13 şubat 2020 transfer olup gün sayanlar

Ben 7. Günde idrarda pozitifi görmüştüm akşamında pembemsi kanamam olmuştu..
Sabah doktora gittim , acil doğuma girmiş öğlen 13:00 gibi muayeneye girdim. Karından baktı bir yorum yapmadı, kan ver bir hcg ne bakalım sonrasında takibine bakalım dedi.ilaçlarımı Tüp bebek merkezinde arayıp dozlarını arttırdılar. 8. Günkü hcg sonucum 420 sevindim rahatladım bir an ama sonra önceki denemelerim aklıma geldi çok sevinemedim. Korkuyorum bunu da kaybetmekten 😞. Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum illa olsun demiyorum. Ama çok istiyorum bebeğimi kucağıma almayı.
Allah hepimizin kalbine göre versin, çok aratmasın , ağlatmasın, kucakları boş bırakmasın ve hayırlısını nasibetsin ...Aminnn ... 🙏🏻🥰🌈👶🏻😘
Rabbim bekleyislerimizin sonunu hayra ulastirsin insallah 🤗 karindan bakinca neden goremedi ki değerin masalllah guzel .Allahim hepimize dayaanma gucu versin insallah :dua:hepimiz cok istiyoruz canimmm ya vallaja Allah dusmanima vermesin

Dondurulmus muydu yoksa taze miydi embriyon ?
Dondurulmuş 2 adet blast . 5AA - 4AA
Bunların çok farkettiğini düşünmüyorum, Allah ol deyince hepsi oluyor . Ben buna inanıyorum. Çok duydum düşük kalite embrioyla bebeğini kucağına alanı. Benim önceki 4 tane de iyi kalite idi bak hepsi düştü gitti. Hayırlısı Olsun 🙏🏻🥰😘

Dondurulmuş 2 adet blast . 5AA - 4AA
Bunların çok farkettiğini düşünmüyorum, Allah ol deyince hepsi oluyor . Ben buna inanıyorum. Çok duydum düşük kalite embrioyla bebeğini kucağına alanı. Benim önceki 4 tane de iyi kalite idi bak hepsi düştü gitti. Hayırlısı Olsun 🙏🏻🥰😘
Hayirlisi olsun insalllaahhh tutunur annesine insallah 😍🤗🤗 dondurulmuslarda beta daha mi yuksek cikiyor ya genelde herkesin dondurulmus idrar testleri ile kan degerleri daha cabuk cikiyor. Benim taze transferdi 2 tane ama idrarda inatla cikmiyor😂

Hayirlisi olsun insalllaahhh tutunur annesine insallah 😍🤗🤗 dondurulmuslarda beta daha mi yuksek cikiyor ya genelde herkesin dondurulmus idrar testleri ile kan degerleri daha cabuk cikiyor. Benim taze transferdi 2 tane ama idrarda inatla cikmiyor😂
Dondurulmuş dondurulmamış aynı diye biliyorum. Bence tutunmayla ilgisi olabilir kimi geç tutunuyor sanırım 🙏🏻🥰😘👶🏻🌈♥️

Canım çok sevindim bebişin seninle gibi duruyor.❤🤗 era yaptırdığımızda konuşmuştuk Era sonrası pozitif alanlar umut oluyor bana da 🤗🤗
Carsamba test gunum cnm,degisir sonuc diye cok korkuyorum.
Sabah koyu cikiyor ama gun icinde yapinca cok silik anlamadim.

Carsamba test gunum cnm,degisir sonuc diye cok korkuyorum.
Sabah koyu cikiyor ama gun icinde yapinca cok silik anlamadim.
Kuzum öyle oluyor ki zafen o yüzden sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor gün için de su içtiğimizden idrar konsantre olmadığından öyle oluyormuş 🤗

Kuzum öyle oluyor ki zafen o yüzden sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor gün için de su içtiğimizden idrar konsantre olmadığından öyle oluyormuş 🤗
Insallah oyledir cnm ,cok moralim bozuldu 🤔sabah bi olsun hemen yenisini yapacagim .
Bu arada eraya gore transfer yapildi ,3.gun ebriyosu oldugu icin 88 saat sonra transfer oldu

Transferiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almak nasib olsun bebişlerinizi 🙏🏻🥰😘🌈👶🏻👶🏻
Benim eşimde azosipermi vardı. O sebepten tüp bebek maceramız başladı.
Allah isteyen her kadının kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun ... Amin... 🙏🏻🥰🌈👶🏻👶🏻👶🏻
Çok teşekkür ederim☺️🥰 İnşallah en hayırlı zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz🙏🏻🍀

Yaptın mı kuzum? Şu era bana da sebep olsun lütfen 🤗🤗🙏🏼
Yaptim 🙈
20200223_100523.webp

Merhaba kızlar hepimiz için bol bol dua ediyorum. İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz bende 15 şubatta transfer oldum. 2 tane kaliteli 3.gün embriyosu transfer edildi. Bu benşm ilk transferim ama 3.deneme daha önce hiç emriyo oluşmamıştı. Çok şükür bu aşamaya gelebildik. Ben bugün normal bi test ile yaptım evde varmış, 2.çizli 20 dk. Sonra hafif silik gibi çıktı. İnşallah kan sonucuda pozitif çıkar. Perşembe 27 si test günüm. Rabbim dileyen herkese nasip etsin sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı. Amin. Bazen bizim için hayırlı olan ağır gelebilirmiş o yüzdeb afiyet ve mağfiretinle hayırlısını nasip et Allahım diyelim. 'rabbi hebli minessalihin' diyelim bol bol. Allahım bize katından salih evlatlar ver diye amin.

Back
X