Olur canım.stanki liste yeni başlayacak katılmak ister misin
Aldım canım sayımı gün içinde biter okunmuş sayabilirsin.
Tamamladim canim
Dua sırasının bende olduğunu şimdi gördüm. Çocuk gibi sevindim. Bugün endokrin kontrolüm vardı.durkan 143
yorgun anneanne 143
C cansu_tr 143 okudu
@pkzz 143
Dil-i bitab 143
kedisevgisi 143
A almasy 142
stanki
Dua sırası A almasy arkadaşımızda
stanki liste başa döndüğünde sana da sayı paylastiracagim
Geçmiş olsun canım Allahım şifalar versin. İnşallah daha iyi sonuçlar alırsın.Dua sırasının bende olduğunu şimdi gördüm. Çocuk gibi sevindim. Bugün endokrin kontrolüm vardı.
Haşimato hastasıyım. Bu da gebelikte çok önemli biliyorsunuz. Ama bir türlü TSH değerim düşmüyor.
Bugün yine ilacımın dozunu artırdı doktorum. Allah'ın izniyle düşeceğini biliyorum değerimin. Ama tabi biraz moralim
bozulmadı desem yalan olur. Dua sırasının bana gelmiş olması da bugün benim yüzümü güldürdü. Öyle paylaşmak istedim sizlerle.
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım Allahım şifalar versin. İnşallah daha iyi sonuçlar alırsın.
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin sonra da bebeğine kavuşmak nasip etsinDua sırasının bende olduğunu şimdi gördüm. Çocuk gibi sevindim. Bugün endokrin kontrolüm vardı.
Haşimato hastasıyım. Bu da gebelikte çok önemli biliyorsunuz. Ama bir türlü TSH değerim düşmüyor.
Bugün yine ilacımın dozunu artırdı doktorum. Allah'ın izniyle düşeceğini biliyorum değerimin. Ama tabi biraz moralim
bozulmadı desem yalan olur. Dua sırasının bana gelmiş olması da bugün benim yüzümü güldürdü. Öyle paylaşmak istedim sizlerle.
Geçmiş olsunDua sırasının bende olduğunu şimdi gördüm. Çocuk gibi sevindim. Bugün endokrin kontrolüm vardı.
Geçmiş olsun. C cansu_tr aldım sayımı. Allah kabul etsinDua sırasının bende olduğunu şimdi gördüm. Çocuk gibi sevindim. Bugün endokrin kontrolüm vardı.
Ne kadar surede okunuyor kizlar cok kisaysa yapamayabilirim ama katilmak da istiyorumdurkan 143
yorgun anneanne 143
C cansu_tr 143 okudu
@pkzz 143
Dil-i bitab 143
kedisevgisi 143
A almasy 142
stanki
Kendim için okudum. Rabbim kabul eder inşaallah.durkan 143
yorgun anneanne 143
C cansu_tr 143 okudu
@pkzz 143
Dil-i bitab 143
kedisevgisi 143
A almasy 142
stanki
Genelde günlük en fazla 160-170 adet okuma oluyor katılmak istersen eklerim yeni listeyeNe kadar surede okunuyor kizlar cok kisaysa yapamayabilirim ama katilmak da istiyorum
Kız moralini bozma bende hasimatoyum seni en iyi ben anlarım cuma günü test yaptırdim 2.55 e düşmüş normal değerler senin ne kadardı benim en yüksek 4.52ye çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?