• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 yıl once

12 yıl çok uzun bi süre elbetteki size hala aşık olmasını bekleyemezsiniz.zaten bir adımdada bulunmamış ama siz duygularınızdan eminseniz aşığım diyorsanız açılın ne kaybedersinizki

25 yaşına kadar hayatına kimseyi almamış,sen beni reddettikten sonra evlilik fikrini tamamen aklımdan cıkardım demişti bir konusmasında. 25 yaşından sonrada ciddi olmayan ilişkiler yaşamış sürekli. Boşanma sürecinde çok kilo aldım eski özgüvenim yok. Açılırsam reddetmesinden çekiniyorum. Yeni bir aile kurmak istiyorum. Çok entresan geliyor 24 yaşında bir kızla onun evlenme ihtimali . 12 sene once o 24 yasındaki kız 12 yasındaydı . 24 yasındaki kız bana gore cocuk ama o ne düşünüyor bilmiyorum .
Bir Konuşmayı dene o zaman zaten zarf atmış ama dikkatli de ol

Doğru tahmin etmişim eski eşinizin ateş olduğunu düşünmüştüm, çünkü akrepler çok fedakar olur ilişkilerde, kolaylıkla vazgeçtiğinizi de sanmıyorum. Su ve ateş zıt oldukları için başta güçlü bir çekim olsa da sonunda ciddi anlaşmazlıklar oluyor.
Başak erkekleri de kadınları da çok sadıklar genelde, heyecan peşinde değiller, düzenden yana oldukları için sabırlı davranırlar, pek çok şeyi içlerinde yaşarlar, sohbet etmeyi sevseler de duygularını net ifade edemezler. Toprak grubu oldukları için tutumlu, ayakları yere sağlam basar, çalışkan demişsiniz tam başağı anlatan kelime :) Çok kazanmasa dahi biriktirir, savurgan davranmaz, kötü alışkanlığı yoktur muhtemelen. Evde kalmalarının sebebi duygularını açamamaları, dışardan bakınca silik görünmeleri, çok sivri tipler olmamalarıdır genelde. Bilmiyorum ben başak burcunu çok seviyorum bir ikizler olarak. Annem akrep burcu olduğu için ona ayrı bir sevgim var zaten :) Ben olumlu görüyorum ki, astrolojiyle yakından ilgilenirim, eş dost herkesin burcunu yükselenini hesaplayan biri olarak. Siz her zaman ondan daha güçlü daha otoriter olacaksınız ilişki de, karşı tarafsa derin duygulardan çok huzura önem verir, yanında rahat edebileceği dertleşebileceği, onu değiştirmek istemeyen bir eş arıyordur. İnşallah güzel gelişmeler olur, ama bence sizin de çabalamanız gerekir, bir de genellikle dürüst insanlardır. Belki şöyle bir soru sorarak niyeti anlaşılabilir ''eski günlere geri dönmek ister miydin?'' gibi o evet derse siz de ''ben de'' diyebilirsiniz :)
Çok dürüst gerçekten, en ufak yalanı yok. Bu tavsiyenizi dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim :)

Görsel anlamda ne gibi bir fark olabilir ki ? 24 yaş da genç, 31 yaş da genç.
Valla canım ben 19umda evlendim şuan 25im. 19ken kendimi daha güzel alimli buluyordum fiziken . Ama düşünce yapısı olarak ta olgunlaştigimi düşünüyorum daha mantıklı kararlar aldığıma inanıyorum

Valla canım ben 19umda evlendim şuan 25im. 19ken kendimi daha güzel alimli buluyordum fiziken . Ama düşünce yapısı olarak ta olgunlaştigimi düşünüyorum daha mantıklı kararlar aldığıma inanıyorum
Zamanla düşünceler olgunlaşıyor tabi 20 lerin başındaki bir kadınla 30 ların başındaki bir kadın arasında görsel anlamda cok fark olmaz ama mental açıdan 30 yaşın başındaki kadın daha sağlam adımlar atar diye düşünüyorum

Merhaba herkese ben 31 yasındayım, bundan 12 sene once biri bana asıktı, cok seviyordu, asırı ilgi gosteriyordu, bu kisiye a diyelim, ama ben bu a kisisini o zaman reddetmistim, bu a kisisi benden 3 yas buyuk . Ben o zamanlar baska birine asık olmustum, bu kisiye de b diyelim . b kisisi benden 9 yas buyuk, b kisisiyle 6 sene evliliğim surdu , 23 yasında evlendim 29 yasında şiddetli geçimsizlik ve ihanet yuzunden bosandım.Cocuk yok. Bosandıktan sonra tanıma maksatlı birileriyle gorustum ama niyetlerinin ciddi olmadıklarına kanaat getirdim ve 2 sene once baba evine dondum. ve bu sırada bu a kisisini gordum . Beni gordugune cok sevindi ve sasırdı. Sonra ben ona hayat hikayemi anlattım , o da bana anlattı , 12 sene once onu reddettigimde cok toydu, su an 34 yasında cok yakısıklı, maddi durumu iyi, cok calıskan , cok efendi ve saygılı , hic evlenmemis , gecmiste sana asık oldugum gibi birine asık olsaydım evlenirdim dedi, şu an arkadas olarak konusuyoruz , eylülün 5 i doğum günüydü kutladım cok sevindi tesekkur etti , 2 hafta sonrada benım dogum gunum , kutlamasını bekliyorum kutlarsa cok sevinirim. Bu a kisisinin ablasınıda tanıyorum , benim buyuk kuzenimin lise arkadasıydı , a kisisinin ablası , a kisisi hakkında , annem evlendirmek istiyor dedi, 24 yasında bir kız bulmus koylerinden , kız istiyormus ama bu a kisisi dusunmek ıcın sure istemis . 2 sene once bu a kisisiyle karsılastıgımdan beri ona asıgım ama bir turlu acılamıyorum .Cesaret edemıyorum.Ne yapmalıyım?Sizce bizim icin umut var mı ?

Edit : Astrolojik açıdan ne düşünüyorsunuz ? A kişisi 5 eylül dogumlu ben ise 12 kasım dogumluyum. Uyum şansı nedir? Astrolojik görüşleri olan var mı ?
Hayirlisi olsun... ama olursada cok zorlancaksin birak astrolojiyi aileye odaklan sen malum bizde o dul die lakabi takip istemezler... ayrica cok yuzeysel dusunce tarzin var yakisikli maddi durumu iyi vs... bilemiyorumm hakkinizda hayirlisi olsun ins tekrr uzulmenizi istemem

Hayirlisi olsun... ama olursada cok zorlancaksin birak astrolojiyi aileye odaklan sen malum bizde o dul die lakabi takip istemezler... ayrica cok yuzeysel dusunce tarzin var yakisikli maddi durumu iyi vs... bilemiyorumm hakkinizda hayirlisi olsun ins tekrr uzulmenizi istemem

Ailesi beni tanır. Bu a kişisinin ablası, benim buyuk kuzenimin liseden en samimi arkadası olur.Hala gorusurler.Bende bazen ugrarım kuzenimle onlara.Bilmiyorum ailesi bu dul diyerek, benim kalbimi kırmazlar gibi hissediyorum. Öyle insanlar değiller bence .

ben de herkes gibi ask olmadigini dusunuyorum yasadiginizin. 12 yil oncesinden bi icinizde kalmislik sadece, esinizle de mutsuz olunca o olsa boyle olmazdi diye dusunup kendinizi doldurdunuz belki.

diger adaylara bakardim demissiniz ama kendi mantiginizda hepsini curutecek sebebiniz var.3 cocugu varmis, yasi fazlaymis vs vs.

karsi taraf da ailesinin buldugu kizi aklindan geciriyorsa bu is zor olur gibi. ayrica kizla arasindaki yas farki esinizle sizinki kadar. bana gore cocuk falan demissiniz ama siz esiniz icin bana gore koca adam diye dusunmediginze gore onlarin da oluru var demektir.

ben de herkes gibi ask olmadigini dusunuyorum yasadiginizin. 12 yil oncesinden bi icinizde kalmislik sadece, esinizle de mutsuz olunca o olsa boyle olmazdi diye dusunup kendinizi doldurdunuz belki.

diger adaylara bakardim demissiniz ama kendi mantiginizda hepsini curutecek sebebiniz var.3 cocugu varmis, yasi fazlaymis vs vs.

karsi taraf da ailesinin buldugu kizi aklindan geciriyorsa bu is zor olur gibi. ayrica kizla arasindaki yas farki esinizle sizinki kadar. bana gore cocuk falan demissiniz ama siz esiniz icin bana gore koca adam diye dusunmediginze gore onlarin da oluru var demektir.
30 yaşını bitirdim, 12 sene onceki halim yok artık, duygularımdan eminim. Aklım daha cok basımda. Kendimi daha iyi tanıyorum. Asık olduguma eminim.12 sene oncede hoslanıyordum ama eski eşim beni tavladı. Bir seçim yapmam gerekiyordu 12 sene once, eski eşimi seçtim ve yanlış bir tercih yaptım.

Bir de şu konuyu anlamıyorum, beni 30-35 yaşındaki bekar erkeklere tavsiye ettiklerinde hem yaşım hem de boşanmış olmam sebebiyle veto ediyorlar. 27 yas ve altı kızlar tercihleriymiş . Bu a kişisinin de böyle düşünmesinden endişeleniyorum. Genel olarak sizlere soruyorum . Bu yaş mevzusuna neden herkes kendi dengini secmiyor . Dogrusu bence bu

Tekrar sizinle beraber olmak istese mutlaka açılırdı şimdiye kadar ve sizi bulmuşken öbürü için düşüneyim demezdi.
Ama içinizde ukde kalacaksa bir şansınızı deneyin bir şekilde size karşı niyetini öğrenin.

Tekrar sizinle beraber olmak istese mutlaka açılırdı şimdiye kadar ve sizi bulmuşken öbürü için düşüneyim demezdi.
Ama içinizde ukde kalacaksa bir şansınızı deneyin bir şekilde size karşı niyetini öğrenin.
Açılmayı düşünüyorum, teşekkür ederim öneriniz icin

30 yaşını bitirdim, 12 sene onceki halim yok artık, duygularımdan eminim. Aklım daha cok basımda. Kendimi daha iyi tanıyorum. Asık olduguma eminim.12 sene oncede hoslanıyordum ama eski eşim beni tavladı. Bir seçim yapmam gerekiyordu 12 sene once, eski eşimi seçtim ve yanlış bir tercih yaptım.

Bir de şu konuyu anlamıyorum, beni 30-35 yaşındaki bekar erkeklere tavsiye ettiklerinde hem yaşım hem de boşanmış olmam sebebiyle veto ediyorlar. 27 yas ve altı kızlar tercihleriymiş . Bu a kişisinin de böyle düşünmesinden endişeleniyorum. Genel olarak sizlere soruyorum . Bu yaş mevzusuna neden herkes kendi dengini secmiyor . Dogrusu bence bu
Kadınları maddiyatla gözlerini boyarlar. Adamlarıda genç kızlar gözlerini boyuyor guzellikleriyle. Yani adam seni eğlencelere götürmüş arabası varmış işi varmış sen onu tercih etmissin. Oda sen ondan çok daha gençsin diye seni tercih etmiş. Sen bu a kişisinden birsey bekleme bence. Ozaman öğrenciydi falan diyorsun takmamışsın çocuğu şimdi yakışıklı işi gücü yerinde deneyebilirim diyorsun

Sen a kişisine bir açıl şansını dene bence senin kadar kimseyi sevmedim demiş adam daha ne desin

Bende bu sözüne istinaden cesaretimi topladım falan dersin hayırda dese top onda kalmış olur senin kadar kimseye aşık olmadım demiş bir kere:KK70:

Kadınları maddiyatla gözlerini boyarlar. Adamlarıda genç kızlar gözlerini boyuyor guzellikleriyle. Yani adam seni eğlencelere götürmüş arabası varmış işi varmış sen onu tercih etmissin. Oda sen ondan çok daha gençsin diye seni tercih etmiş. Sen bu a kişisinden birsey bekleme bence. Ozaman öğrenciydi falan diyorsun takmamışsın çocuğu şimdi yakışıklı işi gücü yerinde deneyebilirim diyorsun
Yakışıklı ve işi gücü yerinde olmasından ziyade , çok iyi bir kalbi var, merhametli biri , çok efendi .Eski eşimle kıyaslıyorum şimdi, eski eşim 40 yaşında saçları dökülmüş göbeği çıkmış şiddete meyilli sadakatsiz şımarık baba parasıyla hava atan biriydi ama bu a kişisi şimdi 34 yaşında yakışıklı fit iyi kalpli sakin sadık ve kendi emekleriyle bir yere gelmiş biri . Kıyasladıgım zaman , ben ne yapmısım diyorum

A kişisinden neden birşey beklemeyim, açıklar mısınız ?

Back
X