- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Esrapembeli
-
Nerde yaptirdin ? Alismislardir bizim gibi gunde kac kisiyle ugrasiyorlsr kim bilirdoktorlar çok mu rahat sorun bendemi bilmiyorum. Bi test yaptır bakalım neye ihtiyacım var dimi! Para kazanan iş yerleri olarak görüyorlar, biz umurlarında değiliz maddi manevi bence
eurofertil bu 3. Aynı yerde. Aslında 2. Denemeden sonra orayı bıraktım Mustafa Acet e gittim. Adam beni ameliyat etti rahminde yapışıklıklar var kaçkere denersen dene tutmaz düşürürsün dedi can evimden vurduNerde yaptirdin ? Alismislardir bizim gibi gunde kac kisiyle ugrasiyorlsr kim bilir
Neler olmus oyle ya Allahindan bulsun o doktor ... umut tacirleri resmem zehir olsun o para .Euro
eurofertil bu 3. Aynı yerde. Aslında 2. Denemeden sonra orayı bıraktım Mustafa Acet e gittim. Adam beni ameliyat etti rahminde yapışıklıklar var kaçkere denersen dene tutmaz düşürürsün dedi can evimden vurdu. Ameliyat etti 19,500₺ , tedavi parası aldı 9000₺ , muayene ücreti , tahliller, ilaçlar , kaybettiğim zaman, umutlarım, transferi yapmadan yurt dışına kaçtı . Bende blastları tekrar Eurofertil e getirdim tekrar para verdim transfer oldum. Çok madırum her türlü . Ama hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alıcam inşallah, hepsini unutucam. Allahın izniyle ♥
Benim eşim azosipermi, ameliyatla canlı sperm aldılar. Gerektikçe ordan kullanıyoruz . Normalde benim bir sorunum yoktu, miyom 5,5 cm )dışında tedavilere başlamadan sezaryanla aldılar , ilk ameliyatımı öyle oldum, sonra kürtaj, sonra yapışıklık ameliyatı. Allahtan sorunum yoktu olsaydı daha başıma neler gelirdi bilmiyorumNeler olmus oyle ya Allahindan bulsun o doktor ... umut tacirleri resmem zehir olsun o para .
Insalllaaahhhhhh bu sefer tutar ugrastirmazsorun var miydi
Insalllaahhhhhh insalllaaahhhh bizim sinavimiz ds boyle yine de cok şükür her halimize Rabim elden ayaktan kesmesin kimseye muhtac eylemesin bizleri. Benim de yumurts rezervim dusuktuBenim eşim azosipermi, ameliyatla canlı sperm aldılar. Gerektikçe ordan kullanıyoruz . Normalde benim bir sorunum yoktu, miyom 5,5 cm )dışında tedavilere başlamadan sezaryanla aldılar , ilk ameliyatımı öyle oldum, sonra kürtaj, sonra yapışıklık ameliyatı. Allahtan sorunum yoktu olsaydı daha başıma neler gelirdi bilmiyorum. Allah beterinden korusun ne yapayım maddi manevi canımızı teslim ediyoruz . Allah kalbimizi görsün yardımcımız olsun ♥
Allah yardımcı olsun, hepimize. İnşallah bebişlerimiz bizi seçecek bu seferInsalllaahhhhhh insalllaaahhhh bizim sinavimiz ds boyle yine de cok şükür her halimize Rabim elden ayaktan kesmesin kimseye muhtac eylemesin bizleri. Benim de yumurts rezervim dusuktu
Insallahhhh insallahh ikisi de saglikla gelissin tutunsunlar bizlereAllah yardımcı olsun, hepimize. İnşallah bebişlerimiz bizi seçecek bu sefer♥
Ya bende kan sulandırıcı filan yok crinone jel prolutex iğne esrtrofem hap birde folik asitIgne ilac hangilerini kullanıyorsun
Euro
eurofertil bu 3. Aynı yerde. Aslında 2. Denemeden sonra orayı bıraktım Mustafa Acet e gittim. Adam beni ameliyat etti rahminde yapışıklıklar var kaçkere denersen dene tutmaz düşürürsün dedi can evimden vurdu. Ameliyat etti 19,500₺ , tedavi parası aldı 9000₺ , muayene ücreti , tahliller, ilaçlar , kaybettiğim zaman, umutlarım, transferi yapmadan yurt dışına
Ne biçim doktor öyle o ya inşallah bu sefer olur da yaşadıklarınızı unutursunuz inşallah
Estrofem ne ise yariyorYa bende kan sulandırıcı filan yok crinone jel prolutex iğne esrtrofem hap birde folik asit
Bi hormon içeriyor gebeliği kolaylaştıran bebeğin tutunması ile ilgiliEstrofem ne ise yariyor
Insallah bebeklerimiz icerde rahattirlarBi hormon içeriyor gebeliği kolaylaştıran bebeğin tutunması ile ilgili
İnşallahhInsallah bebeklerimiz icerde rahattirlarinsallah tutunur bebeklerin.
Ne zaman test yapacaksınız3. Gün bitti sayılır
12. Gün kan tatlişi vericem 10. Gün de erken idrar testi yapıcam , heyecana gerek yokNe zaman test yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?