12 yıl once

Eski eşim için dedim o lafları , baba parasıyla işi oturmuş eski eşimin
 
Bu adam 20 li yaşlarının başında benim bulamadığım kitabı bulmak için, ağır grip olduğu halde kış vakti tüm Ankarayı dolaştı ve o kitabı bana getirdi. Aslında aşk faso fiso değil. Eskisi gibi hissederse dünyanın en şanslı kişisi olurum .
 

Hala umutlusun yani eskisi gibi hissederse falan :) Çocuk evlendikten bir süre sonra sıkılıp sana olumlu sinyaller gönderebilir. Üçünüz için de hayırlısı diyelim.
 
Neden eskisi gibi hissetmesin :)

Çünkü sen 19 yaşında değilsin, o 22 yaşında değil. Sen evlenip boşanmışsın, dolayısıyla ailesinin onayı zor olabilir. Oğlana ilgi artmış. Vs vs. Ama hissedebilir tabi, yine de evliliği başkasıyla yapar bence sonra evlilikten umduğunu bulamazsa sana dönebilir.
 

Evlilik kararını mesajında bahsettiğin kriterler ve amaçlar doğrultusunda yapınca işte böyle
davranıyor evlenecek adam. :) Adamı mantık evliliği yaptığı için suçlamıyorum ama bir
karar verdiysen o kararın arkasında durursun aklına tamamen yatar ve birlikte olduğun kadına saygın olur.
Evet konu sahibine hayır diyor ama bu süreçte olan konuşmaları, söyledikleri ve tavrı birlikte
olduğu insana saygısızlık ve küçük düşürücü hareketler barındırıyor.
 
Neden eskisi gibi hissetmesin :)

Eskisi gibi hissetse peki senle olur mu acaba?? Buna cevabın kesin evet mi?
Hissetse bile olmaz gibi bence adamın hislerinden daha çok olay mantığı..
Kendisi mantığına uyan ve aklının gösterdiği kişiyle birlikte şu an sonuçta..
Sen hala bu adamı eskisi gibi saf ve iyi niyetli sanıyorsun ama kendisi bile demiş ben değiştim diye.
 
Neden eskisi gibi hissetmesin :)
Yahu hissetmez ıste anla artik kaç yıl geçti çok çirkin birşey yaptığın olmaz böyle birşey hayatında başka insan var artık yoluna git neden ısrar ediyorsun bu kadar sevdiği bi kadın var sana yapilsa olur mu kaldi ki 12 sene once gitmisin evlenmisin simdi bir kucuk kiz gibi bebegimi geri ver diye bağırıyorsun olmaz başkasının hayatı bu karıştırma daha fazla gururlu ol git artık yeni bir yol bul
 
12 sene önce eşiniz size daha avantajlı gelmiş onla bi yola çıkmışsınız devamı gelmemiş şimdi. A şahsı sizin için avantajlı bide onla yola çıkalım diyorsunuz. İlk 10 sayfada ki msjlarınızı okudum da yok eski eşim şöyleydi böyledi sizin bu davranışınız erkeklerin ayrıldıkları kızlar hakkında kaşardı demesine benziyor. Az tutarlı davranın.
A kişisinin sadece ablasının iyi biri olduğunu biliyorsunuz. İlişkiniz evliliğe evrilince fikirler değişir. Hayatınızı burçlara göre değil duygu düşünce ikili insan ilişkileri üzerine kurmanız dileğiyle.
A kişisiyle aynı eve aynı yatağa girene kadar safi sevgimi yoksa geçmişin kini mi olduğunu anlayamazsınız.
Sonuçta erkeklerde insan, onlarında duyguları.,değer yargıları var biz kadınlar erkekleri, odun, düz mantık, ruhsuz diye sınıflandırıyoruz. Unutmayın erkeklerin genetiğinde rekabet mücadele güç, erkeklik, elde etme, o benim... güdüsü vardır.
Siz hala beni seviyor diye kendinzi avuturken, o sizi kendine bağlar önünüze gelen fırsatları engeller.
Ayrıca hayatta herşey para makam mevki güç değildir. Sanki biraz şu aşk dizilerinin etkisinde var gibi sizin fikriyatınızda
 
Önceden reddettiğiniz, sizin için gripken buz gibi soğukta kitap bulmaya çıkacak kadar değer veren birinin yüzüne bakmadıktan ve başkasıyla evlenip onunla olmadıktan sonra hangi yüzle onunla tekrar olur mu diyorsunuz ki. Bir de artık yakışıklı zengin olmuş diyorsunuz, eskisi gibi sevse çok iyi olur diyorsunuz. Sizinki sevgi aşk değil tamamen çıkar ilişkisi. Bence bırakın gerçekten düzgün şekilde karşılıklı sevgi saygı olan bir ilişki bulun ama çıkarlarınızı düşünmeden.
 
Ben başka bir şey soracağım kötü bir evlilikten sonra nasıl yeniden evlenmek isteniyor.Kadınların ruhunda evli yaşamak mı var?Kadınlar evlenmeden hayatlarını idame ettiremiyorlar mı?Bir kadının mutlu olması için illaki evli mi olması gerekiyorAklımda deli sorularBen evlilikte 18.yılıma girdim 1 yılda anlaştık 19 yıl.Eşimle deliler gibi severek evlendim.Hiç pişman olmadım hala da çok seviyorum onu.Ama şuan Allah korusun bir aksilik olsa ve boşansam bir daha asla evlenmem.Kimsenin nikahına ve çatısının altına girmem.Bekarlığın tadını çıkarırım yavNe bu acele hemdeki hiç evlenmemiş biriyle, oğlan istese bile ailesi müsaade etmez.Başak burcu erkekleri genelde ailelerinin sözünü dinler.Yani bu iş yaş arkadaşım
 
Bencillik ettiğinizi düşünüyorum. Bu evlilikte yürümez.
 
Allah mutluluğunuzu bozması, bu başak burcu hakkında başka ne biliyorsunuz ?
 
acilin, kayip etcek bisi yok. alin yazisi...
 
Bugün iş yerine gittim. Beni görünce sevindi hoş geldin dedi .Kahve ikram etti. Bu ocak ayında nişan yapacakmış ağustosta da düğün planlıyormuş. Laf arasında gülerek " çok çalışmam lazım yaza çok büyük masraflar beni bekliyor " dedi . Gelecek hakkında konustuk. Ankaradan İstanbula taşınmak istiyormuş . 2 daire almış bu 12 sene içinde , birinde ailesiyle yaşıyor diğerini kiraya vermiş . işte o 1 evi satıp üstüne para ekleyip istanbula taşınmak istiyormuş.İş yerini de oraya taşıyacakmış.Bana sordu sen istanbula gelin gittin zamanında , hangi semti önerirsin ? Nasip olursa ileride doğacak çocuklarım nerede büyümeli sence ? dedi . Bildiğim semtleri söyledim bende. Bana gelecekteki hayalin ne dedi ? Bende evlenip çocuklarımın olması dedim . Sonra bana dedi ki ; istersen ablama anneme sorayım çevremizde bekar erkek varsa seni tanıştırsın oturun çay için dedi . Yuva kurmak seninde hakkın dedi . O öyle dedikten sonra içime sıkıntı girdi , kalktım yanımdan .

Kararlı gibi .Yorumu olan var mı ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…