Rabbim emanetlerin bize teslim etsin amin.Bende salı günü transfer oldum . Transferlerimiz hayırlı olsun sende durumlar nedir benim öncesinde de şimdi de kasık ağrım vardı hala devam ediyor
Canımm ben 31 yaşındayım 2. Denemem ben diğerinde de test yapmadım bu sefer de yapmam herhalde sen kaç yaşındasın kaçıncı denemenRabbim emanetlerin bize teslim etsin amin.
Canım valla ben de ilk iki gün kasik batması oldu şimdi hicbir şey yok. Ben dayanamayıp sanırım beşinci günden itibaren test yapmaya başlarım. Senin kacinci gün embriyosu yaş kaç ilk denememi
29 yaşındayım ben ilk denemem benim. Rabbim yüzümüzü guldursunCanımm ben 31 yaşındayım 2. Denemem ben diğerinde de test yapmadım bu sefer de yapmam herhalde sen kaç yaşındasın kaçıncı denemen
Amin29 yaşındayım ben ilk denemem benim. Rabbim yüzümüzü guldursun
23 ünde kan testi yaptırın dediler. Ama bekleyemem yaparım ben evde test.Aminsen kan testi mi yaptıracaksın
Hadi bakalım hayırlısı olsun sonucu bizimle de paylaş23 ünde kan testi yaptırın dediler. Ama bekleyemem yaparım ben evde test.
Ay canım benim amin hepimiz buraya değerlerimizi yazalım günü geldiğinde test yaptın mı hiç.Kızlar merhaba öncelikle Rabbim hepimize nasip etsin güzel haberleribenimde 4.denemem 10 martta oldu. 5.gün ngsli 1 embriyo transferi oldu. 2.günden beri kaşık ağrılarım var bazen acayip şiddetleniyor kesin adet oldum diyip gidiyorum ama yok. Normalde pazar adet günüm korku endişe bekliyorum.
Tabiki yazarım. Hiç yapmadım valla ağrılarım çok olunca korkuyorum yapmaya adet olucak gibiyim diğer 3 negatiftede böyle ağrılarım olmuştu negatif oldu bunda sadece bacak ağrısı ve mide kazınması var ama ilaçlardandır büyük ihtimal. Hayırlısı artık Rabbimden yapacak birşey yok nasibimizde ne varsaAy canım benim amin hepimiz buraya değerlerimizi yazalım günü geldiğinde test yaptın mı hiç.
Ben yeni ilac yazdirdim.regl 2. Gunu gonalfla bielikte gel dedi doktor ama eczaci bazi ilaclarin olmadigini belirtti sizin surec nasil oldu acaba ogrenebilir miyimBen pazartesi günü 5aa kaliteli embriyo transferi oldum. Ama beklemek çok zor. Sürekli belirti arıyorum vs. Şu an hiçbir belirtim yok. Bir çok iğne ilaç alıyorum. Mucizelerimiz bizim olsun inşallah çok bekledik.
Ben yeni ilac yazdirdim.regl 2. Gunu gonalfla bielikte gel dedi doktor ama eczaci bazi ilaclarin olmadigini belirtti sizin surec nasil oldu acaba ogrenebili
Canım oncelikle hayırlı olsun sürecin. Bende amh yüksekliği var bizde gonal f ile büyüttük bir buçuk enjektör bitti. Sonra Şubat başı gibiydi heralde 19 tane yumurta toplandi 12 si dollendi 5 tanesi beşinci güne gidip donduruldu bir adet gördüm sonra her şey yolunda olduğu icin transfer hazırlığına başladık pazartesu de oldum biraz zorlu surecoer ama hepimiz evlat için bu zorlukları göze aliyoruzBen yeni ilac yazdirdim.regl 2. Gunu gonalfla bielikte gel dedi doktor ama eczaci bazi ilaclarin olmadigini belirtti sizin surec nasil oldu acaba ogrenebilir miyim
Valla benimde hiçbir hissim yok rabbim gonlumuzdekini versin beklicezMerhaba kızlar, ben 33 yaşındayım ilk denemem. 14 martta taze 3. Gün embriyosu transfer oldu iki adet. Kalitesini bilmiyorum sadece 10 hücreli dediler. Hiçbir hissim yok şuan ağrı sızı herhangi bir şey. Kendime dikkat ediyorum ama çok da abartmıyorum günlük işleri yapıyorum. Hepimizin hakkında hayırlsı olsun
Hangi ilaçları kullanıyorsun bende de mide kazinmasi çok oluyor ben oxapar ve prolutex iğne. Progestan fitil ve profan hap alıyorum estrofem de var sanırım bunalr yapiyoTabiki yazarım. Hiç yapmadım valla ağrılarım çok olunca korkuyorum yapmaya adet olucak gibiyim diğer 3 negatiftede böyle ağrılarım olmuştu negatif oldu bunda sadece bacak ağrısı ve mide kazınması var ama ilaçlardandır büyük ihtimal. Hayırlısı artık Rabbimden yapacak birşey yok nasibimizde ne varsa
Sabah 2 akşam 2 estrofem , sabah 1 akşam 1 prolutex , günde 1 tane coraspin, d3 vitamini fısfıs, pregnomarin vitamin kullanıyorum.Hangi ilaçları kullanıyorsun bende de mide kazinmasi çok oluyor ben oxapar ve prolutex iğne. Progestan fitil ve profan hap alıyorum estrofem de var sanırım bunalr yapiyo
Bu arada bende de amh yüksekliği var 9 küsürlerdeydi. 20 yumurtadan sadece 4ü dolu diğerleri boş çıktı. Çok yüksek doz iğne mi kullandım opuya mı geç kalındı hiç bilemiyorum o yüzden de kalan yumurtalar da kalitesizler mi acaba diye düşünüyorum. Çünkü transfer bile olamayacagım sanmıştım sanki hadi deneyelim gibi oldu kimse çok güvenmiyor embriyolarıma şuan anladıgım kadarıyla. Bu arada benim d emidem çok kazınıyor sürekli aç gibiyim. Lutinus fitil üç günde bir progestan iğne estrofem ve corasprin kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?