- 21 Haziran 2018
- 291
- 518
- 53
- 43
- Konu Sahibi Esrapembeli
-
Teşekküler , sizin transferinizde hayırlı olsunMerhabatedaviniz hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel sonuçlanır Bende dün transfer oldum
Aminn inşallahBeenn de varim 13 subatta transfer olanAllah hepimizin kucagini bos birakmasin insallah kavuşuruz
Insaalllhh hepimizin hayirli olsun cok heyecanli beklemek herzaman su gibi akan zaman gecmiyor sankiAminn inşallahhayırlı olsun transferiniz
Evet ya birde Ailem eşim falan hasta moduna soktular beni sürekli yatıyorum oturuyorum hiç geçmiyor zaman siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor zamanInsaalllhh hepimizin hayirli olsun cok heyecanli beklemek herzaman su gibi akan zaman gecmiyor sanki
Ben de yatiyorum simdilik jel uygulayinca mecbur 30 dakika yurumek zorundayımEvet ya birde Ailem eşim falan hasta moduna soktular beni sürekli yatıyorum oturuyorum hiç geçmiyor zaman siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor zaman
Evet 5. Gün 2 adet , sizin?Sizinkiler 5.gün galiba diğer topikte yazmışsınız
Amin hayırlısıyla inşallah 2 gün geçti bileBeenn de varim 13 subatta transfer olanAllah hepimizin kucagini bos birakmasin insallah kavuşuruz
Cok sukur gectiAmin hayırlısıyla inşallah 2 gün geçti bile
Bende annemde kalıyorum, bırakmıyorEvet ya birde Ailem eşim falan hasta moduna soktular beni sürekli yatıyorum oturuyorum hiç geçmiyor zaman siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor zaman
Annemdeyim, yatmam konusunda ısrarcıCok sukur gectigeriye 8 gub kaldi nasil gecicek surekli uzaniyor musun
Kacirdigim dizileri izliyorumForumlarda geziniyorum, youtube da , vakit geçirmeye çalışıyorum. Siz neler yspıyorsunuz?
Igne ilac hangilerini kullanıyorsunAnnemdeyim, yatmam konusunda ısrarcı, yatıyorum bende , zaman geçmiyor
Igne ilac hangilerini kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?