doktoruma güveniorum yaptıgı burunlarıda begeniorum cok ama ameliyattanda korkuorum:):):) kendimi anlatamamıs olma ihtimalime karsı klasör yaptım begendiğim begenmediğim burunlar die daha net anlaması için ameliyat günü konuscaz asıl o heycanla ne söliyebilcem onuda hiç bilmiorum.. bi benmiyim bukadar korkak yoksa herkes yasıomu bu korkuyuu . günler burnumdan gelio resmenn :):)
kızlar ufuk beye olanlar özellikle yardımlarınızı bekliorum çok güveniorum doktoruma ama çok takıntılı bi insanımnarkozdan korkuorum ameliyattan korkuorum snrasından yasıcağım acı nasıl bişi bilmediğim için ondanda korkuorum .. son 12 gün vazgecmek istemiorummmmm eyvahedigeldismile
laika merhaba doktorunu tanımıyorum ama sende bıraktığı izlenim,yaptığı burunların seni tatmin etmiş olması çok önemli..ameliyat sürecini atlatmış biri olarak söylüyorum ameliyat öncesi bnde senin gibi narkozdankorkuyordum ameliyat sonrası canım acır mı çok morarır mıyım ne zmn gecer diye hep soruyordum kendime. ama sakın vazgeçme narkozdan korkma bana doktor evet başlıyoruzz derin nefes al dedi gerisini hatırlamıyorum bile gözümü açtığımda ameliyatım bitmişti ki bana 3 bucuk saatlik ameliyat 5 dk uyudum uyandım gibi geldi..sonrasında ağrım olmadı.sadece ilk iki gece biraz zor geçiyo uyuyamayabiliyorsun.2. ve 3. gnden sonra normale dönmeye başlıyorsun zaten şişikler morluklar varsa azalıyor. tabiki ameliyat oluyorsun yani ufak tefek sıkıntıların olucak ama aşırı korkmanı gerektiricek bi durum yok bu konuda için rahat olsun..şimdiden acil şifalar..
Cnm bende senin gibi narkozdan çok korkuyorum yine aynı şekilde ameliyat sonrasında yaşayacağım acılardan korkuyorum.Yani korkularımız aynı.Bnm de ameliyatım 6 Eylül'de.İnşallah hayırlısıyla atlatırız cnm ameliyatı ve en az sıkıntıyla geçiririz bu süreci...
inşallah her ikinizinde ameliyatı çok iyi gçr cnm...
insallahhh kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dediğiniz gibi olur anlamadan olur biterrr biran önce hayata küstüm stresten yazı yaşıyamadım resmen:)
ayyy senin dahada az kalmıssssssssssss cnm yaaa :) birbirimize destekkk olalımm bı sürede işteee korku hafifler en azındannnnn :)
ayçacım senden bi hafta snradaaa benimmmmm hadi bakalımmmmmmm olcazz bitcek hemencikkkkkkkkkk.. memnun kalırız umarımmmmmmmmmmm.. kızlarrrrrrrrrrr ufuk beye ameliyat olup memnun kalmıyan var mı ltfnnnn cvp yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .. blackrose nerdesinnnnnnnnnnn burnun ne durumdaaa senide cok merak ettimm . ödemmiymiş gercekten hoşlanmadığın yerlerrr memnunmusun burnundannn..
inşallah her ikinizinde ameliyatı çok iyi gçr cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?