13.01.2009 Evimize Nur Doğduuuuu....Mucizemiz Yanımızda

Bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.. 36 haftalık doğmasına rağmen küveze koymadılar mı ?

Eeee annede tezcanlı olunca bebişde tez canlı çıktı duramadı demekki...
Şaka bi yana...Allah analı babalı büyütsün...
Kurtulmuşsun...Sağsalim ...Darısı bizim başımıza olsun canım...

hayırlı olsun alalh analı babalı büyütsün
rabbim inş zamanı gelince banada verir

Ayyy aybükecimmm çok geçmiş olsun. Allah anneli babalı büyümeyi nasib etsin. Uzun sağlıklı ömrü olsun meleğinin inşallah

inanmıyorum ya şok oldum okuyunca aybüke kız senin kız erken doğum riski olanlardan bile aceleci çıktı kelebek,nestle,demircool hepsini geçti valla neyse sağlıklıymış ya o yeter analı babalı büyütün canım yavrunuzla birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu ve gönlünüzce nice seneler sizin olsun

aybükecim çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün. erken davranmış senin prenses artık darısı bizlerin başına.
bizim bebeklerde acele ederler mi acaba? çok heycanlandım:)

aybuke şoktayım hayırlı olsun canım ama inanamadım yaa seninle satlarımız aynı sağsağlim kurtulmuşsun canım normal oldu değilmi bu şubat anneleri başından beri olaylı geçirdi valla

aybuke gecmıs olsun canım..allah melegınle saglıklı uzunn bır omur gecırmeyı nasıp etsın...darısı basımıza artık...

Ayyy inanmıyorum canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah

aaayyyy canım tebriklerr hayatım.allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin.desene tek tek doğurmaya başladık hadi bakalımm hayırlsıı canımm :)

desenize şubatta bi kaç kişi doğurcak sadece..keşke ocak anneleri diye açsaymış lebiş başlığı :))

Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütür inşallah...

gözlerim doluyo valla her doğum haberinde zaten ağlamak için bahane arıyorum :)

Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin...sevgiyle ve de sütünle kal...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah analı,babalı büyütmek nasip etsin.okuyunca inanamadım ve tekrar okudum.Güle güle büyüt inşaalah.

hayırlı uğurlu olsun bebeğin aybükecim Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza artık

canım ya Allah analı babalı büyütsün,çok şaşaırdım,sevindim ne diyeceğimi bilemiyorum.en kısa sürede tekrar yazmanı bekliyoruz.sağlıkla kalın bebişinizle:))

canım hayırlı uğurlu olsun... Allah analı babalı büyütsün miniğini inşallah..darısı bizlerin başına.. en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz.. miniğinle seni öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…