13 haftalıkken erkek bebek deyip kızı olan var mı?

mystory88ad

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
123
127
18
Merhaba arkadaşlar birçok konu açılmış bununla ilgili ama merak ediyorum
11+2 de %70 kız demişti dr. 12+2 de ikili testte hem kendi doktorum hem radyoloji doktoru kız dedi. 13+3 te başka doktora gittim bana kesin erkek olduğunu söyledi pipisini de gösterdi. 1 oğlum var kız olacak diye sevinmiştik tabiki Herşeyin önce sağlıklısı ve hayırlısı olsun. Eşim üzüldü biraz erkek deyinde çok kız istiyordu başka bebek düşünmüyoruz. Aynı durumu yaşayanlar vardır mutlaka cevaplarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar birçok konu açılmış bununla ilgili ama merak ediyorum
11+2 de %70 kız demişti dr. 12+2 de ikili testte hem kendi doktorum hem radyoloji doktoru kız dedi. 13+3 te başka doktora gittim bana kesin erkek olduğunu söyledi pipisini de gösterdi. 1 oğlum var kız olacak diye sevinmiştik tabiki Herşeyin önce sağlıklısı ve hayırlısı olsun. Eşim üzüldü biraz erkek deyinde çok kız istiyordu başka bebek düşünmüyoruz. Aynı durumu yaşayanlar vardır mutlaka cevaplarınızı bekliyorum
Bizim doktor baya bi cahildi. 12. Haftada erkek dedi 16. Haftada daha iyi bir doktora gittik %99 kız olacağını öğrenmiştik. Sonra kendisine de gittik kız dedi. İnşallah kızdır sizinki de bir erkek bir kız iyi olur

Bizim doktor baya bi cahildi. 12. Haftada erkek dedi 16. Haftada daha iyi bir doktora gittik %99 kız olacağını öğrenmiştik. Sonra kendisine de gittik kız dedi. İnşallah kızdır sizinki de bir erkek bir kız iyi olur
Bugün gittim 2. Oğlum geliyor pipisini net gördük kesin dedi artık değişmez

Ramzi teorisine göre kese içinde bebek sağda ise kız solda erkek soldaydı (erkek)
12 haftada nub teorisine göre paralel di nub çıkıntısı (kız)
Yüzük testinde Yüzük yuvarlak halka yapıyordu (kız)
Bıçak makas testinde makasa oturdum (kiz)
Karbonat ve idrar testi köpürmedi (kız)
Çin takvimi kendi yaşıma göre erkek çin yaşıma göre kız çıkıyordu
Parmağına iğne batırıp 1 damla kanı yarım bardak suya damlat dağılır sa kız dağılmadan dibe çökerse erkek benim dağıldı (kız)
Mide bulantısı çok olursa kız az olursa erkek benim bulantim olmadı (erkek)
Yerleşme kanaması olursa kız olmazsa erkek benim 9 haftaya kadar kahverengi akıntı oldu (kiz)
Sonuç olarak oğlum olacak arkadaşlar 🥰

Ramzi teorisine göre kese içinde bebek sağda ise kız solda erkek soldaydı (erkek)
Parmağına iğne batırıp 1 damla kanı yarım bardak suya damlat dağılır sa kız dağılmadan dibe çökerse erkek benim dağıldı (kız)
Yerleşme kanaması olursa kız olmazsa erkek benim 9 haftaya kadar kahverengi akıntı oldu (kiz)
Birtek Ramzi tuttu yani

Canım bence bulantı kız, Erkek bebek farketmiyor benim kızım da bulantım yok denecek kadar azdı ama oğluma hamileyken mahvoldum bulantıdan dolayı, gönlünüzden ne geçiyorsa Allah nasip etsinler inşallah

Back
X