Merhaba, hayırlı olsun. Süreciniz nasıl geçti bilgi verir misiniz? Mesela adetin kaçıncı günü ne içtiniz atındınız? Adetin kaçıncı günü toplama ve transfer yapıldı? Nerede yaptırdınız?Selamlar kızlar dün yani 13 kasımda transferim yapıldı.
30 yaş ilk tüp bebek denemesi 5aa 5.günembriyo tekli transfer oldum.
Bu süreç nasıl geçecek sohbet edelim ağrı sızınız var mı hissiyatlınız nasıl ?
Benim belim çok ağrıyor neden ise bilemedim.
Yapay zekaya sorun ya da internette araştırın tutunmayı arttıran yiyecekler desteklemeniz lazım bu süreçte.. antioksidan besinler tüketmeyin kahve vs gibi. Vücut bu süreçte bebeği yabancı madde algılıyor dışarı atmaya çalışıyor siz elinizden geleni yapın gerisi rabbimin takdiriamin inşallahteşekkür ederim tavsiye için hemen şimdi elime bir havuç aldım vallahi bilmiyordum
Memorıallde yapıldı.
yorucu bir süreçti. Bana gonalf iğne kullandırıldı sonra toplama işlemi yapıldı rahim hazırlığı süresinde ise estrofem folidoce ve d vitamini verildi.daha sonrasında transfere 4 gün kala bunlara ek olarak progestan tablet ve progestandex iğne başlatıldı. Yumurta toplamadan 2 adet sonra transferi uygun gördü doktorumuz. 8 adet embriyo oluştu 5.güne 6 adet aa embriyo oldu ve donduruldu dünde tekli transfer oldu.
Sizin durum nedir yeni mi başlayacak
Merhaba bende memorialde Şafak hocada tedavi görüyorum. İkinci adeti beklemiştik adet oldum ve zoladex iğne yapıldı. Size de yapılmış mıydıMemorıallde yapıldı.
yorucu bir süreçti. Bana gonalf iğne kullandırıldı sonra toplama işlemi yapıldı rahim hazırlığı süresinde ise estrofem folidoce ve d vitamini verildi.daha sonrasında transfere 4 gün kala bunlara ek olarak progestan tablet ve progestandex iğne başlatıldı. Yumurta toplamadan 2 adet sonra transferi uygun gördü doktorumuz. 8 adet embriyo oluştu 5.güne 6 adet aa embriyo oldu ve donduruldu dünde tekli transfer oldu.
Sizin durum nedir yeni mi başlayacaksın.
Progestan fitil de yapıyor agri cnmSelamlar kızlar dün yani 13 kasımda transferim yapıldı.
30 yaş ilk tüp bebek denemesi 5aa 5.günembriyo tekli transfer oldum.
Bu süreç nasıl geçecek sohbet edelim ağrı sızınız var mı hissiyatlınız nasıl ?
Benim belim çok ağrıyor neden ise bilemedim.
Benim tedavim de Bahçelievler memorial de şuan da transfer olcam bende haftayaİnşallah teşekkür ederim sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?