Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cimcimeye bak sen. Oo kuzum benim. Kiymetini bil bu gunlerinin derya cim.en sevimli caglari.inan her cagi guzel ama ozluyorum o uykusuz gecelerimi bile.Iyi geceler canim.
Pazartesi ise donuyorum artik hafta ici aksamlari gorcem kizimi ancak. Ama hafta sonu tum gun beraberiz. Tek iyi saglikli olsun da kuzular.
Aa niye icin kalkti ki canim. Bana gore normal limonlu yesil cay gibi. Bugun yapmiycam bogazim aciyor biraz gun boyu kis cayi icerim artik.
Kiz birseye baslamadim tam aksine dun ekmegi fazla kacirdim bir de.
Senin bu kiloyla herbir yerini cook begenmen lazim guzelim. Kiz ben 69la hayran kaldim kendime izleyip duruyorum ayy 2 sene oldu bu kiloyu gormeyeli.

Hafi bakalım inşallah 70 leri bir daha hamilelik dışında görmezsin canım

20001. Sayfada yazım olsun dedim. Mutlu haftasonları canlar.
Musmutlu hafta sonun olsun Elifim.
Kizlar ben cok cilgin bir davranista bulundummm.

SACIMI KESTIM

kuaförlemi ugrasacam dedim kendi kendime ve youtube den baka baka uzun bob kestim. Omuzuma kadar.
Bi 12 cm sac gitti... sklmistimmm cok dökülüyodu
Amaninn. Gerci belki elin yatkindir senin. Gule gule kullan canim
Günaydınlar tızlar
Gunaydin canim
Günaydın hatun kişiler.
Ayy pek severim hatun lafini. Koca yabanci olunca duymak mumkun degil

4 yasindaysa cok bekleme canim. Ins ver kilonu yap bebisi hamilelik boyunca da dikkat edersin cok almazsin olur biterr
Ins herkesin gonlune gore olsun.

Iyi gezmeler iyi eglenceler Filizcim.

Arada diyelim sana huu huu hatun diye
olur alisiyor insan herseye valla. Off ama kizimin k sozlerinin hepsii lehce. Bir tane bile turkce kelimemiz yok. Aslindaben hep turkce konusuyorum yalnizken. Cocuk parkinda veya arkadaslarin yanindamecbur lehce konusuyorum ee esimle de ayni. Off ins ogrenir kuzum turkceyi.
Ama anliyor turkce. O da birsey herhalde.

@DeryaOnDiet Deryam ya bende 6 lari görmek istiyorum artık ya.
Ben ins dayanabilirsem bu hafta sonu khsiz yiycem. Istersen dene. Bende hep ise yariyor. Aslinda dayanabilsem haftaya da yaparim. Neyse ilk hedef 2 gun khsiz bakalim. Ya da az khli diyeyim az meyve yiyebilirim ama ekmek filan yok.

Iyi yapmissin canim. Iyi eglenceler.

Zen71 bence de diyetisyenini dinle canimcim. Daha hareketsiz zamanlara saklamak lazim az kalorili beslenme duzenini
Dinledim canim. Normal de hep dinliyordum zaten ama haber vermezsem dinlememis olcaktim ya vermesem mi diye gecirdim aklimdan sadece.

Herkese günaydın mutlu haftasonları olsun inşallah
Alışveriş işleri bende de ..güneş te var hava pek güzel haftasonu diye abartmayalım lütfen başta ben
Amin. Oh ne guzel. Gunesli hava da yuruyusunu yap alisverisini yap. Unut o cisslari canim.

Oyle canim yeter ki saglikli olsun. Onemli olan birlikteyken yavrunla kaliteli vakit gecirmen derya cim. Ne ev hanimlari var o gun bu gun senin deyip konu komsu misafirini one atiyor. Ben de calisan bir anneydim bilirim ilk gunler zor gecer ama inan sonra calisirken daha iyi oldugunu goruceksin.tum gun birbirinizi ozleyip sevgi dolu paylasimlariniz olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…