Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dur abla sakin önce güzelce bi kilonu ver hizli bi sekilde sonra daha zor basa cikarsin kilolarla :)
yok yok vermeden olmaz.

Hayirlisi olsun canim. O zaman daha dikkatli olmalisin diyet konusunda sagligini bozacak denemelerden uzak dur elif im
kesinlikle ablacim.

tmm canım

Ayy deme ya haftaya benimkine denk geliyor off bu ne. Regly de arti yumurtlamada arti gitti 2 hafta

Ben de istiyorum ins 6 7 aya Elifim. Ins kisa surede 60lari gor canim. Ve bebisle de fazla kilo almazsan dogumdan sonra 70 civari olursun
inşallah kuzum ya Allah isteyen herkese versin.

Yarin gunlerden;
is isteyene is
es isteyene es
evlat isteyene evlat nasip
oldugu cok guzel bir gun olsun. Ve hersey gonlunuzce olsun. Iyi geceleeer tatli ruyalar
duanı severim ablam.....

Kizlar ben cok cilgin bir davranista bulundummm.

SACIMI KESTIM

kuaförlemi ugrasacam dedim kendi kendime ve youtube den baka baka uzun bob kestim. Omuzuma kadar.
Bi 12 cm sac gitti... sklmistimmm cok dökülüyodu

SACIMI KESTIM

kuaförlemi ugrasacam dedim kendi kendime ve youtube den baka baka uzun bob kestim. Omuzuma kadar.
Ee memnun kaldiysan ne mutlu canim. Gule gule kullan yeni tarzini aylin cim

bence diyetisyeninle görüş sağlıklı kilo veriyorsun bozma derim o ne derse onu yap çünkü diğer türlü de iyi kilo veriyorsun

SACIMI KESTIM

videodan baka baka mi iyi cesaret maşallah güzel olduysa tebrikler canım on parmağımda on marifet diyorsun

Ayy deme ya haftaya benimkine denk geliyor off bu ne. Regly de arti yumurtlamada arti gitti 2 hafta

Ben de istiyorum ins 6 7 aya Elifim. Ins kisa surede 60lari gor canim. Ve bebisle de fazla kilo almazsan dogumdan sonra 70 civari olursun
çocuk isteyen kaç kişiyiz acaba bir 4-5 kilo daha vereyim hemen çocuk kürlerine başlayacağım ben de 2. istiyorum kızım 4 yaşını dolduruyor arası çok açılmasın yeteri kadar yaş farkı olacak zaten aralarında

afiyet olsun canım menün güzel sporun da iyi bu hafta gördüğün iyi eksiyle tam gaz devam edeceğim diyorsun

Cok haklisin. Eger istiyorsan arayi cok acma. Kardes olurken arkafas olmayi da daha guzel becerebiliyor aralarinda cok yas farki olmayan kardesler. Hayirlisi canim.

bence diyetisyeninle görüş sağlıklı kilo veriyorsun bozma derim o ne derse onu yap çünkü diğer türlü de iyi kilo veriyorsun
Oyle canim. Gorustum bile. Mesaj attim uyumuyorsa gorur diye. Tartismasiz eski menu diye cevap vermis. Ben de kahvaltimi eski menuye gore yaptim.

Kızlar herkese gunaydinnn
Bu sabah tartildim baktim dünle ayniyim. Hemen sabah cocuklarin kahvaltisini filan esime havale edip yürüyüşe çıktım, tempolu sporumu yaptım
Simdi de kahvaltı edicem. Haftasonu giremeyebilirim, gezme planlarimiz var havalar iyice kış olmadan değerlendirelim dedik.
Mutlu mutlu haftasonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…