Evet haklisiniz sanirim en iyisi yarin gidip ne oldugunu ögrenmek4 gün geçince zaten kan testi yaptırmışsınız ve 0.35 çıkmış bu durumda hamilelik söz konusu olmaz ki
Tesekkur ederim hayirlisi hamile olan bir kac tanidigimdan bu sekilde agrilar duyunca umutlandim yarin tekrar baktirayim biBelki cidden adet için aprı vardır
Bilemeyiz
Kanına baktır bikaç gün sonra
Allah gönlüne göre versin
Mahvettin kız beni gece geceNe heyecanli yaaa, benim hic 2 gunden fazla gecikmedi. Umut etmek bile guzel bence.
Istiyorsaniz insallah gebesinizdir hayirlisiyla..
Kızlar merhabalar bir yıllık evliyim . Bu ay adetim tam 13 gun gecikti 4 gun gectiginde kan testi yaptim 0.35li bisey cikti . Tarlusal ilac kullanicaktim icim rahat etmedi sanki adet olucakmisim gi kasiklarima ara ara btar tarzda agri giriyor bazen tek tarafli oluyor istahimda acildi . Aslinda bir bebis istiyorum ama umutlanmakta istemyorum sizlerde boyle olan oldumu yardimci olursaniz sevinirim
Tesekkur ederim sizdede olacak gbi belirtiler oluyormuydu peki sanki adet olacakmisim gibi hih diyorum bugun olucam gene yok olmuyorum derken 13 gun oldu ...Eylül ayında ben de aynı durumu yaşadım, İstanbul'un en iyi özel hastanelerinden birinde bölüm Başkan'ı bugun yarın Regl olacaksınız, Dedi. Ve ben iki hafta sonra test yaptığımda + çizgisini gördüm. İlaç almayın, Türkiye'de satılıyor ise prdictor early alıp bakın. Hakkı'mızda hayırlısı olsun.
Ben aynı durumdaydım, üstelik her gün ped ile gezmekten alerji bile oldum :)))Tesekkur ederim sizdede olacak gbi belirtiler oluyormuydu peki sanki adet olacakmisim gibi hih diyorum bugun olucam gene yok olmuyorum derken 13 gun oldu ...
Hakkimizda hayrlisi olsun :)Ben aynı durumdaydım, üstelik her gün ped ile gezmekten alerji bile oldum :)))
Testi almanızı öneririm.
Tesekkur ederim hayirlisi hamile olan bir kac tanidigimdan bu sekilde agrilar duyunca umutlandim yarin tekrar baktirayim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?