- 3 Ocak 2020
- 124
- 55
- 13
- 32
- Konu Sahibi Esrapembeli
-
Sizinki 5. Gün değil miydi daha erken de yapabilirsiniz sanki ben dayanamam o kadar ya12. Gün kan tatlişi vericem 10. Gün de erken idrar testi yapıcam , heyecana gerek yok
Evet 5. Gün , önceki iki denemede dayanamadım yaptım , ikisinde de pozitifi gördüm sonrası hüsran yaşadım, pozitifi görmek tabiki önemli ama önemli olan gebeliğin sağlıklı ilerlemesi. İnşallah görürüz pozitifi ve inşallah sağlıkla gelişir büyürler.Sizinki 5. Gün değil miydi daha erken de yapabilirsiniz sanki ben dayanamam o kadar ya
Hayırlı olsun , sımsıkı tutunsun bebişiniz inşallahkızlar bende 12 subatta transfer oldum.. 5. gun dondurulmuş emrıyoydu.. bir belirti yasıyor musunuz? benım ara ara bel ve kasık agrım oluyor bırde cumadan berı gogus uçlarım hafıf hafıf acıyor.. sızde boyle bı belırtı varmı
kızlar bende 12 subatta transfer oldum.. 5. gun dondurulmuş emrıyoydu.. bir belirti yasıyor musunuz? benım ara ara bel ve kasık agrım oluyor bırde cumadan berı gogus uçlarım hafıf hafıf acıyor.. sızde boyle bı belırtı varmı
Hayırlı olsun , sımsıkı tutunsun bebişiniz inşallah
Sizdeki belirtiler bendede var, kullandığımız hormon ilaçları bedenimizi hamileliğe hazırladığı için bedenimiz kendini hamile zannediyor. Bebişler çok küçük onların salgıladıgı hcg hormonu belirli seviyeye çıktığında gerçek belirtiler başlıyor.♥
Hayırlısı olsun hepimiz içininsallah dediginiz gibidir ama ben jel disinda baska birsey kullanmiyirum dogal siklus benim. Hayirlisiyla olur insallah pozitifi goruruzBen hic hamilelik yasamaidm nasik birsey hicbi bilgin yok
kendimi soyle telkin ediyorum amhinda yumurtanda hicbisi yok olmamasi icin sebep yok diyorum kebdi kendime.. benim dogal yolla olmadi cunku tuplerimin sekli bozukmus yani Yumurtaliga Bakmiyirmus yonu bide rahim t seklinde ama rahimin t seklinde olmasi hamile kalmaya engel degil doktorum.. tuplerde sorun varmis.. siz neden tup yaptirdiniz? İnsallah bebislerimiz bizimledir
Söylemesi bile çok güzelArkadaşlar , nette tüp bebek haftası hesaplama diye bir şey var 13 şubat blast yazdım , 3 hafta 1 gün lük hamilesiniz yazdı. Bebişim tutunduysa tabiAmin
Hayır olsun insallah bebislerimiz tutunsun insalllahhh annişlerineHamiş arkadaşlarım 4. Güne girdik hayırlı olsun♥
Hayırlısı olsun hepimiz için. Benim eşimin azosipermisi vardı, ameliyatla canlı siperm aldılar dondurduk. Benim miyom vardı onu aldırdım sonrasında tüp bebek denemeleri, bu 3. Denemem . Allah isteyen herkese bebek nasib etsin sağlıkla inşallah ♥
Amin, hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeinşallah bu son denemeniz olur ve bebişinizi hayırlısıyla sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallahinan beklemek cok daha zor ya psikolojimin hiç iyi olmadığını hissediyorum sankı
Amin, hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Evet beklemek çok zor
Ama pozitif düşünmeye devam
Önce pozitifi görücez sonra kese sonra kalp atışı ... hepsi peş peşe gelsin inşallah ..♥
Allah bebek hasreti çeken tüm annelerin kucaklarını boş bırakmasın, tez vakitte kavuştursun sağlıklaAmin
Az kaldi yaKızlar merhaba,
Ve bu gün 5. GünHayırlısıyla geçirelim bu günüde
♥
Var mi gelisme biseyler hiisediyor musunKızlar merhaba,
Ve bu gün 5. GünHayırlısıyla geçirelim bu günüde
♥
Belirti arama daha cok yeniyiz normal hamile olanlar bile 1 ay sonra anliyorlarZaman ilerledikçe tutmadığını içimde bişey olmadığını hissediyorum ben çünkü hiç ama hiç bi belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?