13 aylık bebek ve atarax

Prakten diye bi surup var
Ben alerji olduğum zaman annem bana verirdi ve 2 gün uyurdum resmen
Arada hala uykusuzluk çekince içiyorum ama 13 ay küçük..

Bize bu ilaci hastanede eeg ve mr cekmek icin verdiler. Oglum 3 gun uykulu gezdi. Cok agir bence de. Ki oglum 3 yasindaydi.

Bize bu ilaci hastanede eeg ve mr cekmek icin verdiler. Oglum 3 gun uykulu gezdi. Cok agir bence de. Ki oglum 3 yasindaydi.

Sizde küçükken uykusuzmuşsunuz ya bu uykuda genetik çekiyor illa eltimin oğluda şu an 4 yaşında uykuyu hiç sevmiyor 10 gibi uyuyup gece 00:00'da kalkıyormuş anne uykum bitti diye bi şekil uyutuyorum ama gece iki sefer daha uyanıyor diyor sabah olmadımı ben uyumayı sevmiyorum diye yatağın üstüne oturuyormuş yalvar yakar uyuyor en son sabah 7'de tamamen uyanıyormuş küçükken daha kötüydü bu iyi hali 7 ay kolik çektiler 3,5 yaşından beri öğlen uykusuda uyumuyor eltim akşam 6'dan sonra sersem gibi dolaşıyor kaynımda böyleymiş şimdi uyumayı çok seviyor elbet düzeliyor ama anne için çok yıpratıcı eminim , benim kızım 29 aylık bende bir aydır sabaha kadar deliksiz sayılabilecek şekilde uyuyorum ama sabah geç kalktığı için ve gece uyandığında tekrar uyutmakta zorluk çekmediğim beni çok fazla etkilememişti Allah yardımcınız olsun biran evvel uykularınız düzene girer İnşallah

Dıstendır suankı huzursuzlıgu
Benım kızım bana uykusuzluk hıc yasatmadı dıyebılırım 2 aylıktı 7 8 saat kesıntısız uyurdu dr bırak uyusun deyınce bıraktım
Ama o dıs mevzusu bı basladı huyu degıstı uyku duzenı bozuldu tabı
Dıs ıcın jeller var bı dene ıstersen eczanede sur belkı rahatlar uyur
Ben dıs zamanı calpol verıyodum agrısı gecsın dıye jelde cok ıse yaramıstı

Selam benimde iki kızım var sabah 7 de uyuyorlar ewet ewet tam 7 butun gece ayaktayız ve ben delirmek üzereyim butun ilacları verdşm yok bi faydası yok atarax cocuklar için surup seklinde veriliyo sakın hap falan vermeyin kilosuna boyuna göre tam kaşık veya yarım kasık olucak sekilde doktorunuzada danışırsanız soyler ama sadece sersemleştiriyor uyku muyku hak getire sakın vermeyin uyku düzenide normal geldi bana göre

Kararlı olun ve gece kalkmayın yerimizden.
Benim kızımda bir dönem gece kalkar otururdu bende alırdım oynardık ,gece ile gündüzü karıştırmıştı artık. Baktım olacak gibi değil gece uyanınca,ışıkları acmamaya başladım. Yanında oldum sevdim,yeri geldi salladım yeri geldi pışpışladım zaman içerisinde gece uyunacağını anladı ve deliksiz uyumaya başladı.
İlaç vermeyin zaten kesinlikle. Henüz çok küçük.
Siz sadece kararlı durun ve karanlıkta devam edin uyutma çalışmalarına,ses tonunuz dahi sakin olsun,kısık sesle yumuşak konuşun. Herhangi bir sağlık problemi yoksa gece/gündüz ayrımı yapamıyor olabilir,sabır ve kararlılıkla çözersiniz.

Hap olmaz, atarax surup var cocuklar icin.
Atarax allerji ilacidir, uyku getirir istah acar. Hem sizin hem bebeginizin sagligi icin arada kullanabilirsiniz.
Kullanmadan once pediatristinizle de gorusun mutlaka.

O büyükler için ağır sayılmayabilir ama 13 aylık bebek ya.. arkadaşınız iyi mi?? Allah korusun hiç mi haber izlemiyorsun küçük bebeğe uyusun diye ilaç verip zehirleyip kaybedenler var. . İlla ilaç diyosan doktora git sana alerji ilacı versin. Onlar uyku yapıyo..

Ben sormştum 2 yaşından önce verilmez dedi ben surubunu sordum.kızım sakin olsun die vercektm ama kullanmadım.

Atarax yetişkinler icin degil mi

Cocuk icin olanini bile verse doktor ben kullanmam...yazik ya onun kalbine, bobreklerine, karacigerine...

Farkli careler bulun...bitki caylarinin bile zararlarini ögreniyoruz şu zamanda...

Parka götürün dışarda yorulsun, gün icinde de uyutmayin madem.

Öncelikle cevap veren herkese çok teşekkür ederim. İlacı ya da şurubunu vermicem. Uyku eğitimi vericem inşallah işe yarar. Rabbim bütün annelere sabır sevgi kolaylık ve bütün bebişlere sağlık huzur mutluluk uyku iştah versin.

Pasiflora bitkisi var. Bunun şurubuda var bitkisel diye geçiyor eczanelerde. Ama bana sorarsan verme. Yaprağını al demle veya sallama olarak çayları var.Onu içir. Ama bitkisel bile olsa doktoruna danış. Hatta tek doktorla yetinme derim ben. Bir kaç ayrı doktora sor.Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…