13 gun gecti :(

Benim son adetim 13 gün gecikmişti sonraki ay hamileydim .. Bilmiyorum söylenti mi ama rahim bebeğe hazırlanıyor gibi birşey var.
Siz bu ayı boş geçirmeyin derim :)

hic kan vermeye gerek yok bence ilk once evde test yapin varsa mutlaka cikar %99 dogruluk payi var evde yapilan testlerde. hamilelik olabilir de olmayabilirde. benim bi kere 30 gun gecmisti ama hamilelik yoktu, gec yumurtlama veya gec dollenme olmus olabilir. 4 gun gectiginde negatif ciktiysa demekki gec yumurtlaman soz konusu. batma ve kasik agrisi hamilelik belirtisi. Ben olsam simdiye 100 tane test yapmistim ne sabirlisin arkadasim :)

Anlattigin başıma geldi ve şuan hamileyim :) Benim adetim düzensizdir hatta 2 defa 6 ay adet olmadigimi bilirim. Yine adetim tahminen 10 gün geçtiğinde test yapmıştım 0.50 çıktı ama kafama gore söktürücü almak istemedim. Çünkü daha önce ablam hamileyken bilmeden tarlusal kullandı çok şükür yeğenime birşey olmadı ama düşebilir veya engelli olabilirdi... Ben de kadın doğumcuya muayene oldum kendi kendine adet olacak gibi görünüyorsun ilaç içme dedi. Adet görmezsen gelirsin o zaman ilaç veririz dedi. Ben adet olacağıma o kadar emin oldum ki normalde yapmayacağım ağır işleri bile yapıyordum. Tüm adet öncesi belirtiler de vardı özellikle kasıklarda sancı (bu sancı hala devam ediyor) psikolojik olarak hissedilen duygusallıklar(kamu spotu izlerken ağlamıştım) ve göğüslerde aşırı hassasiyet ve büyüme... Tam 3 hafta sonra 5buçuk haftalık hamile oldugumu öğrendim :) önce idrar testi pozitif gördüm sonra kan testi yaptırdım 13888 çıktı doktor bile şaşırdı.. Allah ol derse olur, inşallah senin de gonlundeki gibi olsun.. ama bu düzensizlik hep varsa hormon testi yaptirmani öneririm.

Cnm eger adetin hic gecmiyosa kan testi yaptir bi daha bn. Adetim iki gun gecmisti kanda cikmamisti tarlusal ictim bitti 10 gun oldu olmayinca idrar testi yapmistim cikmisti adet olucagim zmn hamile kalmisim sende de olabilir

bence gidip beta hcg baktırın. benim genelde düzensiz olur, o yüzden aklıma bile gelmemişti, laf olsun diye testi yaptım, meğer ordaymış kendisi. ama testte pozitifi gördükten sonra hastaneye gidip beta hcg de baktırdım, hatta onun sonucuna rağmen doktora da gidin ultrasonda kesesi falan bi görünsün. bazen değerler de yanlış çıkabiliyormuş, kesin sonucu size doktorunuz söyler muhtemelen.

13 gün gecikti ise bir kadın doğumcuya gidin bence, testler negatif sonuç veriyorsa geciktirmeden bir muayene olmak gerekebilir.

Benimde 1 hafta gecikti ama inan hiç test yapmadım.Hep bir ağrı vardı çünki.Tam son gün test aldım yapmak üzere iken adet oldum şaka gibiydi.Stresten olabiliyor bazen ama inşallah sizinki gebeliktendir.

benim adetimde 2 gün gecikti dün adet oldum ama ne düşünceler ne düşünceler geçen ayda 5 gün gecikmişti güya meğersem 33 günde 1 adet oluyormuşum
ay neyse Allah gönlüne göre versin 13 gün geçmiş sen hala duruyorsun

Ne heyecanli yaaa, benim hic 2 gunden fazla gecikmedi. Umut etmek bile guzel bence.
Istiyorsaniz insallah gebesinizdir hayirlisiyla..
Onu ornek gostermek onu kırmasın asla ama misk'te cok ıstıyordu
Allah nasıp ettı , inşallah en kısa zamanda Allah sizede nasip etsin gerçekten

Ben yaptım bebeği

Darısı basına inşallahh

Oh maşallah yüzümde bi gülümseme Oluştu

Benimde bi kızım var 3,5 yaşı da eşim de çok istiyo spiral vardı iltihap dolayısıyla spiral çıkarıldı dk.Hapına başladım geçen hafta bu ay tabletim bitsin bi daha almıycam olana kadar cesaret toplamış olurum bende arada

Bır kac gune ogrenıcem ama test yapasım fılan yok
bır yanım korkuyor bır yanım ıstıyor
dıyorumkı olduysa olsun sonra korkarım fılan neme lazım
senın ıcınde hayırlısı olsun ama hap duzenı 1-2 ay bozuyor bılıyormusun

Kızlar simdi beta hcg sonucum ckti sonuc 0.55 maalesef hamile degilim yani ama hayrlisi bakalim bidaki sefere verdgniz bilgiler icin cok tesekkur ederim :)

Aynı durumdayız valla
Bi ya dan hayırlısı olsun diyorum bi yandan da ya olursa diye korkuyorum..
Hap düzeni bozuyor derken adet düzenini mi bozuyor bebek olmasını mı 1-2 ay geciktiriyo...

Aynı durumdayız valla
Bi ya dan hayırlısı olsun diyorum bi yandan da ya olursa diye korkuyorum..
Hap düzeni bozuyor derken adet düzenini mi bozuyor bebek olmasını mı 1-2 ay geciktiriyo...
adet duzenınıde bozuyor dogrusu ben 6 ay kullandım ama epey etkıledı benı zaten kuruluk yaptıgı ıcın bırakmıstım ama adet gunlerım normalde 28 gunde olurken artık 26 gunde oluyorum mesela

adet duzenınıde bozuyor dogrusu ben 6 ay kullandım ama epey etkıledı benı zaten kuruluk yaptıgı ıcın bırakmıstım ama adet gunlerım normalde 28 gunde olurken artık 26 gunde oluyorum mesela
Hımm teşekkür ederim bilgi için ben geçen hafta başladım ilk tabletim Daha ve tekrar almayı düşünmüyorum bende adetim çok sık olur genelde hap bitene kadar devam sonra bırakıcam. Senin bi çocuğun vardı sanırım demi tam bilmiyorum konuyu ama eşin ikinci evliliğin miydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…