13 şubat 2020 transfer olup gün sayanlar

Ben de crione jel her gun 2 kere
Enox gunde 1 kere gobekten
Progestan her gun totodan
Folattro folik asit
Corasprin
Alfoxil kutu bitene kadar dedi

doktorlar çok mu rahat sorun bendemi bilmiyorum. Bi test yaptır bakalım neye ihtiyacım var dimi! Para kazanan iş yerleri olarak görüyorlar, biz umurlarında değiliz maddi manevi bence

doktorlar çok mu rahat sorun bendemi bilmiyorum. Bi test yaptır bakalım neye ihtiyacım var dimi! Para kazanan iş yerleri olarak görüyorlar, biz umurlarında değiliz maddi manevi bence
Nerde yaptirdin ? Alismislardir bizim gibi gunde kac kisiyle ugrasiyorlsr kim bilir

Euro
Nerde yaptirdin ? Alismislardir bizim gibi gunde kac kisiyle ugrasiyorlsr kim bilir
eurofertil bu 3. Aynı yerde. Aslında 2. Denemeden sonra orayı bıraktım Mustafa Acet e gittim. Adam beni ameliyat etti rahminde yapışıklıklar var kaçkere denersen dene tutmaz düşürürsün dedi can evimden vurdu . Ameliyat etti 19,500₺ , tedavi parası aldı 9000₺ , muayene ücreti , tahliller, ilaçlar , kaybettiğim zaman, umutlarım, transferi yapmadan yurt dışına kaçtı . Bende blastları tekrar Eurofertil e getirdim tekrar para verdim transfer oldum. Çok madırum her türlü . Ama hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alıcam inşallah, hepsini unutucam. Allahın izniyle

Neler olmus oyle ya Allahindan bulsun o doktor ... umut tacirleri resmem zehir olsun o para .
Insalllaaahhhhhh bu sefer tutar ugrastirmaz sorun var miydi

Neler olmus oyle ya Allahindan bulsun o doktor ... umut tacirleri resmem zehir olsun o para .
Insalllaaahhhhhh bu sefer tutar ugrastirmaz sorun var miydi
Benim eşim azosipermi, ameliyatla canlı sperm aldılar. Gerektikçe ordan kullanıyoruz . Normalde benim bir sorunum yoktu, miyom 5,5 cm )dışında tedavilere başlamadan sezaryanla aldılar , ilk ameliyatımı öyle oldum, sonra kürtaj, sonra yapışıklık ameliyatı. Allahtan sorunum yoktu olsaydı daha başıma neler gelirdi bilmiyorum . Allah beterinden korusun ne yapayım maddi manevi canımızı teslim ediyoruz . Allah kalbimizi görsün yardımcımız olsun

Insalllaahhhhhh insalllaaahhhh bizim sinavimiz ds boyle yine de cok şükür her halimize Rabim elden ayaktan kesmesin kimseye muhtac eylemesin bizleri. Benim de yumurts rezervim dusuktu

Ne biçim doktor öyle o ya inşallah bu sefer olur da yaşadıklarınızı unutursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…