Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtiniz var mıydı? Ne zaman başladı?Değerim 395.Pozitif
çok teşekkür ederim. Ben de esneme oldu t+4 ten sonra. 6. ve 8. gün lekelenme. Sonra geçti. Sonra göğüs hassasiyeti ama çok değil. Yorgunluk hali oldu.Belirtiniz var mıydı? Ne zaman başladı?
Hayırlı olsun.![]()
Hala çok esniyorum.çok teşekkür ederim. Ben de esneme oldu t+4 ten sonra. 6. ve 8. gün lekelenme. Sonra geçti. Sonra göğüs hassasiyeti ama çok değil. Yorgunluk hali oldu.
Merhabalar çok tebrikler. Aralık 18 de sabah 9.30 da 2 adet 1. Kalite embriyo transferi oldum. Bugün dayanamadım evde test yaptım. Yaklaşık 7-8 dk sonra hafif silik gördüm. 1 saat sonra ise silik kısım biraz daha belirgindi attığım foto bu. 3. Gün embriyosu diye erken diyenler var biliyorum ama çizgiyi görünce sevindim.çizgi foto da daha zor belli oluyor normalde daha net. Acaba boşuna mi heyecanlanıyorum. Test günüm 30 Aralık.Hala çok esniyorum.
canım benimde 13 aralıkta oldu 22 aralıkta 269 ile pozitif olduğunu öğrendimm13 aralık transfer olup sonuç bekleyenler?
İnşallah hepimznBenimde 13 aralik transferim oldu :) umarim sizler icinde hersey yolundadir![]()
Hayırlı olsun canımcanım benimde 13 aralıkta oldu 22 aralıkta 269 ile pozitif olduğunu öğrendimm
Merhaba 21 Aralık günü 3. gün embriyosu transfer oldum bugün 9. gün Beta testi yaptırdım sabah sonucu negatif sizce erken mi yaptırmışım veya sizler kaç günde öğrendiniz bilgi verir misiniz bütün moralim bozuldu bugün benim 25 yaşındayım ilk denememDeğerim 395.Pozitif
Benim de 3 gün embriyosu iki tane transfer oldum bugün 9 günüm kan tahlili yaptırdım negatif çıktı sizde durum nasıl bu arada sizce yükselir mi değerimMerhabalar çok tebrikler. Aralık 18 de sabah 9.30 da 2 adet 1. Kalite embriyo transferi oldum. Bugün dayanamadım evde test yaptım. Yaklaşık 7-8 dk sonra hafif silik gördüm. 1 saat sonra ise silik kısım biraz daha belirgindi attığım foto bu. 3. Gün embriyosu diye erken diyenler var biliyorum ama çizgiyi görünce sevindim.çizgi foto da daha zor belli oluyor normalde daha net. Acaba boşuna mi heyecanlanıyorum. Test günüm 30 Aralık.