13.01.2009 Evimize Nur Doğduuuuu....Mucizemiz Yanımızda

herkese merhaba, 2 gündür giremememin çok önemli sebebi vardı kızlar, kızımız Ülkü Nisa 13 Ocak gece saat 1,30 da bize merhaba dedi, 36. haftamızın ilk gününde kızımıza kavuştuk,:hooray::hooray:, Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu,,,:asigim: Annelik mükemmel kızlar

kızım 2 kilo 354 kilo doğdu, 36. haftasının ilk gününde dünyaya gelmeyi seçti, evet prematüre ama çok sağlıklı teyzeleri, ters olduğu ve sancılara daha fazla dayanamadığım için spinal anestezi ile dünyaya getirdim minik meleğimi:asigim:

ayakta duramıyorum kızlar, kızımın başına gitmem gerek, ara ara girebilrim artık,Allah hepinize bu mutluluğu yaşatmayı nasip etsin,,,:lepi::lepi:

aybükecim seni tebrik ederim yarın benimde 36,haftamın ilk günü ve bebeğim benimde son 1 aydır ters seninle aynı kaderi yaşayacağım galiba.moralinin iyi olduğunu görmek beni sevindirdi.inş bir kaç gün sonra bende iyi haberlerle gelirim buraya.baan dua edin sezeryan beni korkutmaya başladı uyuyamıyorum kaç gündür:çok üzgünüm:

bende normaldir diye düşünmüştüm hayırlısı oymuş demek miniğini allah bağışlasın canım

Hyaırlı olsun canım. Seni benle beraber doğrucanı düşünüyodum demekki ülkü biraz aceleci davrandı. Sana bi sorum olacak sancın nasıl oluyor yaa ben de ara ara bugün belim ağrıdı ve kasıklarımda ağrı oldu. Okulda yoruldum diye düşündüm.Şuan pek yok bu sancı değil di mi???

canım tebrik ederim
şaşırttın bizleri
Ülkü Nisanıza allah uzun sağlıklı mutlu ömür versin

Son düzenleme:
gözünüz aydın darısı hayırlısyla bize RABBİM analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Aybükeciğim ayyy canım ya cokk sasırdım cok sabırsızmıs kızın hemen geldi...cok gecmiş olsun allah analı babalı büyütsün hayatım..darısı bizim basımıza insallah saglıkla...

ya kızlar haftasonu ebbeğim sarılık oldu, prematüre olduğu için çok şiddetli bir ışın tedavisi aldı, şimdi çok şükür iyi ama hafatsonu benim için berbattı ağlaya ağlaya geçirdim resmen, bir de hastanede kızıma işkence yaptılar, çırılçıplak soyup soğukta beklettiler, kızımı görseniz minicik bedeni ile tir tir titiriyordu zavallım, klimayı açmadılar, biz de hastanesini değiştirdik bu kadar rezalete daha fazla dayanamazdık, gittiğimiz diğer hastanede çok ilgilendiler, kızmı 30 dakika sıcak havlu ile ısıtmaya çalıştılar, bebek donmuş dediler,

neyse o kötü günler çok şükür geride kaldı , şimdi iyi maşallah, bir de büyütebilrsek minnoşumu süper olacak, size yakında resmini göndereceğim

Hyaırlı olsun canım. Seni benle beraber doğrucanı düşünüyodum demekki ülkü biraz aceleci davrandı. Sana bi sorum olacak sancın nasıl oluyor yaa ben de ara ara bugün belim ağrıdı ve kasıklarımda ağrı oldu. Okulda yoruldum diye düşündüm.Şuan pek yok bu sancı değil di mi???

canım bak sakın ağrılarını ihmal etme, beni hatırlıyorsan doğum yapmadan 2 gün önce sancıdan az kalsın ağlayacağımı yazmıştım ama ben normal bir sancız annedip aldırış etmemiştim, meğerse o ağrılar erken doğumun habercisiymiş, doktora gitseydim bu doğum engellenebilirdi, ama ben bilemedim

sancı şu şekilde oldu bende, günde 3-4 kez yaşıyordum, aniden gelip beni kıvrandırıyordu, 1-2 dakika sürüp geçiyordu ama o 1-2 dakikada resmen acı çekiyordum derin derin nefes alıyordum ama o sancı geçmiyordu, ayaktaysam otıruyordum ama fayda etmiyordu yani o sancıyı yaşıyordum, bu sancıları son 3 günde sıklaşmıştı ve ben herşeye rağmen işimi gücümü yapıyordum akşamları yürüyüşüme çıkıyordum, doğum akşamı da yaşadım o sancıyı, normalde 10 dakikada aldığımız meafeyi 30 dakikada alabilmiştik sancımdan, ama ben normal bir sancı zannedip aldırmamıştım

tavsiyem eğer bu sıklıkta yoğun bir sancı yaşıyorsan ihmal etme muayeneye git nst ye gir, ben bebeğime kavuştuğuma çok mutluyum ama keşke zamanında doğsaydı ve hayata karşı daha dirençli olabilseydi, şimdi çok zavallı çaresiz gibi görünüyor gözüme

aybükecim arada yaz kız annelik nasıl bebeğin nasıl iyimi??

annelik nasıl??

bu sorunun cevabı hamileyken onu içinde taşırken bile cevaplayamayacağın kadar içi dolu, çok özel bir duygu, onu kucağına alıp kokusunu içine çektiğin an başlıyor o muhteşem duygu, anlatılmaz ki, yaşanır, saatlerce uykusuz kalmak ve bundan asla yorulmamak, ona bişey olacak diye gözünden ayırmamak, acaba iyi beselenebildi mi diye sürekli vicdan azabı çekmek, hergün ona güç ver Allahım diye yürekten dualar etmek inanılmaz özel duygular, ve bu duygu asla ve asla tarif edilemez

hastanede yattığı gün en kötü günümdü, beni yanına almadılar eve gönderdiler, ve o gece bana geçti mi ? hayır odasına giremedim, geceliğime ve yorganıma kokusu sinmişti meleğimin, o kokuyu içime çeke çeke ağlaya ağlaya yattımsenağlamasenağlama

bir tarfatan da bişeyler yemek zorundaydım, mutsuzdum ama innaılmaz bir enerji vardı içimde kızıma süt yapmalıydım, uyudum uyandım bişeyler yedim kızımı iyi besleyeyim diye, ağlamaktan kurudu gözlerimsenağlama

inşallah hepiniz yaşarsınız bu özel duyguyu, işte o zaman anlarsınız anneliğin ne muhteşem birşey olduğunu ve Allah 'a binlerce kez şükür etmenin ne kadar yetersiz kaldığınızsenağlama

rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..meleğinin ayağını taşa bile değdirmesin..sevgilerrr

herkese merhaba, 2 gündür giremememin çok önemli sebebi vardı kızlar, kızımız Ülkü Nisa 13 Ocak gece saat 1,30 da bize merhaba dedi, 36. haftamızın ilk gününde kızımıza kavuştuk,:hooray::hooray:, Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu,,,:asigim: Annelik mükemmel kızlar

kızım 2 kilo 354 kilo doğdu, 36. haftasının ilk gününde dünyaya gelmeyi seçti, evet prematüre ama çok sağlıklı teyzeleri, ters olduğu ve sancılara daha fazla dayanamadığım için spinal anestezi ile dünyaya getirdim minik meleğimi:asigim:

ayakta duramıyorum kızlar, kızımın başına gitmem gerek, ara ara girebilrim artık,Allah hepinize bu mutluluğu yaşatmayı nasip etsin,,,:lepi::lepi:

kutlarım seni Allah sağlık versin ilk önce..kısacık bi sorum var 36 haftada doğum yapmışsın bebeğini kuvöze almadılar dimi bu konuda bilgi verirsen sevinirim..

Back
X