Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kizlar spordan geldim yazayim menumu
Sabah: 4yk sebzeli ciger. Domates. Dereotu.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 5 badem. 5 findik
Oglen: 2 parca kemikli haslama et. Kuru domatesli rokali salata. Havuclu turplu salata.
Ara: yarim muz. 1 dim ananas
Ara: 1 fincan kafeinsiz sutlu kahve
Aksam spordan hemen sonra: 1 porsiyon protein icecegi (karnim acikmisti saat de cok erken degildi 18:30 ben 18 den sonra yemek yemiyorum. O yuzden bundan ictim)

Su: 3 lt den fazla
Spor: 1 saat interval
1 saat tabata

Okul duzene girsin biraz alis baslarsin canim duzene spora. Hergun 30dk bile yapsan yeter. Hicbirsey yapamazsan ac muzigi dans et. Menun guzel canim. Afiyet olsun. Sabahki karisim kur mu cok saglikli duruyor.
Internette buldum sanki aylin abla da yapmıştı burada yağ yakıcı, ödem atıcı yazıyordu bu malzemeler karıştırılıp yemekten 1 saat önce yeniliyormuş ben sabah denedim sonucunu yazarım derya abla

Internette buldum sanki aylin abla da yapmıştı burada yağ yakıcı, ödem atıcı yazıyordu bu malzemeler karıştırılıp yemekten 1 saat önce yeniliyormuş ben sabah denedim sonucunu yazarım derya abla
Sonucu merakla bekliyorum insallah ise yariyordur

Kizlar netim cok yavas hemen yazayim tamamen gitmeden.

Sabah gec uyandigim icin kahvalti 12.00
Az tereyaginda yumurta,bir kasik lor,yarim kasik tulum peyniri(icine roka ve 4 ceviz),10 yesil zeytin,1 tb ekmegi ve cay.

Dort gibi bir kase asure

Aksam 18.00 dort kasik patlican yemegi ve yarim kase yogurt.

Tum gun yuruduk ekstra spor yapmadim,su 2 litre

Afiyet olsun canim. Butun gun yuruyuse erimistir o asure

evet canım diyabet olan yeğenim için öyle yaptım ben

Allah kabul etsin Hilosum bizde akşama aşure ye davetliyiz

buraya kadarmış pazara gidiyoruz
ah yakın olsak da bize de gelsen :))

Sabah yok

Öğlen yok

İkindi 3 yemek kaşığı kapuska 6 lahana sarması

Aksam 19.30
1 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı salata

1 lt duman birası
Spor yok annemdeyim gerçi bugün dip bucak temizlik yaptım

kızının türkçeyi konusamamasindan mi korkuyorsun canım mesajlarda göremedim de burdan gördüm eşim de türk değil mi evde hep türkçe konuşuluyorsa o da öğrenir merak etme

Rekor ben de desene 6-7 kase yiyip tum gece istifra edip bagirsaklarida bozmustum ama hala uslanmadim simdi olsa o kadar olmasa da 2-3 kase garanti yerim
ay canım sen de hepten abartmışsın kız şişkinlik yapıyor fena derecede nasıl yedin

Afiyet olsun canim. Sporun da menun de cok iyi. Ama sakin unutma balin icine metal kasik konulmaz. Getci belki sadece miktari belirtmek icin cay kasigi yazmissindir.
malesef onu biliyorum ama hic uygulamıyorum canım ya hep ihmalkarlık malesef hic babama çekmemişim o asla koymaz dikkat eder

menün güzel canım 18den sonra ben de yemek yemek istemiyorum ama okuldan gelip yemek yapıp sofrayı kurana kadar çoğu zaman 18.30 oluyor malesef bu yüzden yemeklerini bir gün öncesi akşam mi yapsam acaba diyorum

afiyet olsun canım menü iyi aşure de senede bir
afiyet olsun biraz dengesiz olmuş sabah ve öğlen olmayınca daha doğrusu eksik olmuş

Neden yok sabah öğle
Az yeyıp metonu durdurup kılo almayamı nıyet ettın
Spor aletı almıştın yapmıyormusun

Pro icecegı neden canım
Sanahkı cıger yerıne güpgüzel bır kahvaltı etseydın ıstedım ama neyse balım
Spor guzelllllll

Karatay mı yapıyorsun

Spor 300 kadarsa dondurma kaç kalorı

Yaklaşık 2 saatte bır birşeyler yıyorsun
Dıyetısyen lıstesımı
Cokmu acıkıyorsun merak ettım sadece yoksa menü begendım ben

Keşke asıreyı erıtmek ıcın bır spor kındursaydın be bacım

Iyı eğlenceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…