13.01.2009 Evimize Nur Doğduuuuu....Mucizemiz Yanımızda

aybuke07

İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
6.614
95
363
Antalya
herkese merhaba, 2 gündür giremememin çok önemli sebebi vardı kızlar, kızımız Ülkü Nisa 13 Ocak gece saat 1,30 da bize merhaba dedi, 36. haftamızın ilk gününde kızımıza kavuştuk,:hooray::hooray:, Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu,,,:asigim: Annelik mükemmel kızlar

kızım 2 kilo 354 kilo doğdu, 36. haftasının ilk gününde dünyaya gelmeyi seçti, evet prematüre ama çok sağlıklı teyzeleri, ters olduğu ve sancılara daha fazla dayanamadığım için spinal anestezi ile dünyaya getirdim minik meleğimi:asigim:

ayakta duramıyorum kızlar, kızımın başına gitmem gerek, ara ara girebilrim artık,Allah hepinize bu mutluluğu yaşatmayı nasip etsin,,,:lepi::lepi:

Aybükeciğim Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Çok sevindim. Hayırlı evlat olur inşallah prenses. Bizde seni merak etmiştik. Ne güzel yaaa. Ben de istiyorum.

allah analı bablı büyütsün canım maşallah kızına darısı benim başıma inşallahhhh

canım benim allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah sibellas da doğuruyor sssaslan la sen de doğurdun noluyo bu şubat annelerine şubatı bırak ocağın sonunu göremediniz ay ne kadar aceleci bebişleriniz var böyle :) :)

aybükecim sana geçmiş olsun allah sağlıkla ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

darısı bizlere ben çok korkuyorum erken doğum olcak ve sağlık sorunu çıkacak diye ama ne güzel bak sağ salim doğum olmuş 36.haftanda

aybükecim inanamıyorum ya geçmiş olsun allah analı babalı büyütsünhihoyyyt çok şaşırdım hala şoktayım nasıl olduki erken doğum riskin falan yoktu sanırım

aybukecim cnm benimmmm cok sasirdim gözün aydin melegine kavusmussun
Allah anali babali büyütmek nasip etsin ins .
kendine iyi bak cnm öptük seni

ayyy okuyunca şok oldum çok sevindim yaaaa aybükecim gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.. detayları yaz ama doğum hikayeni bekliyoruz..

Kizin hayirli olsun ve Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.Hadi darisi basimiza :)

aybuke çok sevindim ne güsel erken doğupta sağlıklı olması...Allah hep sağlık versin....benim doğumda sanırım haftaya hafta sonu..bakalım kısmet

cat kapi süpriz yapmis minik melegin :) saglikli olmasina cok sevindim
hayirli ugurlu olsun
allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah
kendine cok iyi bak ve hep mutlu kal bebisinle
o cennet kokusunu benim icinde icine cekermisin kucagina aldinmi?
mis gibi kokar o simdi yerim ya masallah

ne yaa nası yane :1shok: sendemi doğurdun Şeniz ayy çok mutlu ve şookk :1shok: oldumm.allah analı babalı büyütsün canım benim bebişinin resmini ve hikayeni bekliyoruz sabırsızlıkla

acayip şok oldum ve mutlu oldum sıra bize geliyo demekki allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütmek nasip etsin çok geçmiş olsun

anaaaaa aybüke de doğurmuş.çok şaşırdım:1shok: hiç öyle erken gelebilme durumundan bahsetmemiştin ya ondan. ama çok güzel yaa.allah hayırlı uğurlu etsin analı babalı büyüsün inşallah.canım benim çok mutlu oldum sağlıklı olmasıda çok iyi haber.kızlar bu gidişle şubata pek kimsecikler kalmıyacak:1rolleyes:tekrardan tebrik ederim aybükecim

tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün... darısı başımıza :sm_cool:

arkadaşım allah analı babalı büyütmüşsün erken olmuş doğumun ama memnunsun galiba darısı bizlerin başına artık..

Aaaa ben de çok şaşırdımdelikafadulden,doğum önü izni yazılarını okuyordum.Başlığı görünce gözlerime inanamadım.
Sanırımşu bir gerçek ki sıra bizlere geliyor.Bacaklarım titremeye başladı vallahi.kafamçokkarıştı
İyi ama kurtulmuşsun işte.Allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebeğini.Bizim için o minik ellerinden öp ve kendine iyi bak.Tekrar geçmiş olsun.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…