• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Kasım transferi olanlar toplaşın 😍

flovvers

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
21
3
286
30
Selamlar kızlar dün yani 13 kasımda transferim yapıldı.
30 yaş ilk tüp bebek denemesi 5aa 5.günembriyo tekli transfer oldum.
Bu süreç nasıl geçecek sohbet edelim ağrı sızınız var mı hissiyatlınız nasıl ?
Benim belim çok ağrıyor neden ise bilemedim.

Merhaba, hayırlı olsun. Süreciniz nasıl geçti bilgi verir misiniz? Mesela adetin kaçıncı günü ne içtiniz atındınız? Adetin kaçıncı günü toplama ve transfer yapıldı? Nerede yaptırdınız?

Memorıallde yapıldı.
yorucu bir süreçti. Bana gonalf iğne kullandırıldı sonra toplama işlemi yapıldı rahim hazırlığı süresinde ise estrofem folidoce ve d vitamini verildi.daha sonrasında transfere 4 gün kala bunlara ek olarak progestan tablet ve progestandex iğne başlatıldı. Yumurta toplamadan 2 adet sonra transferi uygun gördü doktorumuz. 8 adet embriyo oluştu 5.güne 6 adet aa embriyo oldu ve donduruldu dünde tekli transfer oldu.
Sizin durum nedir yeni mi başlayacaksın.

Bu süreçte tutunmayı arttıracak besinler tüketin havuç suyu kuzu eti gibi inşallah sağlıkla sizinle olsun bebişleriniz 🩷

amin inşallah 🙏 teşekkür ederim tavsiye için hemen şimdi elime bir havuç aldım vallahi bilmiyordum 😀

amin inşallah 🙏 teşekkür ederim tavsiye için hemen şimdi elime bir havuç aldım vallahi bilmiyordum 😀
Yapay zekaya sorun ya da internette araştırın tutunmayı arttıran yiyecekler desteklemeniz lazım bu süreçte.. antioksidan besinler tüketmeyin kahve vs gibi. Vücut bu süreçte bebeği yabancı madde algılıyor dışarı atmaya çalışıyor siz elinizden geleni yapın gerisi rabbimin takdiri 🤍 ben her gün portakal havuç elma suyu içiyordum, kabız olmayın kefir hoşaf tüketin, özellikle küçük baş hayvan etti yiyin her gün yiyin inşallah sizinle olur bebişiniz 💜💜💜

Memorıallde yapıldı.
yorucu bir süreçti. Bana gonalf iğne kullandırıldı sonra toplama işlemi yapıldı rahim hazırlığı süresinde ise estrofem folidoce ve d vitamini verildi.daha sonrasında transfere 4 gün kala bunlara ek olarak progestan tablet ve progestandex iğne başlatıldı. Yumurta toplamadan 2 adet sonra transferi uygun gördü doktorumuz. 8 adet embriyo oluştu 5.güne 6 adet aa embriyo oldu ve donduruldu dünde tekli transfer oldu.
Sizin durum nedir yeni mi başlayacak

Memorıallde yapıldı.
Sizin durum nedir yeni mi başlayacaksın.
Merhaba bende memorialde Şafak hocada tedavi görüyorum. İkinci adeti beklemiştik adet oldum ve zoladex iğne yapıldı. Size de yapılmış mıydı

2.adette transfer hazırlığı yapacağız diye düşündüm ama dediğim gibi iğne yapıldı. 10 gün sonra tekrar gideceğim o zaman transfer hazırlığına geçeriz diye düşünüyorum

Progestan fitil de yapıyor agri cnm

Progestanı sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olarak yazdı bana ondan mı ağrı oluyor ki fazla olduğu için mi

Back
X