• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 aylık bebekle sınava hazırlanmak ve gittikçe değişen düzenleri hakkında yardım

Bugün deneyeceğim bakalım uyandırcam şimdi gece bakalım nasıl geçicek. O kadar güzel masa kurdum ki kendime oturup daha test çözemedim. Eşimde film izlemek istiyor kahve yap içelim diyor hem anne hem eş nasıl öğrencilik yapıyorlar hayranım cidden
16:30lara kadar uyutuyor musun gündüz? 3u geçirme bence, daha deliksiz uyur

16:30lara kadar uyutuyor musun gündüz? 3u geçirme bence, daha deliksiz uyur
Denicem 4 30 da kalktı gündüz ama 7 30 da uykusu geldi 8 den beri deniyorum uyuyamıyor. İmdat diye bağırcam. Yarın 3 de kaldırcam ama o kadar saat nasıl oyalicam🤕☹️

Denicem 4 30 da kalktı gündüz ama 7 30 da uykusu geldi 8 den beri deniyorum uyuyamıyor. İmdat diye bağırcam. Yarın 3 de kaldırcam ama o kadar saat nasıl oyalicam🤕☹️
Çocuk uykusunu aldığı için gece uyanıp duruyor. Her gün mutlaka dışarı çıkın parka gidin yurumese bile gezsin arabasında, öğlen uykusundan sonra çıkın. Toplarla kutularla vs oyalayacaksin bir şekilde :)

Rutini olusturursaniz uyur bugün erken yatıyor direnmesi normal hemen değişmez. White noise açıyor musunuz (yağmur sesi, fan sesi vs)

Çocuk uykusunu aldığı için gece uyanıp duruyor. Her gün mutlaka dışarı çıkın parka gidin yurumese bile gezsin arabasında, öğlen uykusundan sonra çıkın. Toplarla kutularla vs oyalayacaksin bir şekilde :)

Rutini olusturursaniz uyur bugün erken yatıyor direnmesi normal hemen değişmez. White noise açıyor musunuz (yağmur sesi, fan sesi vs)
Yok açmıyorum gözü kapalı yine ağlıyor tam işim bitti derse oturcaktım. Yarın daha erken kaldırcam bakalım anlamadım gitti tüm hevesim kırılıyor. Ne zaman düzelicek bu çocuklar.

Back
X