• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 yıl once

Belli olmaz o.Bak benim cevremde yasima yakin munasip hos birileri vardi.Ben gibi guzel dururken korpecik kac yas kucuk kiz aldi
Kimi geleneksel dusunuyor birsey yapamazsin.Yada cikarci düşünüyor isine ne gelirse.
Ama cok yanlıs boyle yapmaları. Bizim bir tanıdık, çevresindeki 30 - 35 yas civarı bekar erkeklere beni tavsiye etmis, 2 sebeple veto ettiler , 1. bosanmıs olmam , 2. ise yaşım fazlaymmıs , genelde 26-27 yas altı kızlara bakıyorlarmıs. Cok sacma bir dusunce bu

Ama cok yanlıs boyle yapmaları. Bizim bir tanıdık, çevresindeki 30 - 35 yas civarı bekar erkeklere beni tavsiye etmis, 2 sebeple veto ettiler , 1. bosanmıs olmam , 2. ise yaşım fazlaymmıs , genelde 26-27 yas altı kızlara bakıyorlarmıs. Cok sacma bir dusunce bu
Bence de sacma.Oyle dusunmeyenler de var tabi.Benim cocuklu arkadasim hic evlenmemis biriyle evlendi mutlu.Ama arkadasim memur oburu sirket elemani.Adam buyuk ihtimal maddi zorluk yasamamak icin secti ama arkadasimi ve oglunu mutlu ediyor ve suistimal etmiyor evine harciyor tum parasini.

Bence de sacma.Oyle dusunmeyenler de var tabi.Benim cocuklu arkadasim hic evlenmemis biriyle evlendi mutlu.Ama arkadasim memur oburu sirket elemani.Adam buyuk ihtimal maddi zorluk yasamamak icin secti ama arkadasimi ve oglunu mutlu ediyor ve suistimal etmiyor evine harciyor tum parasini.
Allah bozmasın

Pek bir umut yok bence. 2 senede açılmak istese açılırdı, ayrıca ailesi köyden kız falan baktığına göre muhafazakar. Bu da bir eksi senin açından. Ben olsam karşıdan beklerim ve kesinlikle açılmam

Sen olsun istediğin için hep olumlu taraftan bakiyorsun ama adamla en son gorusmen 5 eylül mu ne aradan bir bucuk nerdeyse iki ay geçmiş eğer sana karşı düşüncesi olsa illaki iletişimi bu kadar zaman kesmez bence kendi kendinize umitlenmissiniz direk soylemeyin agzini arayin ona göre konusursunuz.
Birde erkekler daha farklı düşünüyor kadinin doğurganlık oranını düşünüyorlar o yuzden daha genç kızları tercih edebiliyorlar sevmese bile

Bence sen açılma. Eğer kendisi istiyorsa açılır zaten. Olmaz ye birşey yok neden olmasın,ama anne kuzusu ise işin zor. Kız bakmaya başlamışlar .

Sen olsun istediğin için hep olumlu taraftan bakiyorsun ama adamla en son gorusmen 5 eylül mu ne aradan bir bucuk nerdeyse iki ay geçmiş eğer sana karşı düşüncesi olsa illaki iletişimi bu kadar zaman kesmez bence kendi kendinize umitlenmissiniz direk soylemeyin agzini arayin ona göre konusursunuz.
Birde erkekler daha farklı düşünüyor kadinin doğurganlık oranını düşünüyorlar o yuzden daha genç kızları tercih edebiliyorlar sevmese bile
31 yasındakı bir kadınla 24 yasındakı bir kadının dogurganlık sevıyesinde cok bır fark olmaz diye dusunuyorum, tıp cok gelişti, insanların boyle dusunmesi cok yanlıs

Bekar bir erkekle evlenebilirsiniz ama o insanin size kimsenin etkisinde kalmadan asik olmasi gerekir yoksa bosanmis olmaniz sizi eksiltmiyor. bekar adama genelde basindan nikah gecmemis kisi tavsiye edilir.
Bence tanidiklariniz buna dikkat etsin ve sizde bu yuzden kirilmayin. Gelip bide veto sebeplerini soylemeleri cinnet sebebi zira.

Merhaba herkese ben 31 yasındayım, bundan 12 sene once biri bana asıktı, cok seviyordu, asırı ilgi gosteriyordu, bu kisiye a diyelim, ama ben bu a kisisini o zaman reddetmistim, bu a kisisi benden 3 yas buyuk . Ben o zamanlar baska birine asık olmustum, bu kisiye de b diyelim . b kisisi benden 9 yas buyuk, b kisisiyle 6 sene evliliğim surdu , 23 yasında evlendim 29 yasında şiddetli geçimsizlik ve ihanet yuzunden bosandım.Cocuk yok. Bosandıktan sonra tanıma maksatlı birileriyle gorustum ama niyetlerinin ciddi olmadıklarına kanaat getirdim ve 2 sene once baba evine dondum. ve bu sırada bu a kisisini gordum . Beni gordugune cok sevindi ve sasırdı. Sonra ben ona hayat hikayemi anlattım , o da bana anlattı , 12 sene once onu reddettigimde cok toydu, su an 34 yasında cok yakısıklı, maddi durumu iyi, cok calıskan , cok efendi ve saygılı , hic evlenmemis , gecmiste sana asık oldugum gibi birine asık olsaydım evlenirdim dedi, şu an arkadas olarak konusuyoruz , eylülün 5 i doğum günüydü kutladım cok sevindi tesekkur etti , 2 hafta sonrada benım dogum gunum , kutlamasını bekliyorum kutlarsa cok sevinirim. Bu a kisisinin ablasınıda tanıyorum , benim buyuk kuzenimin lise arkadasıydı , a kisisinin ablası , a kisisi hakkında , annem evlendirmek istiyor dedi, 24 yasında bir kız bulmus koylerinden , kız istiyormus ama bu a kisisi dusunmek ıcın sure istemis . 2 sene once bu a kisisiyle karsılastıgımdan beri ona asıgım ama bir turlu acılamıyorum .Cesaret edemıyorum.Ne yapmalıyım?Sizce bizim icin umut var mı ?

Edit : Astrolojik açıdan ne düşünüyorsunuz ? A kişisi 5 eylül dogumlu ben ise 12 kasım dogumluyum. Uyum şansı nedir? Astrolojik görüşleri olan var mı ?
Hiç evlenmemiş ve evlenmiş birinin evlilik söz konusu bence olumsuz ilerde çok sorun çıkar aranızda baskı uygulanır üzernize sen duldun ben aldım seni derler benden söylemesi .Kendi dengini bul derim sana

Yorumlarınız icin cok tesekkur ederim, baska yorumu olan var mı ?

Bekar bir erkekle evlenebilirsiniz ama o insanin size kimsenin etkisinde kalmadan asik olmasi gerekir yoksa bosanmis olmaniz sizi eksiltmiyor. bekar adama genelde basindan nikah gecmemis kisi tavsiye edilir.
Bence tanidiklariniz buna dikkat etsin ve sizde bu yuzden kirilmayin. Gelip bide veto sebeplerini soylemeleri cinnet sebebi zira.
Kesinlikle. İkinci evlilikte adamın kendi aklını kullanabilen bir adam olması, ve aşık olması ve adamın kadını ikna etmesi lazım.

Derler demek ki. Hemcinsim böyle düşünüyorsa Türk erkeği hayli hayli düşünür. Üzülüyorum boşanmış veya dul kadınlara gösterilen bu muameleye, sonra burada kızıyoruz boşanmaktan korkan kadınlara. Onlar da haklı bir yerde toplum böyleyken.

Derler demek ki. Hemcinsim böyle düşünüyorsa Türk erkeği hayli hayli düşünür. Üzülüyorum boşanmış veya dul kadınlara gösterilen bu muameleye, sonra burada kızıyoruz boşanmaktan korkan kadınlara. Onlar da haklı bir yerde toplum böyleyken.
Bilgisi olmayanlar gelip fikir beyan ediyor bide böyle . Sorarlar adama sen kimsin, ne biliyosun da konuşuyorsun diye. Dar görüşlüler, dar çevreleriyle, kıt bilgilerini çok sanıyorlar ya. Vallahi deliriyorum..

Bide ben aldım dermiş adam, seni dermiş aldım dermiş . Günde kaç defa duyuyorsa bazı kadınlar bunu, her erkek söyler sanıyorlar. Evlilik bir malı satın alma işi değil! Öğrenebilse bazıları keşke!

Bu kişi de belki sonra değişecek bilemezsiniz degil mi? Bence hiç vakit kaybı olmasın.Pek birşey çıkmaz bu ilişkiden.SiZ şuan mantık arıyorsunuz a kişisi ise aşk...

Açıldım reddetti. Dedi ki ; " En güzel yıllarımı ben sensiz geçirdim.Senden sonra ciddi ilişkilere küstüm. Değdi mi ha değdi mi ? Seni kimse benim gibi mutlu edemezdi biliyordum. Çok yazık. Eğer sen gitmeseydin, bir yuvamız olabilirdi , çocuklarımız olabilirdi. Sen ve ben arasında böyle bir ihtimal asla olamaz artık "dedi . Sonra öğrendim ki 23 yaşında bir kızla görüşüyormuş. Yakında annesiyle tanıştıracakmış. Bana ayrıca şöyle dedi ; Senin yerin bende ayrı ama dost kalalım dedi.

Bu basak erkegi neden bu kadar acımasız ve kararlı ? Bugun hep agladım. Hala gozum doluyor, içimde bir sıkıntı var.

Açıldım reddetti. Dedi ki ; " En güzel yıllarımı ben sensiz geçirdim.Senden sonra ciddi ilişkilere küstüm. Değdi mi ha değdi mi ? Seni kimse benim gibi mutlu edemezdi biliyordum. Çok yazık. Eğer sen gitmeseydin, bir yuvamız olabilirdi , çocuklarımız olabilirdi. Sen ve ben arasında böyle bir ihtimal asla olamaz artık "dedi . Sonra öğrendim ki 23 yaşında bir kızla görüşüyormuş. Yakında annesiyle tanıştıracakmış. Bana ayrıca şöyle dedi ; Senin yerin bende ayrı ama dost kalalım dedi.

Bu basak erkegi neden bu kadar acımasız ve kararlı ? Bugun hep agladım. Hala gozum doluyor, içimde bir sıkıntı var.

Bence açıldığınız iyi olmuş. Zaten siz duygularınızın yoğun olduğunu söylüyordunuz açılmasanız
arkadaş olarak da devam edemezdiniz hem ileride keşke söyleseydim belki o zaman her şey başka olacaktı
diye hep aklınızda olacaktı.. Şimdi denediniz olmadı yapacak bir şey yok her şey kader kısmet.

Belki de böyle olması sizin için daha iyidir bunu sadece Allah bilir o yüzden çok da
yıpratmayın kendinizi üzülüp..

Back
X