Sanirim yetisemem burdan cvp gelmeden once birkac yere katildim ne kadar okuyabilirsen okudugun basliklar kusura bakmayin :)) Allah dualarimizi kabul etsinGenelde günlük en fazla 160-170 adet okuma oluyor katılmak istersen eklerim yeni listeye
Geçen ay gittiğimde 3,89 du. İlacımı 100 e çıkardı. Cuma günü 5,05 e çıktığını gördük maalesef. Şimdi ilacımı 125 e çıkardı. Bakalım ne olacak.Kız moralini bozma bende hasimatoyum seni en iyi ben anlarım cuma günü test yaptırdim 2.55 e düşmüş normal değerler senin ne kadardı benim en yüksek 4.52ye çıkmıştı
Canim okudum ben giremedim bikacgundur haber veremedim o yüzden liste basa döndüyse beni cikarabilir misin yetiştirmekte zorlaniyorum
Tamam canımCanim okudum ben giremedim bikacgundur haber veremedim o yüzden liste basa döndüyse beni cikarabilir misin yetiştirmekte zorlaniyorum
Hayırlısıyla düşer canım içini ferah tutGeçen ay gittiğimde 3,89 du. İlacımı 100 e çıkardı. Cuma günü 5,05 e çıktığını gördük maalesef. Şimdi ilacımı 125 e çıkardı. Bakalım ne olacak.
Okudum kızlar
Okidum kuzum ben bildirim yapmamisim.
Ya kızlar ben okudum
Sıradaki arkadaşa cansu
Yeni listede olmayacağım
Kendinize iyi bakın
Canim okudum ben giremedim bikacgundur haber veremedim o yüzden liste basa döndüyse beni cikarabilir misin yetiştirmekte zorlaniyorum
durkan 165
C cansu_tr 167
Tavuk_suyu_ 167
kedisevgisi 167
A almasy 167
stanki 167
Edanur86 mazeretli
Dua sırasıdurkan arkadaşımız da.
Edanur86 mazeretin ne zaman biter canım .
Kızlar çok hastaydım iki gündür giremedim hakkınızı helal edin bu kış benim için çetin ggececek herhalde sürekli yorgan döşeklik oluyorum .
durkan 165
C cansu_tr 167
Tavuk_suyu_ 167
kedisevgisi 167
A almasy 167
stanki 167
Edanur86 mazeretli
Kızlar çok hastaydım iki gündür giremedim hakkınızı helal edin bu kış benim için çetin ggececek herhalde sürekli yorgan döşeklik oluyorum .
durkan 165
C cansu_tr 167
Tavuk_suyu_ 167
kedisevgisi 167
A almasy 167
stanki 167
Edanur86 mazeretli
Sağolasın ablaÇok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Okutabileceğin biri varsa okutabolir misin canım yada durkan arkadasimiz anlayışli birisi sorun çıkaracağını sanmamGeçmiş olsun çok. Ben de adet oldum ama bir kaç gün gecikmeli okusam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?