Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim.
Sporun da menun de iyi canim. Sadece su uzum ve kek aksam yemeginden once olsaymis daha iyi olurmus.
Okudum hemen ikizler. Sagol canim
Menü:
Sabah:
2 yumurta
Lor peyniri
Domates
1/2 muz

Ara:
1 bardak süt
1/2 muz

Ara:
1 kase mercimek
Salata
Yoğurt

Akşam:
1 yt menemen
1 kase cacık
Salata

Su: 3l
Spor: yok
Afiyet olsun canim

1 sekerden birsey olmaz canim. Menun de sporun da gayet iyi.
Aksam biraz fazla kh olmus gibi canim. Gerci bugun benim de menum khsi bol

Selam kızlar menü bu saate kaldı kendi dimi az dışarı attiyim dedim bugün

Gün boyu akşama kadar 1 tabak semiz otu salatası ile geçirdim yoğurtlu

Aksam abimde yedim
2 kepçe yoğurt çorbası
3 biber dolması küçük ve içi çok dolmamış
Çok olmuş diceksiniz evet kızımla yedik çünkü hepsini benn yemedim :) sadece çok geç oldu 8.30 falandı herhalde yemek saati
Sonra da ev yapımı 1 şekerli bir Latte yaptım içtim 5 tane de cam fıstığı

Spor yok
Bugün suda yok ara verdim bugünlük yarın tekrar dukan ve suya devam tabi

Canim bence kafana gore secme. Durduk yere tikir tikir calisan metabolizmani yavaslatma. Ara sen diyetisyenini ne derse onu yap. Ilerde zaten azalacak yediklerin.

Dogruya dogru eriyorsun kuzum fistik oldun da mankenlige dogru yol aliyorsun masallah.
Canim nasil su yok hic mi icmedin butun gun? Suyunu hep ic lutfen. Menun aslinda cok degil ama saati gec olmus canim.

Su 2.5 oldu bile yatana kadar 3 olur da yesil cay icemiyorum midemi bulandiriyor karanfilide hic sevmem normal cay demledim simdi onu icerim anca :))

Ayy o salataya bayildim yarin tavuk alayim da hafta ici ben de yaparim :)

Iyi afiyet olsjn bakalim

Afiyet olsun canim. Insallah bunyene cok iyi gelir bu basladigin yeni beslenme sekli. Cok guzel kili verirsin.
Insallah ablam
Sanirim porsiyonlarimdan oldu. 2 tabaktan asagya yemiyorum
Diyetisyen isi almanyada biraz zor ve tuzlu...

Salam sucuk hic yemedim.
Su 2 ay icinde belki 2 dilim yedim oda en kalorisizlerden.
Bulgur 2 3 kasik selbest. Ben 2 kase kisir yedim ondandir belkide. Ve sinirsiz dediklerinde ben kendimi kaybediyom. Porsiyonlarim kücülmesi lazim arrik...
Yok kirilmam tabiki
Eliptik alayim söz yapacam

Ayy deme ya haftaya benimkine denk geliyor off bu ne. Regly de arti yumurtlamada arti gitti 2 hafta

Ben de istiyorum ins 6 7 aya Elifim. Ins kisa surede 60lari gor canim. Ve bebisle de fazla kilo almazsan dogumdan sonra 70 civari olursun

Valla ben öle duydum.
Yarin yine tartilicam bakalim halen arti mi

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim ekmek. Peynirli yagsiz omlet. Domates. 1tk recel.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Yarim haslanmis misir.
Ara: 1 fincan sutlu kahve . 1grissini
Oglen: tavuklu salata. 1 dilim ekmek. 2 yk yogurt.
Ara: 1 muz.
Aksam: 3yk sebzeli ciger. Salata. 1 dilim ekmek.

Su: 2.5 lt ve 1 litre dukan birasi
Spor: 45 dk yuruyus

Dogruya dogru eriyorsun kuzum fistik oldun da mankenlige dogru yol aliyorsun masallah.

Canim nasil su yok hic mi icmedin butun gun? Suyunu hep ic lutfen. Menun aslinda cok degil ama saati gec olmus canim.
İçmedim deryacim gr su istemedi canım bi ilaclarimi içtim o işte

Canim bence kafana gore secme. Durduk yere tikir tikir calisan metabolizmani yavaslatma. Ara sen idiyetisyenini ne derse onu yap. Ilerde zaten azalacak yediklerin.
Of biliyorum canim. Yuz bulursam sizden bir kac gun daha yapabilir miyim acaba diye sansimi denedim sadece. Yarin sabah o hayriye hn.aranacak. soz.

Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun canim.
Sagol canim. Yatayim bari esim kizim uyudular uykum gelmedi. Yarin erkenden kizim kalkar. Aramizda yatiyir cadi bir de fena sabah uyanmazsak yuzlerimze vuruyor sirayla ve bagiriyor aaa diye yani uyandirmak icin elinden gelini yapar cadi. Herkes uyaninca da guluyor.

Cimcimeye bak sen. Oo kuzum benim. Kiymetini bil bu gunlerinin derya cim.en sevimli caglari.inan her cagi guzel ama ozluyorum o uykusuz gecelerimi bile.Iyi geceler canim.

Ayy cok az yemissin kuzum bugun. Amanin bu kiz beni gececek ne yapsam acep

Menun gayet iyi canim.

Sagol canim. Senin sizin desteklerinizle. Gercekten yoksa gecen hafta o artidan sobra benim moral cok kotuydu.
Hemen basladi ya daha cuma aksami bu hafta fark atti bitmedi hirsi bakalm bu hafta 1-1 olduk eşitliği kim bozacak :))

Anam simariyorum :)) artik ben de kendimi begenmeye basladim 60 olayim size anlaticam bu degisimlerde hosuma giden seyleri :))

Dukani yapiyosun hala ama bunu bi suresi var mi ya ben hic icemedim dukan cok icim kalkti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…