- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ins canim. Sporu da hetgun yapamam gibi calisirken ama haftada 3 yaparim.Ama saglikli olan bu bence hem az yiyip nolacak cok yiyerek kilo vermek gibisi yok bence keske bende de olabilse :)
Bi sey olmaaaz ayarlarsin sen yine onu bi sekilde :)
Afiyet olsun canim.3.Menum arkadaslar.
1/2 peynirli kepekli tost
Cay (hast. Olunca en masum kahvalti bu oldu yine)
Ara
1 kuru incir 1 ceviz
Ogle
4 kasik piyaz
4 kasik yogurt
Bol yesillik
Ara
Maden suyu ayran karsimi
Aksam
Brokoli sal.
Marul sal.
4 kasik yogurt
Ara
2 kasik yogurtla hazirlanmis cacik
Su 3 u gecer yine.
Sporun da menun de iyi canim. Sadece su uzum ve kek aksam yemeginden once olsaymis daha iyi olurmus.Bugünkü menüm
Sabah 3 YK musli 1/2 bardak süt
ara 1 fıncan yeşil çay
öğle 1 kase domates çorbası 1 yt etli bezelye yemeği
ara 1 armut
ara 1 kk peynir 1/2 yk acı sos
aksam 1.5 tane karnıyarık ton balıklı salata 1 dilim ekmek
ara 1 lokma kek 6 tane üzüm
su 3 lt
spor 6300 adım yürüme
Okudum hemen ikizler. Sagol canimKOÇ: Genelde kilo alma problemleri olmaz, dönemsel olarak kilo alsalar bile kısa zamanda verirler. C vitamini dengesini korumaları gerekir: C vitamini vücuttan kolay atılan bir vitamindir. Günlük yaşamınızda genel sağlığınız için C vitamini dengesini korumalı; potasyum fosfat içeren besinler tüketmelisiniz. Kuşburnu, greyfurt, ananas, portakal, elma ve yeşil sebzeler potasyum fosfat içeren besinler tüketmeliler. Kırmızı biber, elma turp, lahana, et ürünleri ve balık gibi. Ağır ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalılar.
BOĞA: İştahlı bir yapıya sahip olması kilo problemi yağlanma yaşamasına sebep olur. Ayrıca vücutları su tutar Boğanın gerekli tuzu Sodyum sülfattır. Bu vücuttaki su miktarını dengede tutar. Dikkat etmeleri gereken bir diğer konuda tiroit salgılarıdır. Ispanak, deniz ürünleri, badem, üzüm, mısır, bamya, ananas tüketmeliler. Yağlı ve hazır yiyeceklerden uzak durmalılar. Şifalı bitkisi: Çobançantası karabiber
İKİZLER: Vücudunuz için gerekli madde potasyum klorürdür. Bu kanın sulanmasını sağlar ve pıhtılaşmayı önler. Bu madde en çok kereviz, yeşil fasulye, havuç ve portakalda bulunur. En büyük avantajları sindirim sistemlerinin çok iyi çalışmasıdır. Ayrıca hareketli yapılarından dolayı da kolay kolay kilo problemi yaşamazlar. Yoğurt, ceviz, badem, brokoli, kırmızı et, yumurta sarısı, balık, süt tüketmelidirler. Mayalı yiyeceklerden ve sakatatlardan uzak durmalılar. Sağlıklı bir yaşam için uykularına çok önem vermeliler. Şifalı bitkisi: Ayı sarımsağı
YENGEÇ: Yengeç burcunun yöneticisi Ay’dır. Haritalarında Ay açıları bozuk olan kişilerin mideleri ile ilgili problemleri olabilir. Özellikle üzüntülü oldukları dönemde fazla yemek yeme eğilimi gösterirler. Kilo problemini en çok yaşayan burçların başında gelir. Su içmekten hoşlanmayan yengeçlerin bol bol sıvı tüketmeleri vücutlarındaki sıvı dengesine dikkat etmeleri gereklidir. Mutlaka düzenli olarak spor yapmalılar. Vücutlarının kalsiyum florür ihtiyacı vardır. Salatalık, roka, yumurta sarısı ve çavdar gibi besinleri bu amaçla tüketebilirler. Kızartmalardan uzak durmalılar. Şifalı bitkisi: Zerdeçal
ASLAN: Aslan burçları Zodyak’ın gurmeleridir. Vücutları için gerekli madde magnezyum fosfattır. Bu madde kemikler ve sinir sistemleri için gereklidir. Kalsiyumun vücuttaki dengesini sağlar. Çavdar, kereviz, elma, incir, şeftali ve limon suyu, muz, balık tüketmeliler. Açık hava sporlarını tercih etmeliler. Yumurta beyazı ve çerezlerden uzak durmalılar. Şifalı bitkisi: Ebegümeci
BAŞAK: Sizin burcunuz genel sağlığı, bağırsakları ve karın kısmını temsil eder. Sinirlendiğiniz anda bağırsak ve sindirim problemleri yaşayabilirsiniz. Bağırsaklarınızı yoran ağır yiyeceklerden kaçınmalısınız beslenme konusunda da her konuda olduğu gibi sistemli davranın ve öğün atlamadan aynı saatlerde yemek yiyin. Spor yaptığınız sürece kilo problemini kolay kolay yaşamazsınız. Vücudunuz için gerekli madde potasyum sülfattır. Yemeklerinizde kaya tuzu kullanmalısınız. Peynir, zeytin, limon, yağsız, yoğurt, süt ürünleri, esmer pirinç ve dana eti sofranızdan eksik etmemeniz gereken besinlerdir. Aşırı baharatlı, yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmalısınız. Aksi halde yağlanacak ilk bölge göbeğinizdir. Şifalı bitkisi: Altın başak
Afiyet olsun canimMenü:
Sabah:
2 yumurta
Lor peyniri
Domates
1/2 muz
Ara:
1 bardak süt
1/2 muz
Ara:
1 kase mercimek
Salata
Yoğurt
Akşam:
1 yt menemen
1 kase cacık
Salata
Su: 3l
Spor: yok
1 sekerden birsey olmaz canim. Menun de sporun da gayet iyi.ben de bugünkü yediklerimi yazayım
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin biber ve yarim domates
Ara 1paket 66 kalorilik krakerlerden
öğlen
2dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
yağsız salata
ara 3 hurma
Akşam
1dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
5-6 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 çay bardağı yoğurt
Akşam cayın yanında 1 tane sütlü şeker yedim
su 2 litre,spor 30 dakika eliptik
Aksam biraz fazla kh olmus gibi canim. Gerci bugun benim de menum khsi bolIyi aksamlar kizlar menumu yazayim hemencecik,
Sabah 11.00 bir ucgen peynir,2 az yagda yumurta,10 yesil zeytin,yesil cay ve 1 dilim koy ekmegi.
Ara bir mandalina.
Aksam:20.00 bir tabak tavuklu bulgur pilavi,bir kase patates tridi ve bir kase cacik.
2 litre su,30 dk yuruyus.
Kizlar esim gec geldigi icin biraz gecikti
Afiyet olsun canim. Allah kabul etsin.Selam kizlar bugunku yemegim
Niyetliydim
Aksam
2 hurma
2 kaşık corba
2 firinda cubuk kofte
2 dilim t.b. ekmegi
Salata
1 bardak süt
Canim bence kafana gore secme. Durduk yere tikir tikir calisan metabolizmani yavaslatma. Ara sen diyetisyenini ne derse onu yap. Ilerde zaten azalacak yediklerin.Ya birsey sorcam arkadaslar. Simdi ben yatiyorum diye kalorisi dusuk yeni menu hazirlattim ya bu 3 donusumlu yeni menuleri de cok sevdim daha hafif digerini bitirmekte hep zorlaniyorum. Yatmicam simdi ama sporda yapamicam simdi ben eski menuye donmeyi biraz ertelesem ne olur sizce. Of ya simdi hayriye hanimi arasam don hemen dicek e onu dinleyince de kilo veriyorum e donmek istemiyorum.
Mantigim ve duygularim arasinda kaldim. Yorum lutfen.
Dogruya dogru eriyorsun kuzumAğzından bal mi damliyor senin ya bu ne tatlilik böyle ins olurum çünkü çok açim
Diğer turlude veriyorsun nasilsa metobolizman az yemeye alismadan diger menune donmelisin bence ablacim diyetisyeninle konusmalisin ban kalirsa
Canim nasil su yok hic mi icmedin butun gun? Suyunu hep ic lutfen. Menun aslinda cok degil ama saati gec olmus canim.Selam kızlar menü bu saate kaldı kendi dimi az dışarı attiyim dedim bugün
Gün boyu akşama kadar 1 tabak semiz otu salatası ile geçirdim yoğurtlu
Aksam abimde yedim
2 kepçe yoğurt çorbası
3 biber dolması küçük ve içi çok dolmamış
Çok olmuş diceksiniz evet kızımla yedik çünkü hepsini benn yemedim :) sadece çok geç oldu 8.30 falandı herhalde yemek saati
Sonra da ev yapımı 1 şekerli bir Latte yaptım içtim 5 tane de cam fıstığı
Spor yok
Bugün suda yok ara verdim bugünlük yarın tekrar dukan ve suya devam tabi
Su 2.5 oldu bile yatana kadar 3 olur da yesil cay icemiyorum midemi bulandiriyor karanfilide hic sevmem normal cay demledim simdi onu icerim anca :))
Ayy o salataya bayildim yarin tavuk alayim da hafta ici ben de yaparim :)
Insallah ablamAfiyet olsun canim. Insallah bunyene cok iyi gelir bu basladigin yeni beslenme sekli. Cok guzel kili verirsin.
Sanirim porsiyonlarimdan oldu. 2 tabaktan asagya yemiyorumcanım evet karatay sınırsız kitabını okumuştum ama bu kadar sınırsız olması doğru değil gibime geliyor bence en yakın zamanda bi diyetisyene git o şekilde de doyduğunu göreceksin bende bi ara karatay yapmıştım ama olmadı çok yavaş ilerliyor çünkü çok yiyodum diyetisyen listesine uymak daha iyi bence ve sporu az da olsa mutlaka yapmalısın
canım bence sen menünü değiştir kızarmış tavuk yerine fırında yap kemalpaşa tatlısı yerine sütlü tatlı yap mesela sütlaç olabilir kendini de düşün biraz menü hazırlarken insanın gözü görürse cani da çekiyor unutma haftaya artı ile başlayınca sonra cumaya kadar o artıyı vermeye çalışıyoruz ve sonuç kilo sabitleme malesef
süpersin kız yine maşallah bu gidişle manken olacan he
canım sen karatay da tam yapmıyorsun gibi acaba ondan mi artı çıktı onda bildiğim kadarıyla salam sucuk gibi işlenmiş gıdalar yok ayrıca porsiyonlarını küçültmesi tavsiye edeceğim sana miden küçülmezse sonra yine kilo alırsın yanlış anlayıp kırılma bak üzülmeni istemiyorum o yüzden yazıyorum bunları çünkü ben de kendimi bildim bileli bu kilolarla boğuşuyorum ve beni üzüyor bu kilo problemi
süpersin abla tebrikler tıkır tıkır veriyorsun kiloları hic kaçamaksiz
canım 1 yt etli bezelye ve akşamki karnıyarık biraz fazla olmuş gibi geldi bana çünkü bezelye de patates gibi şeker nişasta yani karbonhidrat
menün çok güzel bence afiyet olsun
Ayy deme ya haftaya benimkine denk geliyor off bu ne. Regly de arti yumurtlamada arti gitti 2 hafta
Ben de istiyorum ins 6 7 aya Elifim. Ins kisa surede 60lari gor canim. Ve bebisle de fazla kilo almazsan dogumdan sonra 70 civari olursun
İçmedim deryacim gr su istemedi canım bi ilaclarimi içtim o işteDogruya dogru eriyorsun kuzumfistik oldun da mankenlige dogru yol aliyorsun masallah.
Canim nasil su yok hic mi icmedin butun gun? Suyunu hep ic lutfen. Menun aslinda cok degil ama saati gec olmus canim.
Of biliyorum canim. Yuz bulursam sizden bir kac gun daha yapabilir miyim acaba diye sansimi denedim sadece. Yarin sabah o hayriye hn.aranacak. soz.Canim bence kafana gore secme. Durduk yere tikir tikir calisan metabolizmani yavaslatma. Ara sen idiyetisyenini ne derse onu yap. Ilerde zaten azalacak yediklerin.
Hata yapmissin hilal cim. Kilo vermeyi gectim saglikli bir beden icin illa ki su.İçmedim deryacim gr su istemedi canım bi ilaclarimi içtim o işte
Ben normalde de suyu icen biriyim o yuzden cok anlayamiyorum canim. Ama hic degilse suyun icine meyve filan at oyle ic olmaz mi? Saatini kur her saat basi 2 bardak ic mesela.İçmedim deryacim gr su istemedi canım bi ilaclarimi içtim o işte
Afiyet olsun canim.Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim ekmek. Peynirli yagsiz omlet. Domates. 1tk recel.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Yarim haslanmis misir.
Ara: 1 fincan sutlu kahve . 1grissini
Oglen: tavuklu salata. 1 dilim ekmek. 2 yk yogurt.
Ara: 1 muz.
Aksam: 3yk sebzeli ciger. Salata. 1 dilim ekmek.
Su: 2.5 lt ve 1 litre dukan birasi
Spor: 45 dk yuruyus
En iyisi canim araOf biliyorum canim. Yuz bulursam sizden bir kac gun daha yapabilir miyim acaba diye sansimi denedim sadece. Yarin sabah o hayriye hn.aranacak. soz.
Sagol canim. Yatayim bari esim kizim uyudular uykum gelmedi. Yarin erkenden kizim kalkar. Aramizda yatiyir cadi bir de fena sabah uyanmazsak yuzlerimze vuruyor sirayla ve bagiriyor aaa diye yani uyandirmak icin elinden gelini yapar cadi. Herkes uyaninca da guluyor.Afiyet olsun canim.
Iyi geceler canim.Afiyet olsun canim.
Cimcimeye bak sen. Oo kuzum benim. Kiymetini bil bu gunlerinin derya cim.en sevimli caglari.inan her cagi guzel ama ozluyorum o uykusuz gecelerimi bile.Iyi geceler canim.Sagol canim. Yatayim bari esim kizim uyudular uykum gelmedi. Yarin erkenden kizim kalkar. Aramizda yatiyir cadi bir de fena sabah uyanmazsak yuzlerimze vuruyor sirayla ve bagiriyor aaa diye yani uyandirmak icin elinden gelini yapar cadi. Herkes uyaninca da guluyor.
Hemen basladi ya daha cuma aksami bu hafta fark atti bitmedi hirsi bakalm bu hafta 1-1 olduk eşitliği kim bozacak :))Ayy cok az yemissin kuzum bugun. Amanin bu kiz beni gececek ne yapsam acep
Menun gayet iyi canim.
Sagol canim. Senin sizin desteklerinizle. Gercekten yoksa gecen hafta o artidan sobra benim moral cok kotuydu.
Anam simariyorum :)) artik ben de kendimi begenmeye basladim 60 olayim size anlaticam bu degisimlerde hosuma giden seyleri :))Dogruya dogru eriyorsun kuzumfistik oldun da mankenlige dogru yol aliyorsun masallah.
Canim nasil su yok hic mi icmedin butun gun? Suyunu hep ic lutfen. Menun aslinda cok degil ama saati gec olmus canim.
Dukani yapiyosun hala ama bunu bi suresi var mi ya ben hic icemedim dukan cok icim kalktiSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim ekmek. Peynirli yagsiz omlet. Domates. 1tk recel.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Yarim haslanmis misir.
Ara: 1 fincan sutlu kahve . 1grissini
Oglen: tavuklu salata. 1 dilim ekmek. 2 yk yogurt.
Ara: 1 muz.
Aksam: 3yk sebzeli ciger. Salata. 1 dilim ekmek.
Su: 2.5 lt ve 1 litre dukan birasi
Spor: 45 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?