- 17 Nisan 2012
- 30.402
- 65.363
- 598
Amin canim aminnnnnMahvettin kız beni gece geceRabbim tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Onu ornek gostermek onu kırmasın asla ama misk'te cok ıstıyorduNe heyecanli yaaa, benim hic 2 gunden fazla gecikmedi. Umut etmek bile guzel bence.
Istiyorsaniz insallah gebesinizdir hayirlisiyla..
Ben yaptım bebeği
Ben yaptım bebeği
Darısı basına inşallahh
Bır kac gune ogrenıcem ama test yapasım fılan yokOh maşallah yüzümde bi gülümseme Oluştu
Benimde bi kızım var 3,5 yaşı da eşim de çok istiyo spiral vardı iltihap dolayısıyla spiral çıkarıldı dk.Hapına başladım geçen hafta bu ay tabletim bitsin bi daha almıycam olana kadar cesaret toplamış olurum bende arada
Bır kac gune ogrenıcem ama test yapasım fılan yok
bır yanım korkuyor bır yanım ıstıyor
dıyorumkı olduysa olsun sonra korkarım fılan neme lazım
senın ıcınde hayırlısı olsun ama hap duzenı 1-2 ay bozuyor bılıyormusun
adet duzenınıde bozuyor dogrusu ben 6 ay kullandım ama epey etkıledı benı zaten kuruluk yaptıgı ıcın bırakmıstım ama adet gunlerım normalde 28 gunde olurken artık 26 gunde oluyorum meselaAynı durumdayız valla
Bi ya dan hayırlısı olsun diyorum bi yandan da ya olursa diye korkuyorum..
Hap düzeni bozuyor derken adet düzenini mi bozuyor bebek olmasını mı 1-2 ay geciktiriyo...
Hımm teşekkür ederim bilgi için ben geçen hafta başladım ilk tabletim Daha ve tekrar almayı düşünmüyorum bende adetim çok sık olur genelde hap bitene kadar devam sonra bırakıcam. Senin bi çocuğun vardı sanırım demi tam bilmiyorum konuyu ama eşin ikinci evliliğin miydi canımadet duzenınıde bozuyor dogrusu ben 6 ay kullandım ama epey etkıledı benı zaten kuruluk yaptıgı ıcın bırakmıstım ama adet gunlerım normalde 28 gunde olurken artık 26 gunde oluyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?