13.01.2009 Evimize Nur Doğduuuuu....Mucizemiz Yanımızda

allah analı babalı büyütsün tatlım. cok sevindim. allah bizede bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatmayı nasip etsin.

desenize şubatta bi kaç kişi doğurcak sadece..keşke ocak anneleri diye açsaymış lebiş başlığı :))

Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütür inşallah...

gözlerim doluyo valla her doğum haberinde zaten ağlamak için bahane arıyorum :)

valla haklısın şekerim .. ama ne bilem bizim haylazların bu kadar sabırsız olacağını. baksana bekleyemiyolar... olsun ozaman nasıl tanışacaktı bu kadar güzel anneler demi ama:CüvCüv:

Ay canım ya çokk şaşırdım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun inşallah,

:1shok: canım çok şaşırdım başlığı görünce, çok heycanlandım vallahi. meleğinin ve senin sağlıklı olmasına çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun ve allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlerin başına hayırlı bir şekilde sevgiler a.s.

Canım hayırlı olsun küçük meleğin. Ama sen niye alıyorsun ki bizim sıramızı:)))))
Baklım biz ne zaman doğuracaz.
Allah analı babalı büyütsün, onu anasına babasına, sizleri de ona bağışlasın inşallah.
Dua ettinn mi kız bizler için:)))
Çok öptüm, tekrar hayırlı olsun

aybükecim allah analı babablı büyütsün inşallah erken geldi demek miniğiniz çok güzel bir duygu olsa gerek allahım hayırlısı ile bizede yaşatsın o duyguyu müsait olduğunda doğum hikayeni bekliyoruz canım....

ayy inşallah sağlıkla büyüsün, bahtı açık olsun. hamileleik çok güzel bişi, ama o minicik şeyi görmek eminin çok daha güzel bişidir, Allah o mucizeyi herkese yaşatsın.

canım yaa, yazmayı unutmuşum. kendini iyiy hissttiğin zaman doğum hikayeni yazar mısın????

canım benim allah kurtardı hadi bebişin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün...darısı sağ salim başımıza inş.tekrar tebrik ederim

Hayırlı olsun bebişin,uğurlu gelsin yuvanıza...Desene bizimde şubat annesi olma ihtimalimiz yüksek.Martı beklemeyelim boşuna.

Ülkü Nisa dünyamıza hoşgelmiş. Allah analı babalı büyütsün, sağlık, mutluluk, başarı dolu bir hayatı olsun.

canım benim ya şuan ağlıyorum biliyormusun nasıl heyecanlandım anlatamam darısı bizlerin başına inşallah bebeğini kokla benim için olurmu.

kızlar o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki, hepinize teşekkür ederim, süpersiniz, iyi ki varsınız,

allandıra ballandıra anlatabileceğim bir doğum hikayem yok kızlar, herşey aniden oldu

sizler gibi ben de babası da şoktayız, hazırlıksızdık, ama çok komiktik

pazartesi akşam yemeği yedikten sonra yürüyüşe çıktık, o esnada telefon lulübesine gidip annelerimizi ve birkaç akrabayı öylesine arayıp hal hatır sorduk, yürüyüş yaparken bir akrabanın evine saptık 1 saat kadar oturduk, evimize yürüyüş yapa yapa geri döndük, tabi benim daha öncesine de dayanan ara ara kasılmalarım oldu ama her zaman olduğu için aldırış etmedik, son 3 gündür bu kasılmalar şiddetini artırmıştı ama normaldir diye düşünerek aldırmıyorduk,

neyse eve girdik üzerime pijamalarımı giydim, tv nin karşısına geçtim, tam uzandım 1 dakika bile geçmeden patt!! diye bişey boşaldı bir baktım suyum geldi, tabi panik içinde eşime koştum, aşkııııımmm suyum geldi diye bağırdım, yatak odasına geçtim, gardrobun başında bekliyorum, bir yığın kıyafet içinde ne giyeceğimi bilemedim , öylece ben gardroba gardrop bana bakıyor, eşim ambulansı çağırdı, bu arada evde bir panik, bebeğin çantası tam değildi, ne alssak diye orayı döktük burayı döktük evi 5 dakika içinde hırsız girmişe çevirdik, ambulans geldi, beni aldılar, eşim gecikti, meğerse çelik kapının anahtarını içerde unutmuş, neyse acilen gittik, kadın doğum uzmanı geldi, baktı, serum taktılar, normal mi sezeryan mı diye karar verin dedi, bu arada saat 22, 30,,, benn normal istiyorum dedim, kızlar elini o bölgeme bir soktuuuuu!!! Allaaaaahh!! o acıyı düşünün artık, ben çığlık çığlığaaaa, tabii elini çekince ben vazgeçtim sezeryan olsun dedim:)))) neyse odama aldılar , sabah saat 8 de alacaklarını söylediler, ama kızlar sancı dayanılmaz, ilk başta 10 dakikaya bir geldi sonra dakikaya 1 e düştü sıklık, ben ortalığı yıktım, su mu kalmadı, gece saat 12 oldu, doktor geldi böyle giderse dayanamayacaksın, hemen ekibi toplayalım dedi, gece saat 1 de ameliyata aldılar, saat 1,30 da da aşkımı dünyaya getirdim, sezeryanla bile zor çıktı kızlar, yarım saat sürdü, doktor baya zorlandı çıkarırken, mıh gibi yapışmış dedi, korku, panik, heyecan, mutluluk herşeyi bir arada aynı gün yaşadık kızlar, küvöze aldılar, ikindin saat 2 gibi de kızımı kucağıma verdiler, inanılmazdı, bütün acılarım bitti, herşeyi unuttum, inanılmaz güzel bir duyguuuu

dünyalar güzeli kızlar, çok tatlı, minicik, görseniz inanamazsıınız minikliğine,,, belki birazdan göderirim fotoğrafını,

herşeye hazırlıklı olun kızlar, her an doğurabilriisniz, evet benim de erken doğum riskim yoktu, herşey yolundaydı ama oldu ,,, bizim gibi panik olmayın,olursanız gecenin 12 sinde çilingir arar 1 gün boyunca da evde kilitsiz yatmak zorunda kalabilrisiniiiiizzzz...

kızlar o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki, hepinize teşekkür ederim, süpersiniz, iyi ki varsınız,

allandıra ballandıra anlatabileceğim bir doğum hikayem yok kızlar, herşey aniden oldu

sizler gibi ben de babası da şoktayız, hazırlıksızdık, ama çok komiktik

pazartesi akşam yemeği yedikten sonra yürüyüşe çıktık, o esnada telefon lulübesine gidip annelerimizi ve birkaç akrabayı öylesine arayıp hal hatır sorduk, yürüyüş yaparken bir akrabanın evine saptık 1 saat kadar oturduk, evimize yürüyüş yapa yapa geri döndük, tabi benim daha öncesine de dayanan ara ara kasılmalarım oldu ama her zaman olduğu için aldırış etmedik, son 3 gündür bu kasılmalar şiddetini artırmıştı ama normaldir diye düşünerek aldırmıyorduk,

neyse eve girdik üzerime pijamalarımı giydim, tv nin karşısına geçtim, tam uzandım 1 dakika bile geçmeden patt!! diye bişey boşaldı bir baktım suyum geldi, tabi panik içinde eşime koştum, aşkııııımmm suyum geldi diye bağırdım, yatak odasına geçtim, gardrobun başında bekliyorum, bir yığın kıyafet içinde ne giyeceğimi bilemedim , öylece ben gardroba gardrop bana bakıyor, eşim ambulansı çağırdı, bu arada evde bir panik, bebeğin çantası tam değildi, ne alssak diye orayı döktük burayı döktük evi 5 dakika içinde hırsız girmişe çevirdik, ambulans geldi, beni aldılar, eşim gecikti, meğerse çelik kapının anahtarını içerde unutmuş, neyse acilen gittik, kadın doğum uzmanı geldi, baktı, serum taktılar, normal mi sezeryan mı diye karar verin dedi, bu arada saat 22, 30,,, benn normal istiyorum dedim, kızlar elini o bölgeme bir soktuuuuu!!! Allaaaaahh!! o acıyı düşünün artık, ben çığlık çığlığaaaa, tabii elini çekince ben vazgeçtim sezeryan olsun dedim:)))) neyse odama aldılar , sabah saat 8 de alacaklarını söylediler, ama kızlar sancı dayanılmaz, ilk başta 10 dakikaya bir geldi sonra dakikaya 1 e düştü sıklık, ben ortalığı yıktım, su mu kalmadı, gece saat 12 oldu, doktor geldi böyle giderse dayanamayacaksın, hemen ekibi toplayalım dedi, gece saat 1 de ameliyata aldılar, saat 1,30 da da aşkımı dünyaya getirdim, sezeryanla bile zor çıktı kızlar, yarım saat sürdü, doktor baya zorlandı çıkarırken, mıh gibi yapışmış dedi, korku, panik, heyecan, mutluluk herşeyi bir arada aynı gün yaşadık kızlar, küvöze aldılar, ikindin saat 2 gibi de kızımı kucağıma verdiler, inanılmazdı, bütün acılarım bitti, herşeyi unuttum, inanılmaz güzel bir duyguuuu

dünyalar güzeli kızlar, çok tatlı, minicik, görseniz inanamazsıınız minikliğine,,, belki birazdan göderirim fotoğrafını,

herşeye hazırlıklı olun kızlar, her an doğurabilriisniz, evet benim de erken doğum riskim yoktu, herşey yolundaydı ama oldu ,,, bizim gibi panik olmayın,olursanız gecenin 12 sinde çilingir arar 1 gün boyunca da evde kilitsiz yatmak zorunda kalabilrisiniiiiizzzz...

Canım ya hala inanmıyorum senin doğum yaptığına, ki senin şubatın ikinci yarısı olacaktı yanılmıyorsam değilmi? Bak seminerin yorgunluğu seni erkenden anne yaptı canım, bebişine ve sana sağlık mutluluk diliyorum cnm

süperrrrrrr....hayırlı olsun...allah sağlık sıhhat ve bir ömür boyu mutluluk nasip etsin inşallah...darısı başımıza....

Back
X