doktoruma güveniorum yaptıgı burunlarıda begeniorum cok ama ameliyattanda korkuorum:):):) kendimi anlatamamıs olma ihtimalime karsı klasör yaptım begendiğim begenmediğim burunlar die daha net anlaması için ameliyat günü konuscaz asıl o heycanla ne söliyebilcem onuda hiç bilmiorum.. bi benmiyim bukadar korkak yoksa herkes yasıomu bu korkuyuu . günler burnumdan gelio resmenn :):)
Laika canım ameliyat deviasyondan dolayı mı sen istediğin için mi?Bende de deviasyon var nefes almakta zorlanıyorum gece uyurken ve artık olmam lazım diyorum ama sanki burun daha hassas gibi geliyor açıkçası sezeryan olmuş biri olarak burun ameliyatından daha fazla korkuyorum....Aslında basit bi operasyon bile olsa ameliyat kelimesi tedirgin ediyor bizleri sanırım....
uyuyann güzelll cnmmm yaaaaaa cok cok cokk sağolllllllllllllllllllll bukadar acıklayıcı detaylıı yazmıssınnnnn senin burnunaaa bayılıorum ben muhtesem bi iş çıkarmıs ufuk bey acıp acıp bakıorum resimlerineee 3. ay değişiminn öle böle diil muhtesemmm bi burunnn bukadar güzel olabilir cidden hokka gibi masallahhhh... son 11 günümm . kendime iskence çektirme konusunda basarılıyım aslında dövme vs . bunda uyucammm uyanıcam hissetmicem hiç ama işte ameliyatın adı korkutucu amaaaaa bi cesaretle girip çıkıcammm insallahhhhhhhhh çok cokk sağol tekrarrr:)))
laika, ben de ufuk beyi düşünüyorum. Sana hasta resimleri gösterdimi acaba
hiccc korkma canim gerci bende cok korkuyorum ama:)
hosuna gitmeyen bi uzvunla mutsuz ve takintili yasamaktansa ameliyat olmak daha iyidir
bende cok dusunuyorum bunlarin hepsini ama diyorum ki en fazla 2 hafta cekersin sonrasi mutluluk insallah.
bende istiyorum ama kocam karşı çıkıyorolan arkadaşlarım var korkulacak bişey yok diyorlar şimdi osa yine gider yaptırırız diyorlar laika korkma canım herşey güzell olacakkk:)(burnun dahil))))
kızlar ufuk beye olanlar özellikle yardımlarınızı bekliorum çok güveniorum doktoruma ama çok takıntılı bi insanımnarkozdan korkuorum ameliyattan korkuorum snrasından yasıcağım acı nasıl bişi bilmediğim için ondanda korkuorum .. son 12 gün vazgecmek istemiorummmmm eyvahedigeldismile
Arkdaşlar bnm de ameliyatım pazartesi günü arada bir tek yarın var.Umarım herşey yolunda gider...Çok korkuyorum bende..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?