13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

laika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
272
1
116
39
kızlar ufuk beye olanlar özellikle yardımlarınızı bekliorum çok güveniorum doktoruma ama çok takıntılı bi insanım narkozdan korkuorum ameliyattan korkuorum snrasından yasıcağım acı nasıl bişi bilmediğim için ondanda korkuorum .. son 12 gün vazgecmek istemiorummmmm eyvahedigeldismile

tatlım sakin ol umarım yaptığı ameliyatları görmüşsündür bende 1-2 sini gördüm sonuç güzeldi..doktoruna güveniyorsan diyaloğunuz iyiyse hiç problem yok

doktoruma güveniorum yaptıgı burunlarıda begeniorum cok ama ameliyattanda korkuorum:):):) kendimi anlatamamıs olma ihtimalime karsı klasör yaptım begendiğim begenmediğim burunlar die daha net anlaması için ameliyat günü konuscaz asıl o heycanla ne söliyebilcem onuda hiç bilmiorum.. bi benmiyim bukadar korkak yoksa herkes yasıomu bu korkuyuu . günler burnumdan gelio resmenn :):)

laika merhaba doktorunu tanımıyorum ama sende bıraktığı izlenim,yaptığı burunların seni tatmin etmiş olması çok önemli..ameliyat sürecini atlatmış biri olarak söylüyorum ameliyat öncesi bnde senin gibi narkozdankorkuyordum ameliyat sonrası canım acır mı çok morarır mıyım ne zmn gecer diye hep soruyordum kendime. ama sakın vazgeçme narkozdan korkma bana doktor evet başlıyoruzz derin nefes al dedi gerisini hatırlamıyorum bile gözümü açtığımda ameliyatım bitmişti ki bana 3 bucuk saatlik ameliyat 5 dk uyudum uyandım gibi geldi..sonrasında ağrım olmadı.sadece ilk iki gece biraz zor geçiyo uyuyamayabiliyorsun.2. ve 3. gnden sonra normale dönmeye başlıyorsun zaten şişikler morluklar varsa azalıyor. tabiki ameliyat oluyorsun yani ufak tefek sıkıntıların olucak ama aşırı korkmanı gerektiricek bi durum yok bu konuda için rahat olsun..şimdiden acil şifalar..

Cnm bende senin gibi narkozdan çok korkuyorum yine aynı şekilde ameliyat sonrasında yaşayacağım acılardan korkuyorum.Yani korkularımız aynı.Bnm de ameliyatım 6 Eylül'de.İnşallah hayırlısıyla atlatırız cnm ameliyatı ve en az sıkıntıyla geçiririz bu süreci...

cnmmmm cok sağoll yaaaaa böle rahatlıorummmm cesarett gelioooo . vazgecmicemm vazgecmicemmm cok güzel bi burnum olcak ii düşüncem ii olcak insallahh.. sigara içiorum bırakamadım hala bırakabilcek gibide diilim ama günde 2 3 taneye düşrdüm. bide ya tam uyuyamazsam hissedersem herseyi die korkuorum böle bişi yasıyan var mııı bunlar sadece benimmm saçmalıklarım di mi:) insallah öledir en azından

ayyy senin dahada az kalmıssssssssssss cnm yaaa :) birbirimize destekkk olalımm bı sürede işteee korku hafifler en azındannnnn :)

kızlar korkmayın biraz dişinizi sıkın sonuç çok güzel olacak deyin. bende korkularım vardı. aam bu ameliyatıda istiyordm. ve 4.5 ayım doldu.inşallah iszde kolaylıkla atlatacaksınız. elinizde fotğraf makinanız düşmeyecek.dualarım sizinle.

insallahhh kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dediğiniz gibi olur anlamadan olur biterrr biran önce hayata küstüm stresten yazı yaşıyamadım resmen:)

Canım şimdiden geçmiş olsun. Birincisi sana ameliyat öncesi zaten sakinleştirici iğne yapıcakları için sen kendin koşarak giriceksin ameliyata. Ben ameliyat masasına atlayıp üstümü kendim örtmüştüm :)) Zaten o iğneden sonra sana narkoz vericekler ki senin o sıralar dünyan bi güzel olucak. Sordukları herşeyi şakır şakır anlatcaksın, sen anlatırken bi uyanıcaksınki ameliyat bitmiş. Hiçbişey hatırlamıyosun korkma canım, çok rahat geçiyo..No Panic:)

ya foundaaaaaaa çok sağollllllllll bak şuann kuş gbiyimmm cesarettt geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) sen kime oldun ameliyatınıı burnun istediğin gibi oldu muuuuu cnmm

ayyy senin dahada az kalmıssssssssssss cnm yaaa :) birbirimize destekkk olalımm bı sürede işteee korku hafifler en azındannnnn :)

Evt cnm yaa pazartesi günü ameliyatım saat 10:00 da.Çok heyecanlıyım.İnşallah herşey çok güzel olur bizim ve diğer ameliyat olacak arkadaşlar için. :)))
Gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi... :))

Ayrıca arkadaşlar çok teşekkürler desteğiniz için...

ayçacım senden bi hafta snradaaa benimmmmm hadi bakalımmmmmmm olcazz bitcek hemencikkkkkkkkkk.. memnun kalırız umarımmmmmmmmmmm.. kızlarrrrrrrrrrr ufuk beye ameliyat olup memnun kalmıyan var mı ltfnnnn cvp yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .. blackrose nerdesinnnnnnnnnnn burnun ne durumdaaa senide cok merak ettimm . ödemmiymiş gercekten hoşlanmadığın yerlerrr memnunmusun burnundannn..

İnş. atlatırız cnm bir an önce hayırlısıyla.Sonuç da güzel olur umarım, çektiğimiz ızdıraplara değer.Önce ben olacağıma göre neler yaşadığımı paylaşırım seninle.
Hemen ayağa kalkıp pc başına oturmak ümidiyle... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…