13 gitti 13 kaldi

nil999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
29
1
3
İstanbul
Merhaba herkese benim boyum 1.68 kilom bu sabah itibari ile 79.8.Diyete ilk kez gecen yaz basladim 93 kiloydum eylülde 90 kilo oldum sonra 2 kilo aldım ve 92 ile diyetisyene basladim ve 88 kilo iken diyetisyeni biraktim ama spor salonuna yazıldım.Dukan+spor ile 83 kiloya indim.Son bir aydir diyeti biraktim ama spor yaptim sonucta kilo almadim ama veremedim de.Daha sonra tekrar atak yaptim 81.5 kiloya indim.Su anda tekrar diyetteyim ama dukan yapmiyorum bıktım çünkü bugun bir hafta oldu ve sabah 79.8 cikti tartida.Hedefim 67 kilo olmak ama ilk hedef 75.Her gün buraya yediklerimi yazacağım,bakalim başarılı olabilecek miyim :)

Arkadaslar yazmayi unuttum ama sanirim cok cesitli diyetleri yapmaktan oldu artik cok az ve cok zor kilo verebiliyorum tabii bunda diyetten bikmis olmaminda etkisi büyük dile kolay 8 ay oldu arada aralar olsa dahi. Sok diyetler yapıp daha sonra koruma şeklinde devam etmek istiyorum ama sağlık açısından da bilemiyorum. İlk düşüncem bir hafta daha diyet ve spora devam etmek sonuca göre karar vereceğim.

Kimse yazmamis ama ben yazmaya devam edeceğim
Öğlen 1 dolu tabak zeytinyağlı taze fasulye
Simitten de küçük bir parça

Son düzenleme:
Ara 1 adet haşlanmış misir
Aksam 4 kucuk kofte 2 kasik z.fasulye coban salata
Ara karpuz ve yagsiz patlamış misir

Kimse yazmadigi icin buraya yazmayi bırakacağım zaten telefonda programa kaydediyorum yediklerimi
Bu sabah 78.8 çıktım bu yaz bitecek bu dert inşallah

Back
X