- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Selam benimde iki kızım var sabah 7 de uyuyorlar ewet ewet tam 7 butun gece ayaktayız ve ben delirmek üzereyim butun ilacları verdşm yok bi faydası yok atarax cocuklar için surup seklinde veriliyo sakın hap falan vermeyin kilosuna boyuna göre tam kaşık veya yarım kasık olucak sekilde doktorunuzada danışırsanız soyler ama sadece sersemleştiriyor uyku muyku hak getire sakın vermeyin uyku düzenide normal geldi bana göremerhaba arkadaşlar. Geçen de konu açmıştım kızım uyumuyor diye. Bir çok öneri geldi sağolun hemen hemen hepsini yaptım ama yok. Günde 1 kez öğlenleri uyuyor. O da yarım saat,40 dk, 1 saat bazende 1,5 saat oluyor. Ama geceleri yok. Mesala dün 11 de yattı ve 1 de kalktı sonra 6 da yattı ve sabah 7.30 da kalktı. Arkadaşım atarax diye bir hap söyledi. Doktorumuza soracam. Birazda googledan baktım. Siz ne diyorsunuz. İçim el vermiyor ilaç vermeye. Ne yapmalıyım...
Kararlı olun ve gece kalkmayın yerimizden.11 de kendi odasında yatağında yatıyor. Bizimle denedik hiç uyumuyor. 2 saat felan sonra güçlü bir bağırma ağlama yanına gidiyorum su veriyorum pış pışlıyorum ayağımda sallıyorum tekrar uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor ve tekrar ağlıyor. Bu sefer ortamıza alıyorum yok susmuyor. Mama yapıyorum açtır diye. Altına bakıyorum. Em son ışığı açıp oynuyoruz. Sabaha doğru 5-6 gibi tekrar uyuyor ve 7-8 arası kalkıyor. İnanın böyle maalesef...
Hap olmaz, atarax surup var cocuklar icin.merhaba arkadaşlar. Geçen de konu açmıştım kızım uyumuyor diye. Bir çok öneri geldi sağolun hemen hemen hepsini yaptım ama yok. Günde 1 kez öğlenleri uyuyor. O da yarım saat,40 dk, 1 saat bazende 1,5 saat oluyor. Ama geceleri yok. Mesala dün 11 de yattı ve 1 de kalktı sonra 6 da yattı ve sabah 7.30 da kalktı. Arkadaşım atarax diye bir hap söyledi. Doktorumuza soracam. Birazda googledan baktım. Siz ne diyorsunuz. İçim el vermiyor ilaç vermeye. Ne yapmalıyım...
Ben sormştum 2 yaşından önce verilmez dedi ben surubunu sordum.kızım sakin olsun die vercektm ama kullanmadım.merhaba arkadaşlar. Geçen de konu açmıştım kızım uyumuyor diye. Bir çok öneri geldi sağolun hemen hemen hepsini yaptım ama yok. Günde 1 kez öğlenleri uyuyor. O da yarım saat,40 dk, 1 saat bazende 1,5 saat oluyor. Ama geceleri yok. Mesala dün 11 de yattı ve 1 de kalktı sonra 6 da yattı ve sabah 7.30 da kalktı. Arkadaşım atarax diye bir hap söyledi. Doktorumuza soracam. Birazda googledan baktım. Siz ne diyorsunuz. İçim el vermiyor ilaç vermeye. Ne yapmalıyım...
Benim eşimede kesin vermişler ondanEskiden uyku damlalari verirlermis,annemde erkek kardesime vermis adam 36 yasinda hala uyuyor.
İnanin biraksak 7 24 uyuyacak uyuz,sizin esiniz de mi ayni.Hoş uyanik oldugunda da hep uyku mahmuru gibiBenim eşimede kesin vermişler ondan
Anestezi uzmanı bir anne çok az bir doz da verdiğini söylemişti, uyuması için. Şok olmuştum..
İnsanın annelik duygusu yoksa Allah tan korkar da vermez.. Anlaması imkansız gerçekten.Biz enayi gibi yillarca sabahlamisiz halbuki, çak bir uyku ilaci uyusun sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?