yok yok vermeden olmaz.Dur abla sakin önce güzelce bi kilonu ver hizli bi sekilde sonra daha zor basa cikarsin kilolarla :)
kesinlikle ablacim.Hayirlisi olsun canim. O zaman daha dikkatli olmalisin diyet konusunda sagligini bozacak denemelerden uzak dur elif im
tmm canımOyyy hadi hayirlisiii. Cbk verme yoksa cbk alirsin.
Öylemi dersin hmmm
Sabitlenmiyorki istedigim yere koyabiliyorum. Ama yerden yere degisebiliyo.
Süper bir menü cok begendim. 1 litre daha ic. Bide karanfil veya yesil cay. Tam olur afiyet olsub
inşallah kuzum ya Allah isteyen herkese versin.Ayy deme ya haftaya benimkine denk geliyor off bu ne. Regly de arti yumurtlamada arti gitti 2 hafta
Ben de istiyorum ins 6 7 aya Elifim. Ins kisa surede 60lari gor canim. Ve bebisle de fazla kilo almazsan dogumdan sonra 70 civari olursun
duanı severim ablam.....Yarin gunlerden;
is isteyene is
es isteyene es
evlat isteyene evlat nasip
oldugu cok guzel bir gun olsun. Ve hersey gonlunuzce olsun. Iyi geceleeer tatli ruyalar
Ee memnun kaldiysan ne mutlu canim. Gule gule kullan yeni tarzini aylin cimKizlar ben cok cilgin bir davranista bulundummm.
SACIMI KESTIM
kuaförlemi ugrasacam dedim kendi kendime ve youtube den baka baka uzun bob kestim. Omuzuma kadar.
Bi 12 cm sac gitti...sklmistimmm cok dökülüyodu
bence diyetisyeninle görüş sağlıklı kilo veriyorsun bozma derim o ne derse onu yap çünkü diğer türlü de iyi kilo veriyorsunYa birsey sorcam arkadaslar. Simdi ben yatiyorum diye kalorisi dusuk yeni menu hazirlattim ya bu 3 donusumlu yeni menuleri de cok sevdim daha hafif digerini bitirmekte hep zorlaniyorum. Yatmicam simdi ama sporda yapamicam simdi ben eski menuye donmeyi biraz ertelesem ne olur sizce. Of ya simdi hayriye hanimi arasam don hemen dicek e onu dinleyince de kilo veriyorum e donmek istemiyorum.
Mantigim ve duygularim arasinda kaldim. Yorum lutfen.
videodan baka baka mi iyi cesaret maşallah güzel olduysa tebrikler canım on parmağımda on marifet diyorsunKizlar ben cok cilgin bir davranista bulundummm.
SACIMI KESTIM
kuaförlemi ugrasacam dedim kendi kendime ve youtube den baka baka uzun bob kestim. Omuzuma kadar.
Bi 12 cm sac gitti...sklmistimmm cok dökülüyodu
çocuk isteyen kaç kişiyiz acaba bir 4-5 kilo daha vereyim hemen çocuk kürlerine başlayacağım ben de 2. istiyorum kızım 4 yaşını dolduruyor arası çok açılmasın yeteri kadar yaş farkı olacak zaten aralarındaAyy deme ya haftaya benimkine denk geliyor off bu ne. Regly de arti yumurtlamada arti gitti 2 hafta
Ben de istiyorum ins 6 7 aya Elifim. Ins kisa surede 60lari gor canim. Ve bebisle de fazla kilo almazsan dogumdan sonra 70 civari olursun
afiyet olsun canım menün güzel sporun da iyi bu hafta gördüğün iyi eksiyle tam gaz devam edeceğim diyorsunSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim ekmek. Peynirli yagsiz omlet. Domates. 1tk recel.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Yarim haslanmis misir.
Ara: 1 fincan sutlu kahve . 1grissini
Oglen: tavuklu salata. 1 dilim ekmek. 2 yk yogurt.
Ara: 1 muz.
Aksam: 3yk sebzeli ciger. Salata. 1 dilim ekmek.
Su: 2.5 lt ve 1 litre dukan birasi
Spor: 45 dk yuruyus
günaydın ablacımKacamaksiz hafta sonu olmasi dilegiyle gunaydin arkadaslar.
Cok haklisin. Eger istiyorsan arayi cok acma. Kardes olurken arkafas olmayi da daha guzel becerebiliyor aralarinda cok yas farki olmayan kardesler. Hayirlisi canim.çocuk isteyen kaç kişiyiz acaba bir 4-5 kilo daha vereyim hemen çocuk kürlerine başlayacağım ben de 2. istiyorum kızım 4 yaşını dolduruyor arası çok açılmasın yeteri kadar yaş farkı olacak zaten aralarında
Oyle canim. Gorustum bile. Mesaj attim uyumuyorsa gorur diye. Tartismasiz eski menu diye cevap vermis. Ben de kahvaltimi eski menuye gore yaptim.bence diyetisyeninle görüş sağlıklı kilo veriyorsun bozma derim o ne derse onu yap çünkü diğer türlü de iyi kilo veriyorsun
Hayirlisi olsun vardır diyetisyenin bir bildigiOyle canim. Gorustum bile. Mesaj attim uyumuyorsa gorur diye. Tartismasiz eski menu diye cevap vermis. Ben de kahvaltimi eski menuye gore yaptim.
Sagol canim. Oyle tabi. Uzman olan o cunku. Benim ki sadece diger menuyu daha cok sevdigimden bi care buna gecmesem olur mu simarikligi.Hayirlisi olsun vardır diyetisyenin bir bildigi
Senin de hersey guzel gonlunce olsun canim.Yarin gunlerden;
is isteyene is
es isteyene es
evlat isteyene evlat nasip
oldugu cok guzel bir gun olsun. Ve hersey gonlunuzce olsun. Iyi geceleeer tatli ruyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?