Slm kızlar ben 20 gün önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim suni sancı verildi bebek düştü sonrada temizleme işlemi yapıldı daha adet olmadım adet olana kadar korunuyorum bir bebek veya hamile görünce neler hissettiğimi allah bilir beni iyi edecek tek şey yeni bir hamilelik ama doktor 3 ay korun dedi ben o kadar beklemek istemiyorum bir yandan korkuyorum da var mı böyle bişey yaşayan ya da etrafında olan bana akıl verin ne yapayım korunmayı bırakıyım mı çok üzülüyorum bebeğim sürekli aklımda hayallerimizi düşünüp duruyorum
teşekkürler canım beni en iyi anlayanlardan olduğuna eminim sana da çok geçmiş olsun bende hep böyleyim eğer gitmeseydi şimdi böyle olacaktı şöyle yapacaktık modundayım daha allahım bize sabır versinöncelikle çok geçmiş olsun, seni kalbimden anlıyorum çünkü ben de Mart ayında 14 haftalık bebeğimi kaybettimEğer gitmeseydi şimdilerde doğuma gün sayıyor olacaktım.
Evet çok zor canım ama Allah daha kötüsünü göstermesin. Onlar melek oldu ve bizi bekleyecekler bir gün biz de yanlarına gideceğiz.
Benim doktorum da 3 ay korunma verdi. Zaten kürtaj sonrası kanama 10 gün kadar sürüyor, ondan sonra da en az bir regli bekle derim ben. her zamankinden farklı bir regli yaşadım ben ve neden beklemem gerektiğini anladım. Rahim büyümüştü sonuçta ve onun yeni bir bebeğe yuva olmak için kendine gelmesi önemli. senin de vücudunun toparlanması ve yeni bir bebeği besleyebilmek için güç, vitamin depolaması gerekli. 2 ay sık dişini, sonra doktoruna gidip bir kontrolden geç. her şey okeyse başla çalışmalara. Sana naçizane önerim böyle.
Ben iki aydan sonra başladım ama henüz bebiş yok. Umarım bu ay gelir annesini bulur :)
teşekkürler canım beni en iyi anlayanlardan olduğuna eminim sana da çok geçmiş olsun bende hep böyleyim eğer gitmeseydi şimdi böyle olacaktı şöyle yapacaktık modundayım daha allahım bize sabır versin
amin canım inşallah çok teşekkür ederim cevabın inşallah bu ay sende hayırlı haberler alırsınbu günler en zor günlerin sayılır canım ama yavaş yavaş daha iyi olacaksın. Böyle yazılmış böyle oldu. İnşallah kardeşleri en yakın zamanda gelir de sevince dönüşür tüm bu günler.
Ben de 8 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum iki ay korundum bebeğim olmadı hala bekliyorum Allah büyüktür tüm Bebek isteyenler için dua edelim
Merhaba canim cok gecmis olsun seni iyi anliyorum. Bende gecen yil bir düsük yaptim ve bu yil nisanda bir bebegimi daha kaybettim ikiside 10 haftalikti. Ilkinden sonra nerdeyse 7 ay bekledim cünkü kendimi hazir hissetmiyordum ve cok korkuyordum. Simdi ise yeniden denemeye basladik. Rabbim insallah bu sefer yüzüme güler. Kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman basla derim canim ben ikincisinde hamile kaldim ama o kadar cok korkuyodum ki ve ignede vermislerdi oda morelimi cok bozdu. Simdi ise kendimi daha iyi hissediyorum korkmayacam herseye hazirlikli olucam insallah. Hamileligin tadini cikarmaya bakcam. Bunada sükürler olsun.
Bi yandanda tabiki zor. Bende yarin memlekete gidecem bayrama hic istemiyorum merakli bakislara millet resmen önce karnima bakiyo sonra suratima. Soru sorup duruyolar etrafinda hep bebek hep hamileler. Nispet yapar gibi bide agizlarini burunlarini büke büke bana bakmalar. Hepsinin cenelerini yirtasim geliyor :) ben mi abartiyorum bilmiyorum ama insan ister istemez hassaslasiyor :) icimi baya döktüm kusura bakmayin hanimlar. Insallah Allah tez vakitte kucaklarimizi bos birakmaz :))
kızlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim allah hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin bugün kürtaj olalı 39 gün oldu hala adet olmadım yapışıklık olacak diye çok korkuyorum sizler kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuzAllah sabır versin
Ben de kaybettim.
Hiç tadım tuzum yok
canım sen kürtajdan kaç gün sonra adet olmuştun bugün kürtaj olalı 39 gün oldu hala adet olmadım benöncelikle çok geçmiş olsun, seni kalbimden anlıyorum çünkü ben de Mart ayında 14 haftalık bebeğimi kaybettimEğer gitmeseydi şimdilerde doğuma gün sayıyor olacaktım.
Evet çok zor canım ama Allah daha kötüsünü göstermesin. Onlar melek oldu ve bizi bekleyecekler bir gün biz de yanlarına gideceğiz.
Benim doktorum da 3 ay korunma verdi. Zaten kürtaj sonrası kanama 10 gün kadar sürüyor, ondan sonra da en az bir regli bekle derim ben. her zamankinden farklı bir regli yaşadım ben ve neden beklemem gerektiğini anladım. Rahim büyümüştü sonuçta ve onun yeni bir bebeğe yuva olmak için kendine gelmesi önemli. senin de vücudunun toparlanması ve yeni bir bebeği besleyebilmek için güç, vitamin depolaması gerekli. 2 ay sık dişini, sonra doktoruna gidip bir kontrolden geç. her şey okeyse başla çalışmalara. Sana naçizane önerim böyle.
Ben iki aydan sonra başladım ama henüz bebiş yok. Umarım bu ay gelir annesini bulur :)
bende normalde 30 günde bir oluyorum bugün 40. günüm yapışıklık olur tekrar çocuğum olmaz diye o kadar çok korkuyorum ki dediğin gibi stresten de olabilir pazartesiye randevu aldım umarım o zamana kadar olurumBen tam otuz gün sonra olmuştum belki stresten geç kalmıştır
Bende aynı şekilde suni sancı verilerek kürtaj oldum 9 haftalikti. Doktorum korunma suresine gerek yok dedi. Bayramdan sonraki hafta 40 gün tam dolmadan adet oldum ve bir kaç gün önce bitti. Ama ben mümkünse genetik testi yaptıracam. Doktorum yaptirmami istedi. Bir daha aynı acıları yasamamam için.Slm kızlar ben 20 gün önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim suni sancı verildi bebek düştü sonrada temizleme işlemi yapıldı daha adet olmadım adet olana kadar korunuyorum bir bebek veya hamile görünce neler hissettiğimi allah bilir beni iyi edecek tek şey yeni bir hamilelik ama doktor 3 ay korun dedi ben o kadar beklemek istemiyorum bir yandan korkuyorum da var mı böyle bişey yaşayan ya da etrafında olan bana akıl verin ne yapayım korunmayı bırakıyım mı çok üzülüyorum bebeğim sürekli aklımda hayallerimizi düşünüp duruyorum
Bende 2017 mart annesi olucaktim ama kısmet değilmiş. Herşey yolunda giderken kalp atışlarının olmadığıni görmek yıktı biraz. Allah kimseye yasatmasinlalecim başinsaolsun.
seni biliyorum nisan mayısta hamile kalmak isteyenler grubundaydik.
bebegini kaybettiğine çok üzüldüm bende bebegimi kaybetmişim geçen yıl. o aciyi çok iyi anliyorum
rabbim yeniden hamile kalmaya nasip etsin. çok zor bu aciyi biliyorum
başinsaolsun çok üzüldüm adina.. inş yine hamile kalirsin.. ben aciyi çok iyi biliyorum korkuyorum yine kaybedersem diye.Bende 2017 mart annesi olucaktim ama kısmet değilmiş. Herşey yolunda giderken kalp atışlarının olmadığıni görmek yıktı biraz. Allah kimseye yasatmasin
bende genetik testi yaptırmışım kan piırtlaşmam çikti.. igne kullaniyorum.Bende aynı şekilde suni sancı verilerek kürtaj oldum 9 haftalikti. Doktorum korunma suresine gerek yok dedi. Bayramdan sonraki hafta 40 gün tam dolmadan adet oldum ve bir kaç gün önce bitti. Ama ben mümkünse genetik testi yaptıracam. Doktorum yaptirmami istedi. Bir daha aynı acıları yasamamam için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?