12 yıl once

Karar verirken hep mantıklı bölmeyi seçmişsiniz. Şimdide aynı durum var. Eski eşiniz büyüktü, durumu iyiydi, iyi vi hayat verebilirdi. Şimdi a olgun, iyi, efendi, işi gücü var, iyi bir hayat verebilir.

Hisleriniz çok geri planda bana göre. Sebebi çok aşkmış gibi gelmedi. Ama gerçekten öyle olduğunu varsayalım. Ailesi kendinden 10 yaş küçük köyden bir kıza baktıklarına göre, evliliğe ve yaşa takışacaklardır diye düşünüyorum. A takılmasa bile -ki takılıp takılmadığıda belli değil- illa sorun yaşanır. Hoş adamın niyeti olsa 2 sene de ohooo nikah masasına oturmuştunuz bile.

Eğer arkadaşlığını da kaybetme ihtimalini göze alabileceksiniz açılın.

B kişisi yıllar önce oldu da ne oldu, B kişisi doğru kişi mi ? Değil. İhanet, şiddet ve sevgisizlik. A kişisi bence doğru kişi , Yorumunuz için teşekkür ederim .

B kişisini doğru kişi sandınız ama değilmiş. Nasip. inşallah bu kez yanılmazsınız.

Size hala ilgisi olabilir ama olsa bile bunu gelip kesinlikle söyleyeceğini sanmıyorum.
Geçmişte sana aşık olduğum gibi aşık olsam evlenirdim itirafı da bu kadar yıldan sonra dillendirmesi belki de bir mesajdır size..
Yıllar önce sizi sevmiş ama reddedilip başka bir erkek kendisine tercih edilince büyük bir hayal kırıklığı yaşamış.
Şimdi adam hala size aşık olsa bile gururundan ve tekrar reddedilme korkusundan gelip
size ben sana hala aşığım sevgili olalım evlenelim demez diyemez.
Yani sizin bir adım atmanızı beklemiş ya da bekliyor da olabilir..
bilemiyorum tabi yanlış yorumluyor da olabilirim :KK37: ama reddedilme riskini de göz önüne alabilirseniz eğer hislerinizde eminseniz açılın.
Ne kaybedeceksiniz ki.. Açılmazsanız ve o başkasıyla evlenirse keşke demekten iyidir.
En azından ben söyledim olmadı kısmet değilmiş dersiniz içinizde kalmaz.

Adama ne diye açılacaksın? Daha önce olgun değildin bana mantıklı gelmedin ama şimdi seninle olmam çok mantıklı evlenelim mi diyeceksin :KK51:

aşık değilsiniz bence duygusal boşluktasınız
Size hala ilgisi olabilir ama olsa bile bunu gelip kesinlikle söyleyeceğini sanmıyorum.
Geçmişte sana aşık olduğum gibi aşık olsam evlenirdim itirafı da bu kadar yıldan sonra dillendirmesi belki de bir mesajdır size..
Yıllar önce sizi sevmiş ama reddedilip başka bir erkek kendisine tercih edilince büyük bir hayal kırıklığı yaşamış.
Şimdi adam hala size aşık olsa bile gururundan ve tekrar reddedilme korkusundan gelip
size ben sana hala aşığım sevgili olalım evlenelim demez diyemez.
Yani sizin bir adım atmanızı beklemiş ya da bekliyor da olabilir..
bilemiyorum tabi yanlış yorumluyor da olabilirim :KK37: ama reddedilme riskini de göz önüne alabilirseniz eğer hislerinizde eminseniz açılın.
Ne kaybedeceksiniz ki.. Açılmazsanız ve o başkasıyla evlenirse keşke demekten iyidir.
En azından ben söyledim olmadı kısmet değilmiş dersiniz içinizde kalmaz.
25 yaşına kadar hayatına kimseyi almamış,sen beni reddettikten sonra evlilik fikrini tamamen aklımdan cıkardım demişti bir konusmasında. 25 yaşından sonrada ciddi olmayan ilişkiler yaşamış sürekli. Boşanma sürecinde çok kilo aldım eski özgüvenim yok. Açılırsam reddetmesinden çekiniyorum. Yeni bir aile kurmak istiyorum. Çok entresan geliyor 24 yaşında bir kızla onun evlenme ihtimali . 12 sene once o 24 yasındaki kız 12 yasındaydı . 24 yasındaki kız bana gore cocuk ama o ne düşünüyor bilmiyorum .

aşık değilsiniz bence duygusal boşluktasınız
2 yıldır aşıgım, Bana bu 2 yıl içinde bir sürü kişi önerdiler tanışmam için . Hiçbirine içim sinmedi . En son önerdikleri kişi de 43 yaşında 3 çocuğu olan boşanmış biriydi, Çocuklu olduğu için ve yaşı büyük olduğu için kabul etmedim. 38 yaşında birini önerdiler 2 ay önce onuda kabul etmedim, yaşı fazlaydı . Bu a kişisi bana uygun. Eğer duygusal boşlukta olsaydım bu tanıştıklarımdan birini mutlaka seçerdim.

Bu A sahsini secmedin zamaninda simdi ise onu istiyorsun oyle mi? Sen istersindevadamin yerinde olsam sana bakmazdim galiba :)

Burada herkes pek bi mükemmel olduğu için senin zamanındaki seçiminin yanlışlığın ve mazlum a nın zavallı duygularının intikamını görmek istiyorlar
Şahsi fikrim olabilir de olmayabilir de
Ama ailesi evlensin diye köyden kuz bulma mentalitesindeki bir aile bence çok itici
Asıl sen otur düşün bu aileyi

Astrolojik uyum açısından ne düşünüyorsunuz ? O 5 eylül doğumlu ben de 12 kasım doğumluyum .

açılsan ne kaybedeceksin?
asıl kaybın açılmadıkça oluyor farkında değil misin?
git bu akşam söyle.

Burada herkes pek bi mükemmel olduğu için senin zamanındaki seçiminin yanlışlığın ve mazlum a nın zavallı duygularının intikamını görmek istiyorlar
Şahsi fikrim olabilir de olmayabilir de
Ama ailesi evlensin diye köyden kuz bulma mentalitesindeki bir aile bence çok itici
Asıl sen otur düşün bu aileyi
Hatasız kul olmaz, Eskiden genç ve cahildim. Eski eşimin ailesinin maddi durumu iyiydi.Her hafta İstanbuldan Ankaraya yanıma gelirdi, bol bol eğlence mekanlarına giderdik, bunlar gozumu boyadı sanırım.Eski eşim daha özgüvenliydi A kisisinden.Belki de yaşca buyuk oldugu için öyledir A kişisinden bilmiyorum. A kişisinin koylerindeki kıza olumlu bir geri dönüş yapacagını düşünmüyorum ama ya yaparsa diye de içim içimi yiyor. Aile konusunda ablasını tanıyorum. Çok iyi bir aile, kuzenimle eskiden giderdik yanlarına, beni çok severler.

Rica ederim kırıcı olmadınız ama neden 1-0 yenik baslayayım. Ben herkes gibi evlilik yaşadım. O da evlenebilirdi . Bu tamamen kader , bu konuda yapabilecegim bir sey yok. Evlenip bosanmak suc değil ki. 12 sene once , eski esim bana cok daha iyi bir tercih gibi geliyordu , benden 9 yas buyuktu daha olgundu kıymetimi bilir diye dusundum ama olmadı . Hayatım cehennem gibiydi. Cok sükür kurtuldum ama gecmise baktıgım zaman a kişisi beni eski eşimden daha cok seviyordu bunu 12 sene oncede hissedip anlıyordum. 12 sene once eski esim isini gucunu kurmustu arabayla İstanbuldan Ankaraya geliyordu benim icin, nisanlıyken defalarca Ankaradan İstanbula gittik arabayla egleniyordum mutluydum o zamanlar. A kisisi ise icine kapanık sessiz genc bir ogrenciydi o zamanlar , isini kurmamıstı, benimle evlenmek istedigini soyluyordu , beni cok temız duygularla sevdigini soyluyordu, belki bu duygular kalmıstır, çünkü eski eşim bile beni boyle sevmedi .

Eski eşin işi gücü, arabası, hatta yaşı vardı.
O zamanların genç toy delikanlısının yoktu.
Şuan eski eş yok.
Toy delikanlı var. Üstelik işi,gücü,imkanları da.

Aşklık bir mevzu değil sizinki, karşınıza çıkan insanları değerlendirme şekliniz bu.

Eski eşin işi gücü, arabası, hatta yaşı vardı.
O zamanların genç toy delikanlısının yoktu.
Şuan eski eş yok.
Toy delikanlı var. Üstelik işi,gücü,imkanları da.

Aşklık bir mevzu değil sizinki, karşınıza çıkan insanları değerlendirme şekliniz bu.
Bu 2 sene içinde bir sürü kişi önerdiler bana, inanın işi gücü imkanları olan kişiler, eğer maddiyata önem verseydim bunları secerdim bu 2 yıl içinde

Bu 2 sene içinde bir sürü kişi önerdiler bana, inanın işi gücü imkanları olan kişiler, eğer maddiyata önem verseydim bunları secerdim bu 2 yıl içinde

12 yıl öncesinden bahsediyorsun sanırım 16-17 yaşların..
O köprünün altından çoook sular akmış.
İnan bana benim de o yaşlarda çok sevdiğim biri vardı
Bugun gelse o zamanlardaki duygularımdan bahsetse hadi oradan der geçerim :)
Sen seni o zamanlarda ki sevişiyle şuan ki duygularını asla kıyaslama.

Ha bir şansınız olabilir tabi ki bunu da açılmadan bilemezsin.
Gerçekten denemek istiyorsan bir an önce konuş
Evet derse senindir, demez ise zaten senin değil ahahah kaybedecek bir şey yok.

12 yıl öncesinden bahsediyorsun sanırım 16-17 yaşların..
O köprünün altından çoook sular akmış.
İnan bana benim de o yaşlarda çok sevdiğim biri vardı
Bugun gelse o zamanlardaki duygularımdan bahsetse hadi oradan der geçerim :)
Sen seni o zamanlarda ki sevişiyle şuan ki duygularını asla kıyaslama.

Ha bir şansınız olabilir tabi ki bunu da açılmadan bilemezsin.
Gerçekten denemek istiyorsan bir an önce konuş
Evet derse senindir, demez ise zaten senin değil ahahah kaybedecek bir şey yok.
12 yıl once 19 yasındaydım o da 22 yasındaydı

25 yaşına kadar hayatına kimseyi almamış,sen beni reddettikten sonra evlilik fikrini tamamen aklımdan cıkardım demişti bir konusmasında. 25 yaşından sonrada ciddi olmayan ilişkiler yaşamış sürekli. Boşanma sürecinde çok kilo aldım eski özgüvenim yok. Açılırsam reddetmesinden çekiniyorum. Yeni bir aile kurmak istiyorum. Çok entresan geliyor 24 yaşında bir kızla onun evlenme ihtimali . 12 sene once o 24 yasındaki kız 12 yasındaydı . 24 yasındaki kız bana gore cocuk ama o ne düşünüyor bilmiyorum .

Reddetse ne olacak? Dediğim gibi gerçekten duygularınızdan eminseniz gerçekten seviyorsanız gururu
bir tarafa bırakın bence..

Back
X