13 şubat 2020 transfer olup gün sayanlar

Sizinki 5. Gün değil miydi daha erken de yapabilirsiniz sanki ben dayanamam o kadar ya
Evet 5. Gün , önceki iki denemede dayanamadım yaptım , ikisinde de pozitifi gördüm sonrası hüsran yaşadım, pozitifi görmek tabiki önemli ama önemli olan gebeliğin sağlıklı ilerlemesi. İnşallah görürüz pozitifi ve inşallah sağlıkla gelişir büyürler.

kızlar bende 12 subatta transfer oldum.. 5. gun dondurulmuş emrıyoydu.. bir belirti yasıyor musunuz? benım ara ara bel ve kasık agrım oluyor bırde cumadan berı gogus uçlarım hafıf hafıf acıyor.. sızde boyle bı belırtı varmı

Hayırlı olsun , sımsıkı tutunsun bebişiniz inşallah
Sizdeki belirtiler bendede var, kullandığımız hormon ilaçları bedenimizi hamileliğe hazırladığı için bedenimiz kendini hamile zannediyor. Bebişler çok küçük onların salgıladıgı hcg hormonu belirli seviyeye çıktığında gerçek belirtiler başlıyor.

insallah dediginiz gibidir ama ben jel disinda baska birsey kullanmiyirum dogal siklus benim. Hayirlisiyla olur insallah pozitifi goruruz Ben hic hamilelik yasamaidm nasik birsey hicbi bilgin yok
kendimi soyle telkin ediyorum amhinda yumurtanda hicbisi yok olmamasi icin sebep yok diyorum kebdi kendime.. benim dogal yolla olmadi cunku tuplerimin sekli bozukmus yani Yumurtaliga Bakmiyirmus yonu bide rahim t seklinde ama rahimin t seklinde olmasi hamile kalmaya engel degil doktorum.. tuplerde sorun varmis.. siz neden tup yaptirdiniz? İnsallah bebislerimiz bizimledir

Hayırlısı olsun hepimiz için. Benim eşimin azosipermisi vardı, ameliyatla canlı siperm aldılar dondurduk. Benim miyom vardı onu aldırdım sonrasında tüp bebek denemeleri, bu 3. Denemem . Allah isteyen herkese bebek nasib etsin sağlıkla inşallah

Arkadaşlar , nette tüp bebek haftası hesaplama diye bir şey var 13 şubat blast yazdım , 3 hafta 1 gün lük hamilesiniz yazdı. Bebişim tutunduysa tabi Amin

inşallah bu son denemeniz olur ve bebişinizi hayırlısıyla sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah inan beklemek cok daha zor ya psikolojimin hiç iyi olmadığını hissediyorum sankı

inşallah bu son denemeniz olur ve bebişinizi hayırlısıyla sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah inan beklemek cok daha zor ya psikolojimin hiç iyi olmadığını hissediyorum sankı
Amin, hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Evet beklemek çok zor
Ama pozitif düşünmeye devam
Önce pozitifi görücez sonra kese sonra kalp atışı ... hepsi peş peşe gelsin inşallah ..
Allah bebek hasreti çeken tüm annelerin kucaklarını boş bırakmasın, tez vakitte kavuştursun sağlıkla Amin

guzel sozlerin ve dileklerin icin cok tesekkurler İnsallah bu hafta zaman cabucak gecer

Zaman ilerledikçe tutmadığını içimde bişey olmadığını hissediyorum ben çünkü hiç ama hiç bi belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…