H
hell
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hell
-
slm hell bende burdayim tatlim cok ozel bi duygu dilerim rabbim herkese nasip eder insallah saglikli hayirli hamilelik geciririz hepimiz ya bazen hareketlerini hissediyorum sanki yada bana oyle geliyo hissetmek istedigim icin ya ne guzelmis annelik zor ama guzel rabbim mahrum etmesin bu duygudan cektigimiz sikintilar gelip geciyo sukur bulantilarim bitti sayilir hic bitmeyecek sanmistim bakalim teyzesi 26 sinda kontrolumuz var nasip olursa cinsiyeti belli olacak ben kiz esim erkek istiyo hayirli saglikli olsunda ben raziyim ne olursa kib hell aeo hepinizslm kızlar bende 13 haftalık hamileyim aynı zamanlarda doguracagımız için paylaşacagımız çok şey var her ayı beraber yaşayalım görüşmek üzere
allah hepinizin bebegini korsun allaha emanet olun.. :CüvCüv: :1hug:
canım sağol bu tarz paylaşımlarla içim gerçekten rahatlıyor teşekkür ederim inanın beni rahatlatıyosunuz çok öptüm canım dr dönüşü bizi mutlaka haberdar et dualarım seninle
canim benim tebrik ederim ben 12 haftalikken 2 li test yapildi hersey yolunda sukur bu ayin sonundada cinsiyeti belli olacak nasip olursa onceki kontrolde bisey demedi erkek yada kiz diye aslinda biliyolarmis ama kesin bilgi vermek icin soylemiyolarmis Rabbim saglikli hayirli olsunda erkek kiz farketmez benim icime kiz doguya esimde erkek diyo bakalim ne olcak haber veririm sizede benim dr super ozele gidiyorum super ilgileniyolar valla dogumuda orda yapcam nasip olursa hepimize hayirli hamileliklerkızlar 2lı test için dr a gittim benim drum yoktu sonra başka bi dr a gittik ona durumu anlattım ultrsona girdik ve ne dedi bebiş haftasına yetişmiş :) 14 haftslık olmuşuz ve çok güzel inceledi dr amcamız herşey güzel gözüküo dedi ve %60 ihtimalle erkek miş bebiş:):) gerçi sağlıklı olsunlarda o yeter 2 hafta sonra kesinleşçek
canim benim tebrik ederim ben 12 haftalikken 2 li test yapildi hersey yolunda sukur bu ayin sonundada cinsiyeti belli olacak nasip olursa onceki kontrolde bisey demedi erkek yada kiz diye aslinda biliyolarmis ama kesin bilgi vermek icin soylemiyolarmis Rabbim saglikli hayirli olsunda erkek kiz farketmez benim icime kiz doguya esimde erkek diyo bakalim ne olcak haber veririm sizede benim dr super ozele gidiyorum super ilgileniyolar valla dogumuda orda yapcam nasip olursa hepimize hayirli hamilelikler
en son seni yanlış hatırlamıyorsam annelik duygusu diye bir topikte hatırlıyorum:)
ne zaman 13 haftalık olmuşun hayırlı olsun canım. alkisalkisalkis
bende dün dr a gittim uzun bir zamandan sonra bebeğimi gördüm:) bende 14+4 oldum bugün itibariyle herşeyimiz normalmiş Allahıma şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?