işte diyip evleniyorlar
Yemek yapan temizlik yapan biri olsun yeter işte. Evliliğe de aşka da kadınlar kadar anlam yüklemiyorlar
Bu adaml ve nisanlisi kizla ilgili yazdigin her seye de ayrica katiliyorum. Sacmalik yani, evlenecek adam bu sekil mi davranir???
Bu adam 20 li yaşlarının başında benim bulamadığım kitabı bulmak için, ağır grip olduğu halde kış vakti tüm Ankarayı dolaştı ve o kitabı bana getirdi. Aslında aşk faso fiso değil. Eskisi gibi hissederse dünyanın en şanslı kişisi olurum .
Neden eskisi gibi hissetmesin :)Hala umutlusun yani eskisi gibi hissederse falan :) Çocuk evlendikten bir süre sonra sıkılıp sana olumlu sinyaller gönderebilir. Üçünüz için de hayırlısı diyelim.
Neden eskisi gibi hissetmesin :)
Yani erkek aşkı genelde fasa fiso aslında
Şartlar kime uygunsa onu seçiyorlar ille de sevdiğimle evleneyim gibi dertleri yok çoğunun
Kültürüme uysun ,işi olsun, memur olsun, annem sevsin vb kafalarına uygun gördğklerinde bu olsun işte diyip evleniyorlar
Yemek yapan temizlik yapan biri olsun yeter işte. Evliliğe de aşka da kadınlar kadar anlam yüklemiyorlar
Bu adaml ve nisanlisi kizla ilgili yazdigin her seye de ayrica katiliyorum. Sacmalik yani, evlenecek adam bu sekil mi davranir???
Yahu hissetmez ıste anla artik kaç yıl geçti çok çirkin birşey yaptığın olmaz böyle birşey hayatında başka insan var artık yoluna git neden ısrar ediyorsun bu kadar sevdiği bi kadın var sana yapilsa olur mu kaldi ki 12 sene once gitmisin evlenmisin simdi bir kucuk kiz gibi bebegimi geri ver diye bağırıyorsun olmaz başkasının hayatı bu karıştırma daha fazla gururlu ol git artık yeni bir yol bulNeden eskisi gibi hissetmesin :)
Bu konu 12 yıl devam edecekmiş gibi gelmeye başladı
kusura bakmayın yanlış anlamışımeski eşim için dedi o lafları , baba parası olmadan iş yapamaz o
Allah mutluluğunuzu bozması, bu başak burcu hakkında başka ne biliyorsunuz ?Ben başka bir şey soracağım kötü bir evlilikten sonra nasıl yeniden evlenmek isteniyor.Kadınların ruhunda evli yaşamak mı var?Kadınlar evlenmeden hayatlarını idame ettiremiyorlar mı? Bir kadının mutlu olması için illaki evli mi olması gerekiyor Aklımda deli sorular Ben evlilikte 18.yılıma girdim 1 yılda anlaştık 19 yıl.Eşimle deliler gibi severek evlendim.Hiç pişman olmadım hala da çok seviyorum onu.Ama şuan Allah korusun bir aksilik olsa ve boşansam bir daha asla evlenmem.Kimsenin nikahına ve çatısının altına girmem.Bekarlığın tadını çıkarırım yav Ne bu acele hemdeki hiç evlenmemiş biriyle, oğlan istese bile ailesi müsaade etmez.Başak burcu erkekleri genelde ailelerinin sözünü dinler.Yani bu iş yaş arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?