- 30 Mart 2017
- 12.745
- 19.825
- 298
Canim yarin bitmiş olacak. Malesef benim biraz uzun suruyor.Tavuk_suyu_ mazeretin ne zaman bitiyor canım
durkan 166
yorgun anneanne 166
C cansu_tr 170
Tavuk_suyu_ mazeretli
Dil-i bitab 166
kedisevgisi 166
A almasy 166
Dua sırasıDil-i bitab
Haydi Bismillah
Basiniz sagolsun.Dil-i bitab canım duan bizden yana bitti dün cenaze vardı hiç giremedim cenazede üşüdüm bide çok ağladım diye sanırım baş ağrım vardı sonra baş ağrısı mideye vurdu canım kustum bütün gece üşümek falan derken helak oldum Allah'tan eşim çok yardımcı oldu kalktım ayağa hememcik . Hepinizin kandili mübarek olsun
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun geçmiş olsun iyisindir inşallahDil-i bitab canım duan bizden yana bitti dün cenaze vardı hiç giremedim cenazede üşüdüm bide çok ağladım diye sanırım baş ağrım vardı sonra baş ağrısı mideye vurdu canım kustum bütün gece üşümek falan derken helak oldum Allah'tan eşim çok yardımcı oldu kalktım ayağa hememcik . Hepinizin kandili mübarek olsun
Allah rahmet etlesin sana daÇok geçmiş olsun canimDil-i bitab canım duan bizden yana bitti dün cenaze vardı hiç giremedim cenazede üşüdüm bide çok ağladım diye sanırım baş ağrım vardı sonra baş ağrısı mideye vurdu canım kustum bütün gece üşümek falan derken helak oldum Allah'tan eşim çok yardımcı oldu kalktım ayağa hememcik . Hepinizin kandili mübarek olsun
Okudum Allah kabul etsin.durkan 143
yorgun anneanne 143
C cansu_tr 143
Tavuk_suyu_ 143
Dil-i bitab 143
kedisevgisi 142
A almasy 143
Dua sırasıkedisevgisi arkadaşımız da
Haydi Bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?