13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

laika benim de 6 ekimde uufuk bilkaya. bende korkuyorum aynı sekilde ve sekli konusunda endişeliyim. umarım ikimizinde iyi olur. sana yaptıgı tasarımı begendinmi? ben ilk yaptıgı tasarımı begenmedim tekrar bi gorusmem gerek bence. sekli konusundada ortak bir karar vardıysanız ameliyattan ve narkozdan korkma uyuyup uyanmak gibi bişey bence.kaydirigubbakcemile2

cnm ben begenmedim tasarımı fazla söledim ufuk beyede bidaha geliim ameliyattan önce konusalım mı dedim .. ufuk beyde tasarım fikir verir dedi ameliyat gününe bıraktık burun üzerine konusmayı.. okadar heycanlıyımki nasıl konusucam ameliyat günü onuda bilmiorm son 7 günn saka gibi gelioo.. umarımmm yapmacıkk bi burun olmazzz doğal olur umarım stresimize değeerrr ..

Laika, yanıtın için teşekkürler. Hastane işi ve şartlar nasıl, özel oda falan mı bilgin var mı acaba. Ya da kalmak gerekiyor mu. Ben mail attım bu ay izmir'de olmadığını söylemiş. Fiyat konusu nasıl bir de. Şimdiden yanıtlarına teşekkürler.

Laika, yanıtın için teşekkürler. Hastane işi ve şartlar nasıl, özel oda falan mı bilgin var mı acaba. Ya da kalmak gerekiyor mu. Ben mail attım bu ay izmir'de olmadığını söylemiş. Fiyat konusu nasıl bir de. Şimdiden yanıtlarına teşekkürler.

cnmm hastanede kalmıosun özel bidurum olmazsa eger.odalar hakkında bişi sormadım bilemiorummm . fiyat 4 mlyar hastane doktor hersey içinde yani

cnm ben begenmedim tasarımı fazla söledim ufuk beyede bidaha geliim ameliyattan önce konusalım mı dedim .. ufuk beyde tasarım fikir verir dedi ameliyat gününe bıraktık burun üzerine konusmayı.. okadar heycanlıyımki nasıl konusucam ameliyat günü onuda bilmiorm son 7 günn saka gibi gelioo.. umarımmm yapmacıkk bi burun olmazzz doğal olur umarım stresimize değeerrr ..

umarım deger! bana yaptıgı tasarım cok duzdu ben biraz daha kibar cok hafif kavisli istiyorum belkide bilgisayarda yeterli yapamıodur ya da gercekten zevklerimiz aynı degil ufuk beyle :) ama iyi olacagına inanıyorum. artık senin kan tahlillerini yaptırıp teslim etme vaktin gelmedi mi anesteziyle falan goruseceksin daha bence git ufuk beyin yanına hem tekrar tasarım yaparsınız gerci hastaların yanında tasarım yapıyormu hiç bilmiyorum. ben ufuk beye bir hastasının burnunu cok begendigimi soylemiştim bunu soyledigin iyi oldu demişti ama bana tasarladıgıyla benim begendigimin alakası yok. ama tasarım tekrar yapılıp halledilebilir bişey ortak bir karara varabiliriz. onemli olan gercekyten seklinin bize yakısması ve iyi gorunmesi amelittan sonra. hersey gonlunce olsun canım hatta gonlumuzce olsun :)

umarım deger! bana yaptıgı tasarım cok duzdu ben biraz daha kibar cok hafif kavisli istiyorum belkide bilgisayarda yeterli yapamıodur ya da gercekten zevklerimiz aynı degil ufuk beyle :) ama iyi olacagına inanıyorum. artık senin kan tahlillerini yaptırıp teslim etme vaktin gelmedi mi anesteziyle falan goruseceksin daha bence git ufuk beyin yanına hem tekrar tasarım yaparsınız gerci hastaların yanında tasarım yapıyormu hiç bilmiyorum. ben ufuk beye bir hastasının burnunu cok begendigimi soylemiştim bunu soyledigin iyi oldu demişti ama bana tasarladıgıyla benim begendigimin alakası yok. ama tasarım tekrar yapılıp halledilebilir bişey ortak bir karara varabiliriz. onemli olan gercekyten seklinin bize yakısması ve iyi gorunmesi amelittan sonra. hersey gonlunce olsun canım hatta gonlumuzce olsun :)

cnm ben testlerimi yaptırdım ameliyatımı erken olma ihtimalim vardı oyuzden bi ay önce yaptırdım ufuk beye yolladım sonucları hersey normal dedi. hatta gecenlerde yine aradımm tekrar yaptırıım mı testleri die gerek yok dedi. bende begenmedim tasarımı yani önden bi değişiklikte olmadı ztn tasarımda bencede yetersiz kalıo galiba ben düz bi burun istiorum abartısız düz insallah istediğimiz gibi olur yaaaaaaaaaa cnkk 2 ayı gectii ameliyat gününü bekliorummmm öle böle bi stres diil sonunda değmezse kahrolurumm valla

ayrıca laika burnun profil fotonda gayet iyi gorunuyor sanki kucuk bir foto ama..

cnmm burnumla önden bi problemim yokk yandan gülünce düşüo ve kemer sinir edio beni ama önden bu saydıklarım gözüme batmııo umarım bunca sıkıntıya değerrr bu halimi mumla aramam umarım

pzt. günü ameliyat olcak çok arkadaş var heralde herkese şimdiden geçmiş olsun.. bu arada bende tırsanlardanım :3:

canim Allah yardimcin olsun cok az kaldi ameliyatina.ins sorunsuz bir ameliyat geciririsin ve hersey istedigin gibi olur.bende olucam ameliyat ama daha vakit var...

Laika, ameliyatın salı mıydı. İyi şanslar sana. Herşey istediğin gibi olsun.

cnmm yrn saat 8de hastanede olucam bigünden az kaldı ameliyatımaaa çok tuaf h,ssed,orum vazgecmeyidüşündüm amaokadar cok şişirdimki bu konuyu tam gidiyorum annemlerin yanına vazgectim ben dicemmeee yrn ne giyceksin simdi gece rahat uyudun mu hastaneden snra sen babanladönersin rahat rahat bizkardeş,inle dönerizzzz hoppppp bölede olunca laf agzıma tıkılıoooo :) ben yırttım kendimiibu ameliyatı olcam olcamdieee şimdide korkupp 3 saatlik bişi için vazgecmek istemiorummmm ..sizee yazarımm ben kızlar vazgecsemde girsemde ameliyataaa cok cokkk sağolunnn desteğinizzz içinn hepinizzzzzzzzzzzzzzzzz

canim Allah yardimcin olsun cok az kaldi ameliyatina.ins sorunsuz bir ameliyat geciririsin ve hersey istedigin gibi olur.bende olucam ameliyat ama daha vakit var...

davulun sesi uzaktan hoş geliomus cnm yaaa hiç bişi olmıcak gircemçıkcam allahın izniyleee ama stresii mahvetti beniii cok cokk cokkk tesekkürrr ederimmmmmmmmmm

pzt. günü ameliyat olcak çok arkadaş var heralde herkese şimdiden geçmiş olsun.. bu arada bende tırsanlardanım :3:

cnmmm nasılsınn bugünnn :) dün e göre daha iim en azından artık ağlıyasımyok en azından şuan içinnn

laikacım korkma cok iyi olucak hersey :) bende cok heyecanlıyım sana her konuda destek olmaya hazırım umarım hersey gonlunce olur :)

bende bugün sakinim ya ama işte aklıma ara sıra geliyo aklımdan atıyorum hemen ağlama fasıllarını bende atlattım canım süprizzzzz

ayy bn bayılcm strestennnnnnnnnnnnnnnnnnn doktora mail attım bana sakinlştirici versin bugün içiim dieee sanaa veerdiler mii cnmm

laikacımmm bu saatten sonra vazgeçmek olurmu hiç:)bu kadar zaman sabrettin opuyorumnanaktan her şey güzel olucak hiç heyecanlanma bol şanslarr canım iyi haberlerini bekliyoruz:3:

ayy bn bayılcm strestennnnnnnnnnnnnnnnnnn doktora mail attım bana sakinlştirici versin bugün içiim dieee sanaa veerdiler mii cnmm

yok canım bana vermediler hiç bişe ben böle gidicem orda versinler orda kudururum valla sempatiksalakcinni eşofmanlarımı hazırladım terlik koydum havlu koydum bitane nolur nolmaz su fln alırınırdaa başka ne koyim cantama bi akşam kalcam çünkü ben :(

bana hic cesaret ignesi vurmadilar cok rahattim belki ondandir tabi amaliyata girmek cesaret ister o onda vazgecebiliyorsun ben 5 sene once vazgecmistim ama oldum sonunda

Back
X