- 2 Eylül 2022
- 288
- 301
- 33
- Konu Sahibi Wanda Maximoff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum da kıza benziyor ama kesin değil dedi bazen kordon saklayabiliyormuş pipiyi dönme ihtimali ne kadar acabaBacak arası baya boş kız gibi bu minnoş
Benim oğlum ultrasonda 15. Haftada gösterdi bu şekilde bacak arasını ve baya doluydu iki hafta içinde bir değişim olur mu bilmem ama bu fotoğrafa göre kız![]()
Kordon bu kadar saklayabiliyor mu hiç bilmiyorumDoktorum da kıza benziyor ama kesin değil dedi bazen kordon saklayabiliyormuş pipiyi dönme ihtimali ne kadar acaba![]()
Doğumda bile dönüyo cinsiyet cidden kesin sonucu fetal dna verir ama o testtede cinsiyeti söylemek yasal değilmiş Türkiye'deKordon bu kadar saklayabiliyor mu hiç bilmiyorumbu fotoğrafta baya boş duruyor ama anlık açıdan da gözden kaçabiliyor tabii fetal dna olmadığı sürece cinsiyetin her zaman değişme ihtimali var detaylı ultrason haftasına dek tahminlere çok güvenmemek lazım benim arkadaşım 20. Haftaya kadar oğlu olacak sanıyordu kordonla pipi karışmış meğer detaylıda öğrendi gerçek cinsiyeti
Ben ultrasondan önce fetal dna ile öğrendim 13. HaftadaDoğumda bile dönüyo cinsiyet cidden kesin sonucu fetal dna verir ama o testtede cinsiyeti söylemek yasal değilmiş Türkiye'de![]()
Teşekkür ederimBen ultrasondan önce fetal dna ile öğrendim 13. Haftada
Doktorunuza söylüyor firmalar doktorunuzdan öğrenebiliyorsunuz biz öğrendik![]()
Ne zaman nerede yaptırdınız birde fiyat bilgisi verseniz?Ben ultrasondan önce fetal dna ile öğrendim 13. Haftada
Doktorunuza söylüyor firmalar doktorunuzdan öğrenebiliyorsunuz biz öğrendik![]()
Nisan ayında eurofins firmasına yaptırdım İstanbul da. Eve gelip evden aldılar kanımı… örnek Fransa’ya gitti 9 iş günü içinde de sonuç geldiNe zaman nerede yaptırdınız birde fiyat bilgisi verseniz?
Kız bence bebeğiniz benim 12.hafta bacak arası doluydu pipisi belli 14.haftada aynı şekilde dr erkek dediMerhabalar doktorum cinsiyet hakkında kesin bir şey söylemedi. Videoya çekmiştik tekrar izlerken aşağıdaki kareyi fark ettim bacak arası mı acaba tecrübeli olanlarınız yardım edebilir mi?![]()