- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
2 hafta önce dr götürdük kan değerleri normal çok şükür. Ultrason da yapıldı ne bilim dr huy biraz dediBu uykusuz çocuk olayı çok fena, yeğenimde böyleydi
15 dk kestirip bütün gün, bütün gece ayaktaydı, kardeşim çok zorluk çekti
Şimdi 5,5 yaşında daha yeni uykusu bir düzene girdi ama ilaç kullanmadı kardeşim , doktoru vermesine rağmen kıyamadı. Bir de kan değerlerine baktırın bebeğinizin, demir eksiliği de çocuklarda uykusuzluk yapıyormuş
17 aylıktan sonra yawas yawas duzeldı.. aynı senın anlattıgın gıbıydı hıc uyumazdı kafayı yerdım derdım nasıl bır bebek yorulmaz doktoruma sormustum yorulmaz derdı bazı bebekler 1saat uyusa yetermıs buyudukce duzelır dedı aynen dedıgı gbıde oldu şukur.. park park gezerdık banamısın demezdı yanı cok ıyı anlıyorum senı allah yardımcın olsun bıraz daha sık dısını duzelır ınsallah..Ne kadarlıkken düzeldi peki... bende kullanma taraftarı değilim...
İlaçla ilgili google baktım çok ağır değil diyor. Arkadaşım da pek ağır değil dedi. Ama yinede ilaç vermek istemiyorum tabi. Ama çok zor uykusuzluk. Rabbim sağlık sorunu vermesin tabi. 13 aylık.
Ayy inşallah yaa inan cevap yazarken ağlıyorum şu an. Günaha da girmek istemiyorum. Hamdolsun sağlıklı. Ama sinirlerim çok bozuldu...17 aylıktan sonra yawas yawas duzeldı.. aynı senın anlattıgın gıbıydı hıc uyumazdı kafayı yerdım derdım nasıl bır bebek yorulmaz doktoruma sormustum yorulmaz derdı bazı bebekler 1saat uyusa yetermıs buyudukce duzelır dedı aynen dedıgı gbıde oldu şukur.. park park gezerdık banamısın demezdı yanı cok ıyı anlıyorum senı allah yardımcın olsun bıraz daha sık dısını duzelır ınsallah..
Yok vermedim zaten vermeyide düşünmüyorum. Bilenlere sormak istedim.şaka mısın arkadaşım? depresyon ilacı o. arkadaşın söylediği ile çocuğa ilaç mı verilir?
hıc tavsıye etmem. dokt. tabı sor belki daha dogsl, bebeklere gore cay may verır.merhaba arkadaşlar. Geçen de konu açmıştım kızım uyumuyor diye. Bir çok öneri geldi sağolun hemen hemen hepsini yaptım ama yok. Günde 1 kez öğlenleri uyuyor. O da yarım saat,40 dk, 1 saat bazende 1,5 saat oluyor. Ama geceleri yok. Mesala dün 11 de yattı ve 1 de kalktı sonra 6 da yattı ve sabah 7.30 da kalktı. Arkadaşım atarax diye bir hap söyledi. Doktorumuza soracam. Birazda googledan baktım. Siz ne diyorsunuz. İçim el vermiyor ilaç vermeye. Ne yapmalıyım...
valla uykusuzluktan mı bilmiyorum ama sorunuzu hiç anlamadım.Bu kadar uyuması mumkun bıle degıl bence
emınmısınız uyumadıgına , yanı sız yattıgınız yerden mı ona goz kulak oluyorsunuz uyur uyanık?
Yok maalesef 2 ay emdi sonra sütüm kesildibebeğiniz meme emiyor mu?
Yanı bu sekılde uyumaması mumkun degıl dıyorumvalla uykusuzluktan mı bilmiyorum ama sorunuzu hiç anlamadım.
Yanı bu sekılde uyumaması mumkun degıl dıyorum
acaba gece utyandıgında bebegı bırakıp sız yattıgnız yerden mı kontrol edıyorsunuz yanı aslında bebek uyuyorda sızmı farkında degılsınız dıyorum cunku mumkun degıl ınanamam gunde 4 saat uyuduguna
11 de kendi odasında yatağında yatıyor. Bizimle denedik hiç uyumuyor. 2 saat felan sonra güçlü bir bağırma ağlama yanına gidiyorum su veriyorum pış pışlıyorum ayağımda sallıyorum tekrar uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor ve tekrar ağlıyor. Bu sefer ortamıza alıyorum yok susmuyor. Mama yapıyorum açtır diye. Altına bakıyorum. Em son ışığı açıp oynuyoruz. Sabaha doğru 5-6 gibi tekrar uyuyor ve 7-8 arası kalkıyor. İnanın böyle maalesef...Yanı bu sekılde uyumaması mumkun degıl dıyorum
acaba gece utyandıgında bebegı bırakıp sız yattıgnız yerden mı kontrol edıyorsunuz yanı aslında bebek uyuyorda sızmı farkında degılsınız dıyorum cunku mumkun degıl ınanamam gunde 4 saat uyuduguna
düzeldi mi pekiBenim oğlum da öyleydi ama en fazla 3,5 4 saat uyuyor ama o da her an uyanacak gibi.
Olur memnun olurumBizim de gittiğimiz bir dr Atarax şurup verdi. Kendisine güvenmediğim için başka dr. gittik. Bize tamamen bitkisel içerikli bir damla verdi. Etkisini 15 gün sonra gösterir dedi. 1 ay sonra gösterdi diyelim ama artık oğlum güzel uyuyor. Öyle sersemlik falan da yapmıyor zaten uyku ilacı değil, bebekleri rahatlatma odaklı. Yan etkisi de yok. İstersen özelden ismini verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?