Gebeliğe Hazırlık 13.04.2021 de klomene başlayanlar. Gelin birlikte takip edelim🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pofudukbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
373
208
53
Birbirimize destek olalım canlar.
amh 0,83 olduğu için doktor klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladı. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım. Sizde durumlar nasıl?

Bende bugün başladım klomene canım 5 gün kullanıp 2 gün ara verip sonra rahim filmi çekilecem sonra nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum Rabbim çabalarımızın karşılığını versin inşallah

Bende bugün başladım klomene canım 5 gün kullanıp 2 gün ara verip sonra rahim filmi çekilecem sonra nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum Rabbim çabalarımızın karşılığını versin inşallah
Ben de dün başladım canım. 9 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum şubatta. İkinci adetimi oluyorum şu an. Amh düşük olduğu için klomen + iğne deneyeceğiz bu ay. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Aminn canım. Çok geçmiş olsun benimde hormonlarım düzensiz pko da var inşallah fayda eder klomen bizimde kucaklarımız hayırlsı ile dolar

Bide klomeni hep aynı saatlerde içmek gerekiyormuş ben dün sabah 9 akşamda 6 da almıştım bugün kalkamadım 11 de aldım akşam yine dünki saatte 6 da alacam da bugün sabah saatini kaçırdım bişey olurmu acaba etki etmede felan ilacın

Kuzum doktor sabah akşam al dedi. Saat konusunda birşey demedi ama eminim önemli olsa söylerdi. Bende sabah 7 akşam 8 gibi alıyorum

Çok özel olmazsa başka problemin varmı seninde canım

Genetik falan herşeyi araştırdık bir sıkıntı çıkmadı Allah’a şükür canım. Bilindik bir problem yok şu an. Sende durumlar nasıl?
İyi çıkmasın aman canım bende pko var hafif bide tüp tıkanıklığı tekrar rahim filmi çekilecem aşılama dermi bilmiyorum şuan bide diyet yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum pko daha da hafiflesin diye hayırlısı bakalım hakkımızda

Allah yardımcımız olsun kuzum. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…