13 aylık kızımı emzirme hakkında

Dolunay158

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
7
1
6
36
İki çocuğum var oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim.kızımı da emzirmek istiyorum şu an 13 aylık ama fırsat vermiyor sürekli emmek istiyor hep üstümde oyun bile oynamıyor.günde kaç kere emzirdiğimi bilmiyorum artık göğüslerim acıyor.adeta yapışık yaşıyoruz yemek yaparken odada bile kucağımda afedersiniz lavaboda bile rahat yok.Hakkına girmek istemiyorum ama dayanamıyor artık ne yapabilirim?

Offf aynı benimki ya ne gece ne gündüz hiç rahat vermiyor. Sabah yanımda yatırıyorum 10 dakikada bir emiyor. Oyuncak filan oynamak hak getire. Vermeyince çıldırıyor ben de ne yapmalıyım inanın bilmiyorum

Offf aynı benimki ya ne gece ne gündüz hiç rahat vermiyor. Sabah yanımda yatırıyorum 10 dakikada bir emiyor. Oyuncak filan oynamak hak getire. Vermeyince çıldırıyor ben de ne yapmalıyım inanın bilmiyorum
Yalnız olmadığımı bilmek güzel ama çok zor geçiyor sürekli yakamda memeden ayırmak istemiyorum ama ayrılırsa benden bağımsız birşeyler yapar diye düşünüyorum oyun oynar uykuları düzene girer. Emmeyi azaltsa yetecek ama nerde 😌😌

Emmek mi istiyor yoksa göğsünüzde durmak mı?
Doyma eylemi ile zevk arasındaki farkı gözlemleyin, ona göre uzman öneriyle ilerleyin derim.
Keza beslenmek içinse, beslenme düzenini gözden geçirin derim.
Oyun içinse, ilgisini başka yöne çekecek ya da göğüs hizasına alıp, meme emmeden hikayeler anlatarak o eylemden zevk almasını sağlayın.

Emzirme dönemim çok az sürdüğü için başka da bir fikrim yok bu konuda.

Emmek mi istiyor yoksa göğsünüzde durmak mı?
Doyma eylemi ile zevk arasındaki farkı gözlemleyin, ona göre uzman öneriyle ilerleyin derim.
Keza beslenmek içinse, beslenme düzenini gözden geçirin derim.
Oyun içinse, ilgisini başka yöne çekecek ya da göğüs hizasına alıp, meme emmeden hikayeler anlatarak o eylemden zevk almasını sağlayın.

Emzirme dönemim çok az sürdüğü için başka da bir fikrim yok bu konuda.
Bence geceleri beslenmek için ama gündüz değil o kadar emiyor ki süt falan birikmiyordur 😄 hep yakamı açıp bakıyor beni görünce hep ağlama modunda yanıma oğlum gelse bile kıskanıyor sanırım memede kendini güvende hissediyor.ayrılma korkusu var gibi geliyor

Back
X