- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Internette buldum sanki aylin abla da yapmıştı burada yağ yakıcı, ödem atıcı yazıyordu bu malzemeler karıştırılıp yemekten 1 saat önce yeniliyormuş ben sabah denedim sonucunu yazarım derya ablaOkul duzene girsin biraz alis baslarsin canim duzene spora. Hergun 30dk bile yapsan yeter. Hicbirsey yapamazsan ac muzigi dans et. Menun guzel canim. Afiyet olsun. Sabahki karisim kur mu cok saglikli duruyor.
Sonucu merakla bekliyorumInternette buldum sanki aylin abla da yapmıştı burada yağ yakıcı, ödem atıcı yazıyordu bu malzemeler karıştırılıp yemekten 1 saat önce yeniliyormuş ben sabah denedim sonucunu yazarım derya abla
Afiyet olsun canim. Butun gun yuruyuse erimistir o asureKizlar netim cok yavas hemen yazayim tamamen gitmeden.
Sabah gec uyandigim icin kahvalti 12.00
Az tereyaginda yumurta,bir kasik lor,yarim kasik tulum peyniri(icine roka ve 4 ceviz),10 yesil zeytin,1 tb ekmegi ve cay.
Dort gibi bir kase asure
Aksam 18.00 dort kasik patlican yemegi ve yarim kase yogurt.
Tum gun yuruduk ekstra spor yapmadim,su 2 litre
evet canım diyabet olan yeğenim için öyle yaptım benSen nasilsin canim? Nasil gidiyor mola
Ben de hic denemedim canim asure ve yillaar oldu yemeyeli. Bilmiyordum bugunun asure gunu oldugunu. Himm bir ara deneyeyim ya yanlis hatirlamiyorsam icinde kuru meyve de oluyor aslinda sekersiz yapilip yenebilir.
ah yakın olsak da bize de gelsen :))Allah kabul etsin Hilosum bizde akşama aşure ye davetliyiz
buraya kadarmış pazara gidiyoruz
Sağol canım ama bugün işler bıtmeden bıtmesınYogun birgun. Kolay gelsin canim.
Yok canım yemedım ben arıkana yardım ıcın yapıldıoh diyete başlamadann aşure de yemissin afiyet olsun allah kabul etsin
Kaseyı kasa dıye okudum ıyımıRekor ben de desene 6-7 kase yiyip tum gece istifra edip bagirsaklarida bozmustum ama hala uslanmadim simdi olsa o kadar olmasa da 2-3 kase garanti yerim
kızının türkçeyi konusamamasindan mi korkuyorsun canım mesajlarda göremedim de burdan gördüm eşim de türk değil mi evde hep türkçe konuşuluyorsa o da öğrenir merak etmeIyi alisverisler canim. Ger i bitmistir simdiye
Aksama dikkat edersin ve bu hafta kacamak yapmazsin birsey olmaz canim. Ayy canimi asure cektirdiniz en son ne zaman yedigimu bile hatirlamiyorum.
Aslinda gayet besleyici himm yaa cok canim istedi tuh. Neyse eve gidiyorum spor donusu. Yapayim bir kis cayi iceyim evde. Unutayim asureyi. Ins 65 olunca yapip yerim
Ama bir yerde olsa hele senin gibi haziri karsima gelse hayir diyemezdim canim. Gezerken erimistir o
Ben hic yapmadim canim. Ama burda da cokelek gibi yagsiz tuzsuz peynir var omleti filanda ben onunla yapiyorum. Haklisin cok tok tutuyor. Cok iyi yapmisdin afiyetle ye.
Yok canim ya dogum hamilelik kadinlarin bahanesi inan. Ye tatliyi hamileyken sanki ne faydasi var cocuga hiic. Neyse ilkte 12 kilo aldim ins eeneye filan ikinciyi yapinca hedefim 9 kilo almak.
Turkiyeye anca senede bir gidiyoruz canim o da 2 haftaligina bir bu sene 4 hafta gittim annelik iznindeyim vaktim var diye. Simdi pazartesi is. Esim hakli olarak baska ulkeleri de gezmek istiyor ondan Turkiye ancak 1 kere oluyor senede. Ama turkce konusuyorum hep.
ay canım sen de hepten abartmışsın kız şişkinlik yapıyor fena derecede nasıl yedinRekor ben de desene 6-7 kase yiyip tum gece istifra edip bagirsaklarida bozmustum ama hala uslanmadim simdi olsa o kadar olmasa da 2-3 kase garanti yerim
malesef onu biliyorum ama hic uygulamıyorum canım ya hep ihmalkarlık malesef hic babama çekmemişim o asla koymaz dikkat ederAfiyet olsun canim. Sporun da menun de cok iyi. Ama sakin unutma balin icine metal kasik konulmaz. Getci belki sadece miktari belirtmek icin cay kasigi yazmissindir.
menün güzel canım 18den sonra ben de yemek yemek istemiyorum ama okuldan gelip yemek yapıp sofrayı kurana kadar çoğu zaman 18.30 oluyor malesef bu yüzden yemeklerini bir gün öncesi akşam mi yapsam acaba diyorumSlm kizlar spordan geldim yazayim menumu
Sabah: 4yk sebzeli ciger. Domates. Dereotu.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 5 badem. 5 findik
Oglen: 2 parca kemikli haslama et. Kuru domatesli rokali salata. Havuclu turplu salata.
Ara: yarim muz. 1 dim ananas
Ara: 1 fincan kafeinsiz sutlu kahve
Aksam spordan hemen sonra: 1 porsiyon protein icecegi (karnim acikmisti saat de cok erken degildi 18:30 ben 18 den sonra yemek yemiyorum. O yuzden bundan ictim)
Su: 3 lt den fazla
Spor: 1 saat interval
1 saat tabata
afiyet olsun canım menü iyi aşure de senede birKizlar netim cok yavas hemen yazayim tamamen gitmeden.
Az tereyaginda yumurta,bir kasik lor,yarim kasik tulum peyniri(icine roka ve 4 ceviz),10 yesil zeytin,1 tb ekmegi ve cay.
Dort gibi bir kase asure
afiyet olsun biraz dengesiz olmuş sabah ve öğlen olmayınca daha doğrusu eksik olmuşSabah yok
Öğlen yok
İkindi 3 yemek kaşığı kapuska 6 lahana sarması
Aksam 19.30
1 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı salata
1 lt duman birası
Spor yok annemdeyim gerçi bugün dip bucak temizlik yaptım
Neden yok sabah öğleSabah yok
Öğlen yok
İkindi 3 yemek kaşığı kapuska 6 lahana sarması
Aksam 19.30
1 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı salata
1 lt duman birası
Spor yok annemdeyim gerçi bugün dip bucak temizlik yaptım
allah kabul etsinYok canım yemedım ben arıkana yardım ıcın yapıldı
Ben amelelıgındeydım asurenın
Pro icecegı neden canımSlm kizlar spordan geldim yazayim menumu
Sabah: 4yk sebzeli ciger. Domates. Dereotu.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 5 badem. 5 findik
Oglen: 2 parca kemikli haslama et. Kuru domatesli rokali salata. Havuclu turplu salata.
Ara: yarim muz. 1 dim ananas
Ara: 1 fincan kafeinsiz sutlu kahve
Aksam spordan hemen sonra: 1 porsiyon protein icecegi (karnim acikmisti saat de cok erken degildi 18:30 ben 18 den sonra yemek yemiyorum. O yuzden bundan ictim)
Su: 3 lt den fazla
Spor: 1 saat interval
1 saat tabata
Karatay mı yapıyorsunKizlar netim cok yavas hemen yazayim tamamen gitmeden.
Dort gibi bir kase asure
Spor 300 kadarsa dondurma kaç kalorıMenu
Uyaninca:
6 cig findik
Kahvalti:
Menemen 1 yt kadar
1 zeytin
1 salatalik
2 dilim cavdar ekmegi
1 tk sekersiz marmelat
Öğlen:
1 kucuk kase cikolatali dondurma
Aksam:
1 yt dereotlu kabak yemegi
4 yk yogurt
Su: 2lt 3 olur bu
Spor: 300 kalorilik yaptigim leslie benzeri sey
Biraz yürüyüş baya bi de ev isi yaptim bugün tek basima gardolap tamir ettim valla
Amınallah kabul etsin
Yaklaşık 2 saatte bır birşeyler yıyorsunHayırlı akşamlar kızlaaar Menüm
09.10
4 yk yoğurt, 1 çk zencefil, 1 çk zerdeçal, 1 çk tarçın, 1 çk chia karışımı
10.20
2 zeytin, 1 salatalık, çeyrek kaşarlı tost, 3 yk yoğurt, şekersiz çay, 2 yeşil biber
13.00
Sütlü türk kahvesi şekersiz
14.50
1 avuç kabak çekirdeği, 1 mandalina
16.20
1 tavada palamut, 1 yt çoban salata, 1 dl çavdar ekmeği
18.00
Sütlü türk kahvesi şekersiz
Su 2,5 lt
Spor yapmadım pazartesi gününe ödev yetiştirmeye çalışıyorum keşke bende sizler gibi sporu düzenli hale getirebilsem şu okul bütün günlerimi dolduruyor bıktım 2 haftada
Keşke asıreyı erıtmek ıcın bır spor kındursaydın be bacımSelam hanimlar nasilsiniz?ben bir gaflette bulunup kucuk bir kase asure yedim,esimle bugun gezmeye cikmistik,bir yerde dagitiyorlardi aldik bizde,normalde ben her yil yaparim ama bu yil yapmiycam cok yiyorum diye sokakta goruncede dayanamadimcok dolastik insallah eritmisimdir.
Iyı eğlenceler canımCanlar cikiyorum ben. arkadaslarim aradi hava guzel ciceklikoy e gidiyoruz sizi de alicaz diye. Gerci orasi bana camlik alan da bol oksijenli ortamda saatlerce yuruyusu cagristiriyor ama en azindan sevdiklerimle birlikte sohbet muhabbet ortami da hazirlanayim gelirler birazdan. Ee gencler de (cocuklarimiz) cok iyi anlasiyor. kizima da iyi olacak yani. Iyi hafta sonlari size de. Gece tekrar gorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?