- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Pazartesi ise donuyorum artik hafta ici aksamlari gorcem kizimi ancak. Ama hafta sonu tum gun beraberiz. Tek iyi saglikli olsun da kuzular.Cimcimeye bak sen. Oo kuzum benim. Kiymetini bil bu gunlerinin derya cim.en sevimli caglari.inan her cagi guzel ama ozluyorum o uykusuz gecelerimi bile.Iyi geceler canim.
Aa niye icin kalkti ki canim. Bana gore normal limonlu yesil cay gibi. Bugun yapmiycam bogazim aciyor biraz gun boyu kis cayi icerim artik.Hemen basladi ya daha cuma aksami bu hafta fark atti bitmedi hirsi bakalm bu hafta 1-1 olduk eşitliği kim bozacak :))
Anam simariyorum :)) artik ben de kendimi begenmeye basladim 60 olayim size anlaticam bu degisimlerde hosuma giden seyleri :))
Dukani yapiyosun hala ama bunu bi suresi var mi ya ben hic icemedim dukan cok icim kalkti
Hafi bakalım inşallah 70 leri bir daha hamilelik dışında görmezsin canımPazartesi ise donuyorum artik hafta ici aksamlari gorcem kizimi ancak. Ama hafta sonu tum gun beraberiz. Tek iyi saglikli olsun da kuzular.
Aa niye icin kalkti ki canim. Bana gore normal limonlu yesil cay gibi. Bugun yapmiycam bogazim aciyor biraz gun boyu kis cayi icerim artik.
Kiz birseye baslamadim tam aksine dun ekmegi fazla kacirdim bir de.
Senin bu kiloyla herbir yerini cook begenmen lazim guzelim. Kiz ben 69la hayran kaldim kendime izleyip duruyorumayy 2 sene oldu bu kiloyu gormeyeli.
Musmutlu hafta sonun olsun Elifim.20001. Sayfada yazım olsun dedim. Mutlu haftasonları canlar.
Amaninn. Gerci belki elin yatkindir senin. Gule gule kullan canimKizlar ben cok cilgin bir davranista bulundummm.
SACIMI KESTIM
kuaförlemi ugrasacam dedim kendi kendime ve youtube den baka baka uzun bob kestim. Omuzuma kadar.
Bi 12 cm sac gitti...sklmistimmm cok dökülüyodu
Gunaydin canimGünaydınlar tızlar
Ayy pek severim hatun lafini. Koca yabanci olunca duymak mumkun degilGünaydın hatun kişiler.
Mutlu haftasonlari YelizcimHerkese günaydınmutlu haftasonları olsun inşallah
Alışveriş işleri bende de ..güneş te var hava pek güzelhaftasonu diye abartmayalım lütfen başta ben
Ins canimHafi bakalım inşallah 70 leri bir daha hamilelik dışında görmezsin canım
Arada diyelim sana huu huu hatun diyeMusmutlu hafta sonun olsun Elifim.
Amaninn. Gerci belki elin yatkindir senin. Gule gule kullan canim
Gunaydin canim
Ayy pek severim hatun lafini. Koca yabanci olunca duymak mumkun degil
4 yasindaysa cok bekleme canim. Ins ver kilonu yap bebisiçocuk isteyen kaç kişiyiz acaba bir 4-5 kilo daha vereyim hemen çocuk kürlerine başlayacağım ben de 2. istiyorum kızım 4 yaşını dolduruyor arası çok açılmasın yeteri kadar yaş farkı olacak zaten aralarında
Insallah canim haftaya cok da gozum yok 300 400 gram yeter eksi olsun benim olsunafiyet olsun canım menün güzel sporun da iyi bu hafta gördüğün iyi eksiyle tam gaz devam edeceğim diyorsun
Cok iyi yapmissin canim. Afiyet olsun.Oyle canim. Gorustum bile. Mesaj attim uyumuyorsa gorur diye. Tartismasiz eski menu diye cevap vermis. Ben de kahvaltimi eski menuye gore yaptim.
Arada doteli sana huu huu hatun diye
Iyi gezmeler iyi eglenceler Filizcim.Kızlar herkese gunaydinnn
Bu sabah tartildim baktim dünle ayniyim. Hemen sabah cocuklarin kahvaltisini filan esime havale edip yürüyüşe çıktım, tempolu sporumu yaptım
Simdi de kahvaltı edicem. Haftasonu giremeyebilirim, gezme planlarimiz var havalar iyice kış olmadan değerlendirelim dedik.
Mutlu mutlu haftasonlari
Arada diyelim sana huu huu hatun diye
Insallah Elifim darisi basina cook az kaldi.@DeryaOnDiet Deryam ya bende 6 lari görmek istiyorum artık ya.
Ben ins dayanabilirsem bu hafta sonu khsiz yiycem. Istersen dene. Bende hep ise yariyor. Aslinda dayanabilsem haftaya da yaparim. Neyse ilk hedef 2 gun khsiz bakalim. Ya da az khli diyeyim az meyve yiyebilirim ama ekmek filan yok.@DeryaOnDiet Deryam ya bende 6 lari görmek istiyorum artık ya.
sahur yapmadın mı canım afiyet olsun güzel olmuş iftar için
Iyi yapmissin canim. Iyi eglenceler.Kızlar herkese gunaydinnn
Bu sabah tartildim baktim dünle ayniyim. Hemen sabah cocuklarin kahvaltisini filan esime havale edip yürüyüşe çıktım, tempolu sporumu yaptım
Simdi de kahvaltı edicem. Haftasonu giremeyebilirim, gezme planlarimiz var havalar iyice kış olmadan değerlendirelim dedik.
Mutlu mutlu haftasonlari
Dinledim canim. Normal de hep dinliyordum zaten ama haber vermezsem dinlememis olcaktim ya vermesem mi diye gecirdim aklimdan sadece.Zen71 bence de diyetisyenini dinle canimcim. Daha hareketsiz zamanlara saklamak lazim az kalorili beslenme duzenini
Amin. Oh ne guzel. Gunesli hava da yuruyusunu yap alisverisini yap. Unut o cisslari canim.Herkese günaydınmutlu haftasonları olsun inşallah
Alışveriş işleri bende de ..güneş te var hava pek güzelhaftasonu diye abartmayalım lütfen başta ben
Oyle canim yeter ki saglikli olsun. Onemli olan birlikteyken yavrunla kaliteli vakit gecirmen derya cim. Ne ev hanimlari var o gun bu gun senin deyip konu komsu misafirini one atiyor. Ben de calisan bir anneydim bilirim ilk gunler zor gecer ama inan sonra calisirken daha iyi oldugunu goruceksin.tum gun birbirinizi ozleyip sevgi dolu paylasimlariniz olucak.Pazartesi ise donuyorum artik hafta ici aksamlari gorcem kizimi ancak. Ama hafta sonu tum gun beraberiz. Tek iyi saglikli olsun da kuzular.
Aa niye icin kalkti ki canim. Bana gore normal limonlu yesil cay gibi. Bugun yapmiycam bogazim aciyor biraz gun boyu kis cayi icerim artik.
Kiz birseye baslamadim tam aksine dun ekmegi fazla kacirdim bir de.
Senin bu kiloyla herbir yerini cook begenmen lazim guzelim. Kiz ben 69la hayran kaldim kendime izleyip duruyorumayy 2 sene oldu bu kiloyu gormeyeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?