- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
İlaçla ilgili google baktım çok ağır değil diyor. Arkadaşım da pek ağır değil dedi. Ama yinede ilaç vermek istemiyorum tabi. Ama çok zor uykusuzluk. Rabbim sağlık sorunu vermesin tabi. 13 aylık.O ilaç cok agır bir ilaç kesinlikle kullanmayın. Kızınız kaç yaşında bu arada
İlaçla ilgili google baktım çok ağır değil diyor. Arkadaşım da pek ağır değil dedi. Ama yinede ilaç vermek istemiyorum tabi. Ama çok zor uykusuzluk. Rabbim sağlık sorunu vermesin tabi. 13 aylık.
İnşallah düzelir...Bence kullanmayın. Bir arkadaşımın kızıda sizinki gibiydi büyüdükçe düzeldi.
eczanelerde uyku icin gece caylari satiliyor bebeklere özel denediniz mi?merhaba arkadaşlar. Geçen de konu açmıştım kızım uyumuyor diye. Bir çok öneri geldi sağolun hemen hemen hepsini yaptım ama yok. Günde 1 kez öğlenleri uyuyor. O da yarım saat,40 dk, 1 saat bazende 1,5 saat oluyor. Ama geceleri yok. Mesala dün 11 de yattı ve 1 de kalktı sonra 6 da yattı ve sabah 7.30 da kalktı. Arkadaşım atarax diye bir hap söyledi. Doktorumuza soracam. Birazda googledan baktım. Siz ne diyorsunuz. İçim el vermiyor ilaç vermeye. Ne yapmalıyım...
. Zaten hiç ilaç taraftarı değilim. Ama ne yapacam bilmiyorum13 aylık bir bebek için bence agardır siz genede doktora bi sorun
merhaba arkadaşlar. Geçen de konu açmıştım kızım uyumuyor diye. Bir çok öneri geldi sağolun hemen hemen hepsini yaptım ama yok. Günde 1 kez öğlenleri uyuyor. O da yarım saat,40 dk, 1 saat bazende 1,5 saat oluyor. Ama geceleri yok. Mesala dün 11 de yattı ve 1 de kalktı sonra 6 da yattı ve sabah 7.30 da kalktı. Arkadaşım atarax diye bir hap söyledi. Doktorumuza soracam. Birazda googledan baktım. Siz ne diyorsunuz. İçim el vermiyor ilaç vermeye. Ne yapmalıyım...
İnan günlük parka götürüyoruz. Hatta dün 1,5 saat parkta yürüdü,düştü,oynadı ama yok yok...içirme yazık günah ya ben uyku şurubu diye bitkisel bişey vardı onu aldım day-night diye bi şuruptu, verdim çocuk gene uyumadı burnunda et var diye bi ağır bi şuruba başlamıştı doktorumuz ataraks gibi ben onu kullandım uyudu ama yazık dedim vicdanım el vermedi çok ağır yazık kullanmasın ben vazgeçtim aynı senin anlattığın gibi büyüdü şimdi bi nebze iyi dışarı çıkar parkta yor bakalım nasıl olacak
Evet onu da denedim milupanın aldım. İçmedi. Mamasına kattım içti gecesinde kustu. Kimyon rezene aldım aktardan demledim yok içmedi...eczanelerde uyku icin gece caylari satiliyor bebeklere özel denediniz mi?
Ne kadarlıkken düzeldi peki... bende kullanma taraftarı değilim...Bence kullanma benım kızımda senınko gıbıydı neler denedım olmadı banads atarax kullan dedıler asla kullanmadım buyudukce duzeldı.. oyle sakınlestırıcı tarzı ılacların çocuklara verılmrsı taraftarı degılım ben ama yınede sen bır doktorunla konus sor.
İnan günlük parka götürüyoruz. Hatta dün 1,5 saat parkta yürüdü,düştü,oynadı ama yok yok...
Maalesef onu da denedim. Odasında gece lambası açık sadece.Uyku saatine yakın sıcak bir duş aldırsanız belki onuda denemissinizdir ama fikir olsun diye söyledim. Birde uyanık olsa bile geceleri ışığı açmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?