- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
Haftaya inşallah gidebilirsem . Zeynep kamil de yaptırmak istiyorum. Ama 3 dusuk olmayınca yapmıyorlar dedi doktorum. Yaşından dolayı kolay hamile kalmadığı nı vs şöyle . Israr et yapsınlar dedi. Olmazsa özele gidicem. Siz nerde yaptırmıştinizbende genetik testi yaptırmışım kan piırtlaşmam çikti.. igne kullaniyorum.
mutlaka yaptır derim.
canım ne desek boş biliyorum allahım bize sabır versin en kısa zamanda yeniden hamiş kalmak nasip olsunSelam kızlar bende bugün öğrnedim 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim 7+4te kalbi durmuşyarın kürtaj olucam kendimi çok kötü hissediyorum
teşekkürler canım bende seni hatırladım bende çok üzgünüm lütfen bana dua et yeniden hamile kalmak nasip olsun 48gün oldu kürtaj olalı korundum hala adet olamadım kafayı yicem sağlıcakla al bebeğini kucağına inşalalhlalecim başinsaolsun.
seni biliyorum nisan mayısta hamile kalmak isteyenler grubundaydik.
bebegini kaybettiğine çok üzüldüm bende bebegimi kaybetmişim geçen yıl. o aciyi çok iyi anliyorum
rabbim yeniden hamile kalmaya nasip etsin. çok zor bu aciyi biliyorum
allah sabır versin bize canım benim 48gün oldu hala adet olamadım çok korkuyorum yapışıklık olacak diyeBende aynı şekilde suni sancı verilerek kürtaj oldum 9 haftalikti. Doktorum korunma suresine gerek yok dedi. Bayramdan sonraki hafta 40 gün tam dolmadan adet oldum ve bir kaç gün önce bitti. Ama ben mümkünse genetik testi yaptıracam. Doktorum yaptirmami istedi. Bir daha aynı acıları yasamamam için.
Doktorunuza danistiniz mi lale hanımallah sabır versin bize canım benim 48gün oldu hala adet olamadım çok korkuyorum yapışıklık olacak diye
pazartesi gittim 4cmlik kist oluşmuş adet söktürücü verdi daha tık yok adetin 3.günü gel kist gitmezse doğum kontrol hapı verecem dedi bende onu kullanmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorumDoktorunuza danistiniz mi lale hanım
soğan kürü denesene bi kisti temizliyormuş bi yerden okumşuum ihtitaplari temizliyo çok iyi oluyor. bide bişey vardi onu hatirlamiyorum bitki çayliydi.. geçmiş olsun doğum kontrol hapı kullanmayin.. hap kisir yapıyomuş tavsiye etmem.pazartesi gittim 4cmlik kist oluşmuş adet söktürücü verdi daha tık yok adetin 3.günü gel kist gitmezse doğum kontrol hapı verecem dedi bende onu kullanmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
ben bi defa kaybetmişim yaptırdımHaftaya inşallah gidebilirsem . Zeynep kamil de yaptırmak istiyorum. Ama 3 dusuk olmayınca yapmıyorlar dedi doktorum. Yaşından dolayı kolay hamile kalmadığı nı vs şöyle . Israr et yapsınlar dedi. Olmazsa özele gidicem. Siz nerde yaptırmıştiniz
Geçenlerde bi arkadaşım adet olamiyorum dedi. Sogan kuru yaptı. Bittikten sonra oldum dedi . Denemekte fayda varpazartesi gittim 4cmlik kist oluşmuş adet söktürücü verdi daha tık yok adetin 3.günü gel kist gitmezse doğum kontrol hapı verecem dedi bende onu kullanmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
evet soğan kürü çok iyi işe yariyoGeçenlerde bi arkadaşım adet olamiyorum dedi. Sogan kuru yaptı. Bittikten sonra oldum dedi . Denemekte fayda var
Benim doktorum hastane de yapılan patoloji raporu ile birlikte gitmemi istedi. Bakalım hayırlısıben bi defa kaybetmişim yaptırdım
eskişehir osmangazi ünv tıp fakültesinde yaptırdım. pırtlaşmam çikti igne verdi.
ama şu ki doktorun izini olmadan yaptırmıyolar doktorun ne testi yaptırmasi gerekiyosa kagit versin o zaman kabul ediyolar.
hayırlısı olsun yaptırin bence.Benim doktorum hastane de yapılan patoloji raporu ile birlikte gitmemi istedi. Bakalım hayırlısı
bugün soğan kürünede başladım çok stresliyim bir an önce adet olmak istiyorum artıksoğan kürü denesene bi kisti temizliyormuş bi yerden okumşuum ihtitaplari temizliyo çok iyi oluyor. bide bişey vardi onu hatirlamiyorum bitki çayliydi.. geçmiş olsun doğum kontrol hapı kullanmayin.. hap kisir yapıyomuş tavsiye etmem.
amin canım inşallah umarım senin bebişte iyidir 7.haftada git kalp atışınıda duyarsın banada dua et lütfenÇok zor bi durum. Umarım hayırlısı ve sağlıklısi yeniden olsun. Üzülmeyin derim bazı şeyler elimited değil maalesef. Bende ilk hamileligim de hergün düşecek korkusuyla geçirdim. Prematüre doğdu kızım. Şükür ki sagliklı şimdi. 2. 4 ay önce kaybettim ve şimdi tekrar hamileymisim 5 haftalik ama Dr gitmiyorum korkuyorum çünkü ama iyi olsun diye dua ediyorum. Sizinde olur inşallah
onuda denemeye başladım bugün bekliyorumGeçenlerde bi arkadaşım adet olamiyorum dedi. Sogan kuru yaptı. Bittikten sonra oldum dedi . Denemekte fayda var
bi günlük olmuyor hep içeceksin adetin gelince birakirsinonuda denemeye başladım bugün bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?