12 yıl once

O değil de Ali'ye niçin güvendiniz , 12 yıl geçmiş belki o da değişti sizle vakit geçirip başkasıyla evlene de bilir.Dikkatli olun.Erkekler çok kindar oluyo böyle durumlarda.
Katılıyorum. Belki sıcak davranmasının başka sebepleri vardır. Reddedildiğinde yasadigi seyi yaşatmak gibi

Ne alakası var insanlar yaptıkları hatayı ömür boyu çekmek zorunda değiller ne demek 1-0 yenik başlamak benimde 2. eşimin ilk evliliği çok şükür çok da mutluyuz üstelik bende yıllar önce reddetmiştim eşimi nasipte varmış yıllar sonra evlendik.Bazen gerçekten saçma sapan yorumlar yapılıyor ne demek yani insan dul olunca bekarla evlenemez mi illa karşı taraf kullanmak mı ister su beyinlerinizi değiştirin bence
Ama siz bunu yaşıyorsunuz diye her sizin durumunuzda olanlar da bunu sizin gibi yaşayacak diye genelleyemezsiniz. Insanlar ihtimaller üzerine konuşuyor.

İhtimaller üzerine konusurkende insanların yazdıklarına biraz dikkat etmesi gerekir bence kırıcı olmamak,yanlış anlaşılmamak adına değil mi?

Ne alakası var insanlar yaptıkları hatayı ömür boyu çekmek zorunda değiller ne demek 1-0 yenik başlamak benimde 2. eşimin ilk evliliği çok şükür çok da mutluyuz üstelik bende yıllar önce reddetmiştim eşimi nasipte varmış yıllar sonra evlendik.Bazen gerçekten saçma sapan yorumlar yapılıyor ne demek yani insan dul olunca bekarla evlenemez mi illa karşı taraf kullanmak mı ister su beyinlerinizi değiştirin bence

Söylemeye gelince buradaki herkes ''ne var boşanmakta'' diyor,ama böylesi basit bir konuda bile hemcinslerinin baskısı sürüyor kadın üzerinde.

İhtimaller üzerine konusurkende insanların yazdıklarına biraz dikkat etmesi gerekir bence kırıcı olmamak,yanlış anlaşılmamak adına değil mi?
Ben kimsede kırıcı bir konuşma gormedim arkadaş da ihtimal demiş zaten. Bence siz gocunmuşsunuz biraz fazla alınganlık yapıyorsunuz.

Ben kimsede kırıcı bir konuşma gormedim arkadaş da ihtimal demiş zaten. Bence siz gocunmuşsunuz biraz fazla alınganlık yapıyorsunuz.
Gocunmamı yada alınmamı gerektirecek bir durum yok ortada konu sahibesi bir derdini paylaşmış bende destek oluyorum malum buradaki amaç da bu zaten

Gocunmamı yada alınmamı gerektirecek bir durum yok ortada konu sahibesi bir derdini paylaşmış bende destek oluyorum malum buradaki amaç da bu zaten
Yorumunuzda yazdiginiza göre Ben de ikinci evliliğimi daha önce evlilik yapmamış ve bana önceden aşık biriyle yaptım diye alınmışsınız. Sizi kim nerden bilsin sizin eşiniz olacak beyefendi sizi çok sevmiş ama şu an yazdığımız konuda konu sahibi de dahil olmak üzere hala seviyor mu bilinmezlikler icinde. O yüzden olasılıklar konuşuluyor olumsuz olabileceği gibi sizin gibi olumlu olma ihtimalleri de var ve konu ediliyor. Mutluluğunuz daim olsun

Merhaba herkese ben 31 yasındayım, bundan 12 sene once biri bana asıktı, cok seviyordu, asırı ilgi gosteriyordu, bu kisiye a diyelim, ama ben bu a kisisini o zaman reddetmistim, bu a kisisi benden 3 yas buyuk . Ben o zamanlar baska birine asık olmustum, bu kisiye de b diyelim . b kisisi benden 9 yas buyuk, b kisisiyle 6 sene evliliğim surdu , 23 yasında evlendim 29 yasında şiddetli geçimsizlik ve ihanet yuzunden bosandım.Cocuk yok. Bosandıktan sonra tanıma maksatlı birileriyle gorustum ama niyetlerinin ciddi olmadıklarına kanaat getirdim ve 2 sene once baba evine dondum. ve bu sırada bu a kisisini gordum . Beni gordugune cok sevindi ve sasırdı. Sonra ben ona hayat hikayemi anlattım , o da bana anlattı , 12 sene once onu reddettigimde cok toydu, su an 34 yasında cok yakısıklı, maddi durumu iyi, cok calıskan , cok efendi ve saygılı , hic evlenmemis , gecmiste sana asık oldugum gibi birine asık olsaydım evlenirdim dedi, şu an arkadas olarak konusuyoruz , eylülün 5 i doğum günüydü kutladım cok sevindi tesekkur etti , 2 hafta sonrada benım dogum gunum , kutlamasını bekliyorum kutlarsa cok sevinirim. Bu a kisisinin ablasınıda tanıyorum , benim buyuk kuzenimin lise arkadasıydı , a kisisinin ablası , a kisisi hakkında , annem evlendirmek istiyor dedi, 24 yasında bir kız bulmus koylerinden , kız istiyormus ama bu a kisisi dusunmek ıcın sure istemis . 2 sene once bu a kisisiyle karsılastıgımdan beri ona asıgım ama bir turlu acılamıyorum .Cesaret edemıyorum.Ne yapmalıyım?Sizce bizim icin umut var mı ?
A sizi istemez. Toyluk zamanında insan neler yapıyor. Ayrıca ailesi de sizi istemez. Köyden kız bulduklarını yazmışsınız.
Bana biraz siz konuma, paraya, dış görünüşe çok önem veren biri gibi geldiniz. Önünüze bakın a dan size koca olmaz. Başka kısmetlere inşallah.

Bence A kişisine açılın. İlerde keşke açılsaydım demek yerine söylemiştim çok iyi oldu veya en azından ben içimdekileri söyledim dersiniz.

2 sene önce yeniden karsilasip konusmussunuz.
Bu 2 sene icinde bir yakinlasma olmadi mi dogum gunu tebriğinden baska?
Bu 2 sene içinde bir yakınlasma olmadı canım. Arkadasca konusuyoruz. En son 5 eylulde konustuk, dogumgunuydu, cok sessiz dalgın biri, masadayken uzaklara dalıyor, o gun sozlesmıstık bulusmak ıcın, beni gorunce tebessum etti sevindi ama bilmiyorum ümitlenmeli miyim

Daha once bi evliliginiz olmus zaten bu 1-0 yenik basladiginizi gosterir.Olursada isiniz evlilige gider mi bilmem.Kirici olduysam kusura bakmayin olmicak diye bisey yok olur olur ama olmama ihtimalide yuksek.
Rica ederim kırıcı olmadınız ama neden 1-0 yenik baslayayım. Ben herkes gibi evlilik yaşadım. O da evlenebilirdi . Bu tamamen kader , bu konuda yapabilecegim bir sey yok. Evlenip bosanmak suc değil ki. 12 sene once , eski esim bana cok daha iyi bir tercih gibi geliyordu , benden 9 yas buyuktu daha olgundu kıymetimi bilir diye dusundum ama olmadı . Hayatım cehennem gibiydi. Cok sükür kurtuldum ama gecmise baktıgım zaman a kişisi beni eski eşimden daha cok seviyordu bunu 12 sene oncede hissedip anlıyordum. 12 sene once eski esim isini gucunu kurmustu arabayla İstanbuldan Ankaraya geliyordu benim icin, nisanlıyken defalarca Ankaradan İstanbula gittik arabayla egleniyordum mutluydum o zamanlar. A kisisi ise icine kapanık sessiz genc bir ogrenciydi o zamanlar , isini kurmamıstı, benimle evlenmek istedigini soyluyordu , beni cok temız duygularla sevdigini soyluyordu, belki bu duygular kalmıstır, çünkü eski eşim bile beni boyle sevmedi .

Hikayeniz bana umut oldu.Eşinizle size bir ömür boyu mutluluklar dilerim, Desteginiz icin cok tesekkur ederim

o A kişisi doğru kişi olsaydı yıllar önce olurdu. o zamanlar size doğru gelmemiş ki istememişsiniz. şu an deneyin ve görün yine olmicaktır.

Açılın bir isterseniz.
Belki olabilir.
Ama köyündeki kız için düşünmek istiyorsa sanırım pek kafasında sizinle alakalı kurdugu bir gelecek planı olmayabilir gibi geldi, yine de deneyin.

o A kişisi doğru kişi olsaydı yıllar önce olurdu. o zamanlar size doğru gelmemiş ki istememişsiniz. şu an deneyin ve görün yine olmicaktır.
B kişisi yıllar önce oldu da ne oldu, B kişisi doğru kişi mi ? Değil. İhanet, şiddet ve sevgisizlik. A kişisi bence doğru kişi , Yorumunuz için teşekkür ederim .

Back
X