12 yıl once

25 yaşına kadar hayatına kimseyi almamış,sen beni reddettikten sonra evlilik fikrini tamamen aklımdan cıkardım demişti bir konusmasında. 25 yaşından sonrada ciddi olmayan ilişkiler yaşamış sürekli. Boşanma sürecinde çok kilo aldım eski özgüvenim yok. Açılırsam reddetmesinden çekiniyorum. Yeni bir aile kurmak istiyorum. Çok entresan geliyor 24 yaşında bir kızla onun evlenme ihtimali . 12 sene once o 24 yasındaki kız 12 yasındaydı . 24 yasındaki kız bana gore cocuk ama o ne düşünüyor bilmiyorum .
Siz de zamanında kendinizden 10 yaş büyük bi adamla evlenmissiniz keşke o zaman da böyle düşünseydiniz.

Siz mantıkla hareket eden birisiniz.Sizi sevecek ve maddi durumu iyi biri istiyosunuz hayatınızda e zamanında bu kisi eski esinizmis şimdi a kişisi.Bilemiyorum samimi gelmediniz bana belki a kisisine gelirsiniz ama isiniz zor

Siz de zamanında kendinizden 10 yaş büyük bi adamla evlenmissiniz keşke o zaman da böyle düşünseydiniz.

Siz mantıkla hareket eden birisiniz.Sizi sevecek ve maddi durumu iyi biri istiyosunuz hayatınızda e zamanında bu kisi eski esinizmis şimdi a kişisi.Bilemiyorum samimi gelmediniz bana belki a kisisine gelirsiniz ama isiniz zor
Eğer mantıklı biri olsaydım, maddiyata onem verseydim, eşki eşimden boşanırken tazminat ve nafaka talebim olurdu

Eğer mantıklı biri olsaydım, maddiyata onem verseydim, eşki eşimden boşanırken tazminat ve nafaka talebim olurdu
E ben bunları bilemem.Kendiniz demissiniz sürekli yanıma gelirdi eglence yerlerine giderdik bunlar gözümü boyadı diye.Adamın da maddi durumu iyi bilgisini sıkıştırmışsınız araya.Eger cidden aşık olsaydınız maddiyattan bağımsız beni seven biri vardı yıllar sonra karşılaştık oluru var mı derdiniz.Degismis maddi durumu iyi demezdiniz.Birbirimizi kandırmayalım hiç

E ben bunları bilemem.Kendiniz demissiniz sürekli yanıma gelirdi eglence yerlerine giderdik bunlar gözümü boyadı diye.Adamın da maddi durumu iyi bilgisini sıkıştırmışsınız araya.Eger cidden aşık olsaydınız maddiyattan bağımsız beni seven biri vardı yıllar sonra karşılaştık oluru var mı derdiniz.Degismis maddi durumu iyi demezdiniz.Birbirimizi kandırmayalım hiç
Bilgi vermek icin dedim, maddiyat benim için önemli değil , hele ki şu yaşadıklarımdan sonra

Bilgi vermek icin dedim, maddiyat benim için önemli değil , hele ki şu yaşadıklarımdan sonra
Maddiyatının iyi olduğu bilgisi bizim neyimize lazım?Konuya etki etmeyecekse yazılmaz neticede ediyor ki yazmışsınız.

Neyse konu bundan bağımsız sevdiğinizi düşünmüyorum ama söyleyin yine birlikte olma istediğinizi.Belirsizlikten kurtulun en azından.24 yaşında kızla gayet oluru var kızla görüşmeye başlamalarını beklemeden söyleyin en iyisi

Maddiyatının iyi olduğu bilgisi bizim neyimize lazım?Konuya etki etmeyecekse yazılmaz neticede ediyor ki yazmışsınız.

Neyse konu bundan bağımsız sevdiğinizi düşünmüyorum ama söyleyin yine birlikte olma istediğinizi.Belirsizlikten kurtulun en azından.24 yaşında kızla gayet oluru var kızla görüşmeye başlamalarını beklemeden söyleyin en iyisi
Çok çalışkan çok efendi çok yakışıklı v.b özellikler bilgisi neyinize lazımsa maddi durum bilgisi de o için lazım . Özelliklerinden bahsediyorum. Çok çalışkan oldugu için maddi durumu iyi , neden sonuç ilişkisine hitaben yazdım hanımefendi, siz bilmek istemezsiniz ama bir baskası bilmek ister belki .

Bu 2 sene içinde bir yakınlasma olmadı canım. Arkadasca konusuyoruz. En son 5 eylulde konustuk, dogumgunuydu, cok sessiz dalgın biri, masadayken uzaklara dalıyor, o gun sozlesmıstık bulusmak ıcın, beni gorunce tebessum etti sevindi ama bilmiyorum ümitlenmeli miyim
Bilemiyorum valla. Adim atmak istese 2 senede atardi herhalde. Az bir zaman da degil. Zaten 10 sene kafadan gitmis ustune bu 2 sene de gecmis:KK57:

Neden gıcık olur ?
Oğlunun eskiden sevdiği ama sizin yüz vermediğinizi ve gidip başka bir adama evlendiğinizi üstüne evliliğiniz yolunda gitmediği için geri dönüp oğlu ile evlenmek gibi bir niyetinizin olmasını bilmesi bile delirtir kadını. gelenekselci bir kadın ise özellikle sorun yaşayacağınızı düşünüyorum
24 yaşındaki köy kızı tercihinden bu bu durum anlaşılıyor zaten

Merhaba herkese ben 31 yasındayım, bundan 12 sene once biri bana asıktı, cok seviyordu, asırı ilgi gosteriyordu, bu kisiye a diyelim, ama ben bu a kisisini o zaman reddetmistim, bu a kisisi benden 3 yas buyuk . Ben o zamanlar baska birine asık olmustum, bu kisiye de b diyelim . b kisisi benden 9 yas buyuk, b kisisiyle 6 sene evliliğim surdu , 23 yasında evlendim 29 yasında şiddetli geçimsizlik ve ihanet yuzunden bosandım.Cocuk yok. Bosandıktan sonra tanıma maksatlı birileriyle gorustum ama niyetlerinin ciddi olmadıklarına kanaat getirdim ve 2 sene once baba evine dondum. ve bu sırada bu a kisisini gordum . Beni gordugune cok sevindi ve sasırdı. Sonra ben ona hayat hikayemi anlattım , o da bana anlattı , 12 sene once onu reddettigimde cok toydu, su an 34 yasında cok yakısıklı, maddi durumu iyi, cok calıskan , cok efendi ve saygılı , hic evlenmemis , gecmiste sana asık oldugum gibi birine asık olsaydım evlenirdim dedi, şu an arkadas olarak konusuyoruz , eylülün 5 i doğum günüydü kutladım cok sevindi tesekkur etti , 2 hafta sonrada benım dogum gunum , kutlamasını bekliyorum kutlarsa cok sevinirim. Bu a kisisinin ablasınıda tanıyorum , benim buyuk kuzenimin lise arkadasıydı , a kisisinin ablası , a kisisi hakkında , annem evlendirmek istiyor dedi, 24 yasında bir kız bulmus koylerinden , kız istiyormus ama bu a kisisi dusunmek ıcın sure istemis . 2 sene once bu a kisisiyle karsılastıgımdan beri ona asıgım ama bir turlu acılamıyorum .Cesaret edemıyorum.Ne yapmalıyım?Sizce bizim icin umut var mı ?

Edit : Astrolojik açıdan ne düşünüyorsunuz ? A kişisi 5 eylül dogumlu ben ise 12 kasım dogumluyum. Uyum şansı nedir? Astrolojik görüşleri olan var mı ?
Ben akrebim ve terazi buralarıyla anlaşamıyorum. Baska bi yorum yapamicam :kahve:

Oğlunun eskiden sevdiği ama sizin yüz vermediğinizi ve gidip başka bir adama evlendiğinizi üstüne evliliğiniz yolunda gitmediği için geri dönüp oğlu ile evlenmek gibi bir niyetinizin olmasını bilmesi bile delirtir kadını. gelenekselci bir kadın ise özellikle sorun yaşayacağınızı düşünüyorum
24 yaşındaki köy kızı tercihinden bu bu durum anlaşılıyor zaten
Neden delirtsin ki ? Ben hatamı anladım ve geri dönüyorum. Hem cok mutlu edecegımden emınım.

Edit : Astrolojik açıdan ne düşünüyorsunuz ? A kişisi 5 eylül dogumlu ben ise 12 kasım dogumluyum. Uyum şansı nedir? Astrolojik görüşleri olan var mı ?

Siz akrep o başak burcu galiba, başak burcu genellikle ince eleyip sık dokuduğu için, bazen de takıntıları olduğu için yalnızlığı sever, kolay kolay birine bağlanmaz, aşka pek inanmadığını da görüyorum etrafımdaki başakların, mantıklı ve iyi huylu sakin insanlar. Reddedildiği için bir daha açılmaya çekiniyor da olabilir. Siz akrep burcusunuz, su ve toprak grupları çok iyi anlaşır aslında. Akrep genellikle ilişkilerinde duygusal, fedakar ama yönetmeyi de sever. Başaklar genellikle kavgadan hoşlanmayan, düzenli hayatı tercih eden kişilerdir, yönetilmeleri daha kolaydır; bence astrolojik olarak uyumlusunuz. Su grubu burçlar (yengeç, akrep,balık) en çok ateş grubu burçlarla sorun yaşıyor (koç,aslan,yay) bence buna dikkat etmek gerekir. Zaten insan anlaşamayacağını anlasa da bazen duygularına söz geçiremiyor :) İlk eşinizin burcu neydi acaba? Bir de 10 yaş fark olup evlenen çok insan var aslında, ama sizi hala sevdiğini hissettiyseniz ki akreplerin 6. hissi çok kuvvetlidir bence sessiz kalmayın, herşeyi karşı taraftan beklemeden mesaj atın, konuşun zaten ilgileniyorsa devamı gelir. Akrep daha tutkulu ve güçlüdür, belki başağın daha sakin, olaylara tarafsız, sessiz kalması huzursuz edebilir ama iki tarafın da birbirine öğreteceği şeyler vardır bence.

Siz akrep o başak burcu galiba, başak burcu genellikle ince eleyip sık dokuduğu için, bazen de takıntıları olduğu için yalnızlığı sever, kolay kolay birine bağlanmaz, aşka pek inanmadığını da görüyorum etrafımdaki başakların, mantıklı ve iyi huylu sakin insanlar. Reddedildiği için bir daha açılmaya çekiniyor da olabilir. Siz akrep burcusunuz, su ve toprak grupları çok iyi anlaşır aslında. Akrep genellikle ilişkilerinde duygusal, fedakar ama yönetmeyi de sever. Başaklar genellikle kavgadan hoşlanmayan, düzenli hayatı tercih eden kişilerdir, yönetilmeleri daha kolaydır; bence astrolojik olarak uyumlusunuz. Su grubu burçlar (yengeç, akrep,balık) en çok ateş grubu burçlarla sorun yaşıyor (koç,aslan,yay) bence buna dikkat etmek gerekir. Zaten insan anlaşamayacağını anlasa da bazen duygularına söz geçiremiyor :) İlk eşinizin burcu neydi acaba? Bir de 10 yaş fark olup evlenen çok insan var aslında, ama sizi hala sevdiğini hissettiyseniz ki akreplerin 6. hissi çok kuvvetlidir bence sessiz kalmayın, herşeyi karşı taraftan beklemeden mesaj atın, konuşun zaten ilgileniyorsa devamı gelir. Akrep daha tutkulu ve güçlüdür, belki başağın daha sakin, olaylara tarafsız, sessiz kalması huzursuz edebilir ama iki tarafın da birbirine öğreteceği şeyler vardır bence.
Çok güzel yorumladınız, ellerinize sağlık.Çok dogru, benden sonra 25 yaşına kadar kimseyi hayatına almamış ve 25 yaşından sonra ciddi olmayan ilişkilerle zamanını geçirmiş. Aşka olan inancını kaybetmiş gibi .Eski eşim aslan burcuydu. Bu a kişisi kavgadan hoşlanmıyor, çok sakin . 6. hissim köreldi sanki, bilmiyorum ne olacak ?

Ben akrebim ve terazi buralarıyla anlaşamıyorum. Baska bi yorum yapamicam :kahve:
Pardon ekim okudum 2 hafta falan yazınca yakın sandim

24 yasındakı bir kadınla 31 yasındakı bir kadının ne farkı var ?
Bence çok fark var. Senin eski eşinde gitmis çıtır birini almış kendi yasitları dururken. Yoksa 19 yasinda olupta 28 yasinda adamla gezmek -bana gore- normal değil.

Çok güzel yorumladınız, ellerinize sağlık.Çok dogru, benden sonra 25 yaşına kadar kimseyi hayatına almamış ve 25 yaşından sonra ciddi olmayan ilişkilerle zamanını geçirmiş. Aşka olan inancını kaybetmiş gibi .Eski eşim aslan burcuydu. Bu a kişisi kavgadan hoşlanmıyor, çok sakin . 6. hissim köreldi sanki, bilmiyorum ne olacak ?
Doğru tahmin etmişim eski eşinizin ateş olduğunu düşünmüştüm, çünkü akrepler çok fedakar olur ilişkilerde, kolaylıkla vazgeçtiğinizi de sanmıyorum. Su ve ateş zıt oldukları için başta güçlü bir çekim olsa da sonunda ciddi anlaşmazlıklar oluyor.
Başak erkekleri de kadınları da çok sadıklar genelde, heyecan peşinde değiller, düzenden yana oldukları için sabırlı davranırlar, pek çok şeyi içlerinde yaşarlar, sohbet etmeyi sevseler de duygularını net ifade edemezler. Toprak grubu oldukları için tutumlu, ayakları yere sağlam basar, çalışkan demişsiniz tam başağı anlatan kelime :) Çok kazanmasa dahi biriktirir, savurgan davranmaz, kötü alışkanlığı yoktur muhtemelen. Evde kalmalarının sebebi duygularını açamamaları, dışardan bakınca silik görünmeleri, çok sivri tipler olmamalarıdır genelde. Bilmiyorum ben başak burcunu çok seviyorum bir ikizler olarak. Annem akrep burcu olduğu için ona ayrı bir sevgim var zaten :) Ben olumlu görüyorum ki, astrolojiyle yakından ilgilenirim, eş dost herkesin burcunu yükselenini hesaplayan biri olarak. Siz her zaman ondan daha güçlü daha otoriter olacaksınız ilişki de, karşı tarafsa derin duygulardan çok huzura önem verir, yanında rahat edebileceği dertleşebileceği, onu değiştirmek istemeyen bir eş arıyordur. İnşallah güzel gelişmeler olur, ama bence sizin de çabalamanız gerekir, bir de genellikle dürüst insanlardır. Belki şöyle bir soru sorarak niyeti anlaşılabilir ''eski günlere geri dönmek ister miydin?'' gibi o evet derse siz de ''ben de'' diyebilirsiniz :)

Back
X